ASN rekommenderar starkt alla vuxen människa för att genomgå rutinmässigt avskärma för kronisk njuresjukdom

AmerikanSamhället av Nephrology rekommenderar starkt, att alla vuxen människa genomgår rutinmässigt avskärma för kronisk njuresjukdom (CKD), den 8th ledande dödsorsaken i U.S.ET. Detta säger emott att avskärma anvisningar som för en tid sedan är utsläppt vid AmerikanHögskolan av Läkare (ACP).

”, Om avkänt, kan tidig sort i dess fortgång, njuresjukdom saktas, och övergången till dialysis försenas. Detta bevisa-baserade faktum är, därför att avskärma för stamgäst det är så viktigt och tidig sortingripande av en nephrologist till stemming av epidemin av njuresjukdomen i Förenta staterna och därför ASN rekommenderar starkt den,” sade ASN-Presidenten Bruce A. Molitoris, MD, FASN.

Den kliniska ACPEN övar anvisningen som Avskärmer och att Övervaka, och Behandling av Stage 1 till den Kroniska Sjukdomen för Njure 3 gjorde flera rekommendationer, några av som reflekterar den kliniska strömmen övar.

Emellertid riskerar ACP som rekommenderas mot att avskärma för CKD i asymptomatic vuxen människa without, dela upp i faktorer. Därför Att CKD är i hög grad asymptomatic i dess tidigt stadium, kan tidig sortupptäckt och ingripande sakta fortgången av sjukdomen, och hjälptålmodig underhåller den livsviktiga njure fungerar och livskvalitet.

”Är Tidig sortupptäckt det nyckel- till att förhindra tålmodig från att fortskrida till relying på det vid liv dialysisstaget,”, sade ASN-Verkställande direktör Tod Ibrahim. ”Svikas ASN och dess nästan 15.000 som medlem-är alla av, vem är experter i njure, sjukdom-av ACPS ansvarslösa rekommendation.”,

”Arrangera 1-3 CKD-förhöjningar riskera för framkallning av akut njureskada (AKI) från nephrotoxic läkarbehandlingar, sepsis, kirurgi eller kontrastfärger för medicinskt avbilda. AKI, som uppstår i 23% av hospitalized tålmodig, accelererar CKD för avsluta-att arrangera den renal sjukdomen,”, sade ASN-Presidenten Molitoris. ”Cyklar Detta ondskefullt måste stoppas.”,

ACP rekommenderade också att inte testa vuxen människa med, eller utan sockersjuka som behandlas med antihypertensiveläkarbehandlingar, som inkluderar endera enkonvertera enzyminhibitor eller en angiotensinreceptorblocker för proteinuria, fungerar en indikator av njure. Kickblodtryck och sockersjuka är de bästa tvåna som leder, riskerar dela upp i faktorer för framkallning av CKD. Centrerar för Sjukdom Kontrollerar, och Förhindrandebedömningar mer än 20% av vuxen människa över 20 myndiga år med högt blodtryck har CKD, och mer än 25 miljon folk i U.S.et har sockersjuka, nästan 180.000 av, vem bor med njurefel som ett resultat. Givet förhållandet mellan endera kickblodtryck eller sockersjuka och njuresjukdomen, betonar ASN betydelsen av att testa njure som är vård- av vuxen människa som behandlas med antihypertensiveläkarbehandlingar för proteinuria.

Fördriva bekräfta behovet för klinisk forskning för mer ytterligare och större fjäll in i troar för CKD och hur sjukdomen fortskrider i dess tidigt stadium, ASN- somströmmen bevisar stöttar starkt värdera av tidig sortupptäckt av och avskärma för, den kroniska njuresjukdomen.

Källa: AmerikanSamhälle av Nephrology

Advertisement