Diaverum breddar fotspår i Saudiarabien

Diaverum, Europa den största produktvilden och av världens de tjänste- familjeförsörjarna för ledande renal omsorg, breddar dess fotspår i Saudiarabien, vid att tilldelas med fem - året avtalar för att köra 50% av dialysisklinikerna föregående under ledningen av det statligt. SaudierDepartement av Vård- avgjort till partnern med Diaverum för att få tillträde till Diaverums värld klassificerar sakkunskap i renal omsorg servar. Som ett resultat ska Diaverum investerar för att framkalla den existerande infrastrukturen med ett mål för att förbättra medicinska resultat och för att säkra tålmodig tillfredsställelse. Efter allt har arrangerat av genomförande, ska Diaverum dialysis för körning 93 centrerar och omsorg för ungefärligt 5.000 tålmodig.

Som Europa den största produktvilden och av världens de tjänste- familjeförsörjarna för ledande renal omsorg begås Diaverum till att vårda innovativ väg att förhöja tjänste- renal omsorg. Med globalt knyta kontakt av 275 kliniker i 19 länder, Diaverum har viktigt genomföra för sakkunskap som är storskaligt, avtalar i många olika fungeringsmiljöer.

Saudiarabien vänder mot ett utmana läge i sjukvårdområdet. SaudierSjukvården marknadsför är en av de snabbast - den växande sjukvården marknadsför över hela världen och beräknas för att växa i genomsnitt ungefärligt 10% per år till 2015. Nyckel- tillväxtchaufförer är en växande och åldras befolkning och en förhöjning i livsstil-släkta sjukdomar. Att vända mot resningbegäran för sjukvård servar, speciellt i ett av de mest avancerade renal omsorgsystemen i världen i dag, Saudier regering kör privat sektordeltagande. Medicinskt kvalitets- och strikt fokuserar på den tålmodig är, nyckel- som ersättning- och läkarundersökningresultat är inter-släkt.

”Behöver den Kroniska njuresjukdomen ett holistic, och personifierat att närma sig för att att bry sig”, förklarar Dag Andersson, President och Verkställande direktör av Diaverum. ”Möjliggör Vår uppgift i Saudiarabien oss för att dela vår vast sakkunskap på renal sjukdom. Vårt framtida syfte att framkalla ska inbyggd omsorg förbättrar livskvalitet för renal tålmodig och bana väg för helheten att närma sig till renal tålmodig omsorg. Tilldelas med detta mjukt hjälpmedel som tar ett annat viktigt strategiskt, kliva i inbyggd renal tålmodig omsorg.”,

Efter allt har arrangerat av genomförande, ska Diaverum dialysis för körning 93 centrerar i Saudiarabien som täcker 5,000 tålmodig. Diaverum ska olika behandlingmodaliteter för erbjudande och ska är ansvariga för behandling både av pediatriska och vuxna tålmodig. Dessutom med målet som framkallar ett inbyggt, att närma sig till renal omsorg, ska Diaverum också det kärl- erbjudandet tar fram servar, feriedialysis och underhåller även apotek i klinikerna.

Genomföra projekterar av detta storleksanpassar starka begärningar projekterar ledarskapexpertis, utmärkthet, i att skapa medicinsk politik och tillvägagångssätt såväl som en klar, vision inför framtiden. ”Är Vi väl - förberett att ta på utmaningen”, något att säga Leszek Roszkowski, Huvud av OmrådesÖst och DirektörNäringslivsutveckling. ”Kvalitets- är nyckel-. Ska Tålmodig mottar de samma en hög klass som i några av våra kliniker över hela världen.”,

KÄLLA Diaverum

Advertisement