Lowen Profilerar Skruvar Lock som planläggs i samverkan med den Hannover Enade Biobanken som lanseras av Micronic

Planlagt i samverkan med den Micronic Hannover Enade Biobanken - har introducerat ett nytt spänner av Low Profilerar Skruvar Lock som är kompatibla med deras helt spänner av 96 som, brunnen formaterar Skruvar Locklagringsrör (0.50ml, 0.75ml, 1.10ml, 1.40ml och 2.00ml).

micronicpr106-imageA

Den Micronic Lowen Profilerar Skruvar Lock är ideal för biobanks, och andra laboratoriumlättheter, som behöver en utrymmebesparinglösning för deras långsiktigt, tar prov lagring på låga temperaturer. Skruva Lock är nu identiskt till rörhöjden med ett TPE-Lock - Sedan rörhöjden med Low Profilerar, den samma lowen profilerar kuggen täcker kan användas för båda typer av ökande fungerande böjlighet för lock för organisationar genom att använda båda typer av stängningar för lagringsröret.

Professorn Thomas Illig av Hannoveren Enade Biobanken (http://www.mh-hannover.de/biobank.html) som kommenteras ”vår lätthetsdiversehandel överstigande 1 miljon, tar prov För närvarande att vi projekterar ska förhöjning till 5 miljoner inom 5 år. Alla Vi lagrar tar prov i en repository (på -80°C), såväl som i manuella vätskeett gasformigt grundämnebehållare (på dunsten arrangera gradvis vätskeett gasformigt grundämnetemperaturen) som ska, genomföras fullständigt i 2014. Att se till fullständigheten av dessa värdesak tar prov oss granskade marknadsföra för tar prov lagringsrör, som erbjöd förseglar absolut tätt, och var kompetent till motståndskraften - lagring och dunsten för frys 80°C arrangerar gradvis vätskeett gasformigt grundämnetemperaturer för årtionden utan degradering.  I tillägg som lagringsrören/förseglar, bör vara så litet som möjlighet att hushålla frysutrymme, måste vara pickable vid automationsystem och ha en 2D barcode som är stabil och läslig på låga temperaturer. Vi avgjorde att fungera med Micronic för att leverera dessa ”optimala biobanklagringsrör, och stängningar” på grund av det högkvalitativt och kompakt storleksanpassar av företagets lagringsrören”.

micronicpr106-imageB

Reflektera på denna kooperativutveckling - Gijsbert skåpbil der Gaag, KUTTRANDE av kommenterat Micronic ”gladdes Vi för att fungera med den prestigefulla Hannover Enade Biobanken för att framkalla lösningen för idealutrymmebesparingen för långsiktigt tar prov lagring på ultra-låga temperaturer”. Han tillfogade ”Vår nya Low Profilerar Skruvar Lock är tillgänglig i olika 12 färgar att möjliggöra enkelt visuellt hjälpmedelID. Silikonen Nolla-Ringer runt om basera av Lowen Profilerar Skruvar Lock levererar det mest åtsittande förseglar möjlighet och ger i sin tur maximum tar prov fullständighet för långsiktig lagring. Det unika singelvridningbokslut på Micronic Low Profilerar Skruvar Lock ser till att lätt och försegla tätt på vårt ta prov lagringsrör”.

Tillverkat från den högsta renhetpolypropylenen - Micronic internt trått Skruvar Lockrör är fullständigt kompatibel automation och är tillgängligt non-kodifierat alfanumeriskt kodat och 2D som kodifieras. 2D kodifierar kodas med en laser i polypropylenen kodifierar område som garanterar det högsta motståndet till vätskeattack, och se till ett pålitligt kodifiera läsning. Producerat i ett automatiserat Klassificera miljön för 7 produktion som alla Micronic Skruvar Lockrör och Profilerar Low Skruvar Lock är RNase/den fria DNasen och Pyrogene.

För ytterligare information behaga kontakten Micronic Europa B.V. (Asien, Afrika, Europa och Oceania) nu på +31-320-277070/e-posten [email protected] eller Micronic Amerika LLC (Nord, Central och South America) på +1-484-480-3372.

Micronic är en ledande global leverantör av säkert tar prov lagringslösningar till Biobanking och laboratoriumlättheter. Hängivet till designen och produktionen av innovativt ta prov lagringslösningar för nästan 30 år som Är Micronic är unikt kompetent att erbjuda att laboratorium den sakkunniga rådgivningen ska hjälpa dem att skydda en av dess mest dess värdesaktillgångar - tar prov.

Advertisement