Olympus varar värd den fjärde årliga neuroimaging symposiumen på den funktionella hjärnan som avbildar med cell- upplösning

Olympus varar värd dess fjärde årliga neuroimaging symposium i samverkan med mötet 2013av Samhället för Neuroscience (SfN) på Måndag, November 11 i San Diego. Den Olympus Neuroimaging Symposiumen ska rymms nära Konventcentrat på den San Diego Marriott Markisen och Marinaen, den San Diego Balsalen - Salong A, början på 6:30 pm.  Symposiumen och mottagandet är öppna till alla massmedia och SfN registreringsattendees.

Ämnet av symposiumen är den Funktionella Hjärnan som Avbildar med Cell- Upplösning: Den Nya Gränsen av att Kartlägga för Hjärna. Ska Högtalare är ledande forskare från laboratorium för Dr. Karl Deisseroths på Stanford-Universiteten. Dr.en Deisseroth och hans kollegor har varit banbrytarear i sätta in av optogeneticsen och den funktionella hjärnan som kartlägger och publicerade i fjol, den nya KLARHETSmetoden för att göra klar det fixade hjärnsilkespappret för att låta för djupt att avbilda, och skapelsen av storskalig neural connectivity kartlägger. Den neural studien av fixa-silkespappret knyter kontakt är livsviktig, och arbete med fixat kartlägger är kritiskt för en överenskommelse av hjärnan strukturerar. Samtidigt kan fungera av levande neurocircuits nu sonderas för att ge extra inblick in i hjärna bearbetar. Spridningen av optogenetic bearbetar, fastar calciumindikatorer, och optiska stimulansteknologier har tillåten optisk stimulans och funktionellt kartlägga av cell- svar över stora hjärnområden. Denna ska symposium fokuserar på ny teknik i ljust av NIH-HJÄRNinsatserna och diskuterar nya framsteg och utmaningar i funktionellt kartlägga.

Därför Att utrymme begränsas, rekommenderas registreringen för symposiumen; den tar precis ett ögonblick. Besöka www.olympusamerica.com/neuro2013 Att registrera för symposiumen. Massmediamedlemmar kan appellen Vincent Parkera på (914) 523-4777 för middag på November 11 för att säkra en placera i PressOmrådet under presentationen.

Olympus har en lång historia av understödjes forskare till och med utbildning och yrkesmässig utveckling, och denna är den fjärde tiden att företaget har samlas denna årliga neuroimaging symposium för spadtaget. Olympus ska ställer ut också utrustning för neuroscienceapplikationer på Båset 1529 på det SfN mötet, däribland den nya FVMPE--RSmultiphotonen som avbildar det digitala för glidbanan VS120 scanningsystemet för plattformen, med darkfield, fluorescence och en ny iPadmobil app, flaggskeppet® inverterad microscopy för forskning som IX3 avbildar plattformen, FluoView® FV1200 laser som avläser det confocal mikroskopsystemet, SCALEVIEW-mål, luminescence som LV200 systemet för disken avbildar för scanningmikroskopet för systemet, för FV10i för det Direkt självständiga confocal laser-systemetoch CellVoyager CV1000 snurret det confocal.

Om Olympus America Inc., Vetenskaplig UtrustningGrupp

Olympus Amerika ger manipulerar den Vetenskapliga UtrustningGruppen det innovativa mikroskopet som avbildar lösningar för forskare, clinicians och utbildare. Olympus mikroskopsystem erbjuder att oöverträffad optik, överlägsen konstruktion och systemversatility ska möta deändrande behoven av microscopists, att stenlägga långt för framtida framflyttningar i vetenskaperna om olika organismers beskaffenhet.

Om Olympus

Olympus är en precisionteknologiledare som planlägger, och leverera innovativa lösningar i dess kärna ur affärsområden: Medicinska och Kirurgiska Produkter, Vetenskaperna om olika organismers beskaffenhet som Avbildar System, den Industriella Mätningen och Avbildar, Instrumenterar och Kameror och LjudsignalProdukter. Olympus fungerar collaboratively med dess kunder och ansluter över hela världen för att utnyttja R&D-investering i precisionteknologi, och fabriks- bearbetar över olik affär fodrar. Dessa inkluderar:

  • Gastrointestinala endoscopes, tillbehör och minsta invasive kirurgiska produkter;
  • Avancerad forskning, kliniska och bildas mikroskop och forskning och bildas digitala avbilda system;
  • Industriell forskning som iscensätter, testar, kontroll, och mäta instrumenterar; och
  • Digitala kameror och uttrycker registreringsapparater.

Olympus servar som sjukvården sätter in med inbyggda produktlösningar, och finansiellt, bilda och konsultera servar att hjälpkunder uppnår effektivt, pålitligt och lättare ovanliga resultat. Olympus framkallar genombrottteknologier med revolutionär produktdesign, och funktionsduglighet för konsumenten och den yrkesmässiga fotografin marknadsför och är också ledare i gastrointestinal endoscopy och kliniska och bildas mikroskop.  För mer information besök www.olympusamerica.com.