Diagnostisera influensa med foren testar blytak till effektivare omsorg

Testa, När tålmodig i (ED) den nöd- avdelningen diagnostiseras med influensa med hjälp av en for, får ordineras har de mer få onödiga antibiotikummar, antiviral läkarbehandlingar vanligare och mer få extra labb testar jämfört till tålmodig som diagnostiseras med influensa, utan att testa, enligt en ny studie. Publicerat direktanslutet i Föra Journal över av det Smittsamma SjukdomSamhället för Pediatrik, föreslår rönet att det som diagnostiserar influensa med en fordiagnostik testa blytak till mer anslår, närmare detalj och effektiv omsorg.

I studien använde forskare data från Granskningen för Medicinsk vård för MedborgareSjukhusAmbulatoryen, ett riksrepresentativt tar prov av ED-besök i U.S.ET. De identifierade barn och vuxen människa över tre influensasäsonger (2007-2009) som diagnostiserades med influensa i EDEN. De såg, hur tålmodina var diagnostisera-antingen med bruket av en forinfluensa testar, eller without den-och den följande omsorgen som de mottog.

Bland tålmodig som diagnostiseras med influensa utan foren som testar, besöker 23 procent av EDEN, inklusive ett recept för antibiotikummar, som inte är effektiva, i behandling av influensa, en virus- infektion. Emellertid för tålmodig, som diagnostiserades av foren som testar, resulterade endast 11 procent av ED-besök i de tålmodiga fående antibiotikummarna. Det Extra laboratoriumet testar, Röntgar den inklusive bröstkorgen, testar blod, och urinalysis, beställdes också mindre vanligt för tålmodig vars influensasjuka diagnostiserades med en for testar.

Notably var recept för antiviral droger, som kan vara effektiva, i behandling av influensa när den använda tidig sort och lämpligt, mer frekventerar (56 procent av ED-besök) bland tålmodig som diagnostiserades med influensa som använder en for, testar, jämfört till antiviral bruk bland influensatålmodig som diagnostiserades, utan att testa (19 procent av ED-besök).

Var tillgänglig till läkare på ”pekar av omsorg, ”, ”När resultat av influensa testar, använder de denna information för att ge mer anslår tålmodig ledning,”, sade den bly- studieförfattare Anne J. Blaschke, MD, PhD, av Universitetar av Utah Skolar av Medicin. ”Fördriva andra studier har visat, att läkare kan exakt diagnostisera influensa utan att testa, våra resultat föreslår att det som använder en influensa testa säkerhet och blytak för förhöjningar diagnostisk till läkaren som ger mer närmare detalj och anslå omsorg.”,

Studien föreslår att ett viktigt får effekt från forinfluensa som testar på läkarebeslutsfattande, tålmodig omsorg, och bruk av sjukvårdresurser, författarna skrev, illviljan som den inskränkt känsligheten av den för närvarande tillgängliga foren testar, som missa ett nummer av riktiga fall av influensa. Utvecklingen av exaktare och testar snabbare för influensa som är tillgänglig på bedsiden, kunde vidare förbättra omsorg för tålmodig med influensa, eller annan respiratorisk sjuka, noterade de.

Forskare rönbyggandet på föregående studier vid andra, fokuserat i första hand på barn, funnit det att forinfluensa som testar kan tålmodig omsorg för påverkan i specifika inställningar. Denna senaste studie bryter nytt slipat, sade Dr. Blaschke, genom att använda rikstäckande data och genom att visa, att rönet applicerar till båda vuxen människa och barn, och över olikt, övar typer.

Källa: Pediatriskt Smittsamt SjukdomSamhälle

Advertisement