Distraherade Nya San Diego köra utbildning projekterar för att hjälpa att curb ringer stundkörning

Utvidga deras kassaskåp för försöksuppehällemedborgare på San Diego körbanar, Ucs San Diego meddelade Utbildning, Forskning och Utbildning för Körning av program för Säkerhet (TREDS) i dag att de lanserar en ny förströdd körande utbildning projekterar kallade Rättvis Körning - Ta Handlingen Mot Förvirring, en en timme klassificerar gratis erbjudet till affärer i San Diego. Beslutet följde en ny granskning av forskninglaget, som grundar den 83 procent av vuxen människa, som deltog anmäld texting, samtal eller att använda av en körning för smartphoneapplikationstunder.

”Forska har visat, att tala på ringastunderna som kör förhöjningar riskera av sammanstötningsfyra-vecket, med jämlike riskerar fäst räcker fritt och räcker - rymda apparater. Detta är samma som köra med en blodalkohol som är nöjd (BAC) av .08. Texting förhöjningar detta riskerar åtta till 16 tider,”, sade att den Linda Kullen, MD, MPH, professorn i Avdelningen av Familjen och Förebyggande medelMedicinen på Uc San Diego Skolar av Medicin och TREDS-programdirektör.

TREDS med finansieringen förutsatt att av ett lån från det Kalifornien Kontoret av Traffic Säkerhet (OTS), till och med MedborgareHuvudvägen Trafikerar SäkerhetsAdministrationen (NHTSA), ska partner med den Kalifornien HuvudvägPatrullen (CHP) för att erbjuda distraherade San Diego affärer och organisationar köra utbildning för deras anställda som delen av säkerhets- och wellnessprogram. Classes inkluderar den senaste forskningen från medborgaresäkerhetsexperter, ringer information på cellen lagar, ringer verkliga livetexempel av individer som påverkas av cellen, bruksstundkörning och resurser för att hjälpa chaufförer att ändra förströdda körningsuppföranden.

”Är den defekta förväntan i dag att vi behöver att vara ögonblickligen svars- alls tider. Vi behöver att ändra den förväntan, när speciellt vi kör,” sade Kullen. ”Behöver Vi strategier att klara sig själv av frestelsen att svara varje appell och text omgående, när vi är speciellt förlovade i aktiviteter var multitaskingen är osäker. Både arbetsgivare och anställda gynnar från en säkrare workforce.”,

I 2011 dödades 3.331 folk i Förenta staterna i kraschar som gäller en förströdd chaufför, och sårades det extra 387.000 folket i motorfordonkraschar som gäller en förströdd chaufför.

Under detta års Distraherad Körande MedvetenhetMånad etiketterades mer än 57.000 chaufförer för handheld cell ringer samtal eller texting i Kalifornien, enligt OTSEN och CHPEN.

”Är Innehav en ringastund som talar och kör, klart ett säkerhetsbekymmer för allmänheten. Du behöver båda räcker på rulla för maximum säkerhet. Säkert fungera motorfordon och däribland att lyda trafikerar lagar och att vara vaket till handlingarna av andra bilister och förutse potentiellt att ändra villkorar framåt, kräver den fulla uppmärksamheten av bilister,”, sade den Jim Abelen, CHP Gränsa UppdelningsChefen.

Cellen ringer lagar i Kalifornien inkluderar för närvarande:

*Absolutely inget ringa bruksstunder som kör för någon under åldern av år-gammala 18
äldre *Drivers 18 som år-är gammala och, kan tala på ringastunderna som kör, om genom att använda enfri apparat
baserade kommunikationen för *Noen ringer den text av någon snäll inklusive text, e-posten och messaging applikationer
*Noen alla ringa-baserat GPS-bruk, inklusive ringer GPS och kartläggaapplikationer

En första anstöt etiketterar för texting, och köra kostar chaufförer $162.

Kalifornirar är medvetna av riskerar involverat i förströdd körning, men nya granskningsresultat show somcellen ringer bruksstunder, bak--rullar är stilla ett viktigt bekymmer på våra körbanar. Enligt Kalifornien 2012 ”Trafikera Statewide SäkerhetsGranskningen,”, är den Kalifornien chaufförfunderare som talar och texting stundkör, de största säkerhetsproblemen på vägen i dag. Dessutom, sade 60 procent av deltagare att de har slågits eller slår nästan av någon som talar eller texting på en cell ringa, stunder som nästan som 45 procent medges till danande en körning missförstår stunder som talar på en cell, ringer.

KÄLLUc San Diego Vård- Vetenskaper

Advertisement