Den Morningside Återställningen startar det högt unika programet för videopp och on-line gamers

Den Morningside Återställningen, en ledande drogmissbruk och mental hälsaåterställningen centrerar i Sydliga Kalifornien, har grundat ett högt unikt, utfärdar detinklusive återställningsprogramet som fokuserar på den tvångsmässiga videoen, och on-line växa för dobbel-en bland teen och unga vuxna manlig.

Med förhandsförsäljningar som ner en rekordnivå för PlayStation 4 och Xbox En, i samverkan med den för en tid sedan utsläppt Appellen av Arbetsuppgiften: Spökar gamers är även mer känslig till passande borttappadt i en faktisk värld.

Enligt UnderhållningProgramvaruAnslutningen äger 51% av U.S.-hushåll en hängiven lek tröstar och de som äger ett genomsnitt av två (2013). Videogamebäraren för Appell av Arbetsuppgiften fordrar att gamers har loggat över 25 miljard on-line timmar för koncessionen (Prescotten, 2013).

Detta utfärdar kräver mer, driva än precis besegra. Problemgamers är drivande till förhöjningstatus inom lek on-line gemenskaper; ofta till flykten problemen av deras vardagsliv. För unga manlig i synnerhet, långa tidsperioder är spenderad dobbel, brist av social expertis och impulsivityen ansett starkt riskerar dela upp i faktorer för tvångsmässig dobbel.

”Kan är att Missförstå videospelväxelverkan för mellanmänskliga förhållanden lätt förstärkas och skadligt till barn och barnvuxen människa,” den något att sägaMorningside Återställningens Klinisk Dr. Gerald Grosso för Direktör. Som han förklarar, ”missa De ofta tillfällen att framkalla den sociala expertisen som behövs för att ne utvecklings- milstolpar, konstiga danandeförhållanden som är svåra och.”,

Tvångsmässiga gamers är också mer rimlig att diagnostiseras med annan för uppmärksamhetunderskott för oordningar inklusive oordning för hyperactivity (ADHD), fördjupning, ångest och drogmissbruk. Tilltala dessa utfärdar tillsammans med det faktiska tvångsmässiga uppförandet är avgörande till behandling lyckat av tvångsmässig dobbel, som delar många attribut med likt spela för bestämda processaa böjelser eller att shoppa.

KÄLLMorningside Återställning

Advertisement