Första Upplaga: Januari 3, 2014

Dagens rubriker inkluderar täckning av en ny studie som undersöker hur Oregon ER-användning ökade når den har utvidgat Medicaid.

Kaiser Vård- Nyheterna: Obamacare Kommer att Sladda Ror
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Sarah Varney, arbete i samarbete med NPR: ”Om du var ledde bundit för ögonen på från Los Angeles storslagna stadshus några östliga kvarter, dig skulle vet, när du skrev in Sladdningen, Ror. Det finns den pungent lukten av urine, och bränningmarijuana röker, och det solitt av musik och den lätta laughteren. En karnevalresning ut ur misär. Denna är kaosen som Chris Mack kasta sig in i på mest dagar. En Gång hemlöst självt, Mack är en överstigaarbetare för JWCH-Institutet Centrerar för den Vård- Gemenskapen, en fri klinik som sitter på hjärtan av Sladdningen Ror” (Varney, 1/2). Läs berättelsen

Kaiser Vård- Nyheterna: Många Kvarlämnade Första för Spanska Högtalare Vinkar In Av Obamacare
Daniela Hernandez för Kaiser Vård- Nyheternaredaktionsskribent rapporter: ”I Silicon Valley, ledarna och iscensätter vem har hjälpt byggande Apple, tjänar Google och Facebook välden kick avlönar och tycker om en massa av extraförmåner, inklusive stjärn- vård- gynnar. Beställarna av den Vård- Ravenswood Familjen Centrerar, en gemenskapklinik i Östliga Palo Alto precis två miles i väg från Facebooks breda ut sig högkvarter som är levande i ett mycket olika Silicon Valley. De är trädgårdsmästararna, barnflickor, bemannar fabriksarbetare och tjänste- vem uppehället Silicon Valley returnerar och kontor som gnolar, de manicured lawnsna och de bekväma familjerna” (Hernandez, 1/3). Läs berättelsen

Kaiser Vård- Nyheterna: En Avläsare Frågar: Om Jag Inte Använder All Min Subvention, Kreditera, Ska Mig Får Den, När Jag Gör Min Skatter?
Kåsören Michelle Andrews för den Kaiser svarar den Vård- Nyheternakonsumenten att denna ifrågasätter från en avläsare (1/3). Läst henne svar

Kaiser Vård- Nyheterna: Sex Saker Den Offentliga Föreställning för MajFlyttning Av Obamacare
Phil Galewitz för Kaiser Vård- Nyheternaredaktionsskribent rapporter: ”Nu, fast, mest av dess ha som huvudämne, är bestämmelser verkställer in, och argument kan förse med gångjärn mindre på ideologi och mer på hur lagen är faktiskt funktionsduglig för miljoner av folk - för anföra som exempel, hur många får täckning till och med on-line marknadsplatsar; huruvida är de kompetent att se manipulerar, när de behöver dem; hur de klassar den omsorg; och kanske viktigast och huruvida att ha att täckning förbättrar deras liv i påtaglig väg. … Inget ifrågasätta, att partisan på båda sidor ska uppehällesnurr, speciellt i körningen-upp till mitten på terminenvalen 2014. Att hjälpa att göra avkänning av utmaningarna framåt, är här sex saker som är rimlig att vara viktiga mäta pinnar av lagen i 2014 och det okända” (Galewitz, 1/3). Läs berättelsen

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Missouri RegulatorPushes GOP-Ledde Lagstiftande församling På Medicaid Utvidgning; 
Nu på Kaiser Vård- Newss blog, Postar-Disptach's Stet Louis Virginia Barn, arbete i partnerskap med KHN, rapporter på Missouri Medicaid utvidgning: ”Intensifierar Missouri Gov. Jay Nixon, en Demokrat, hans försök att övertala Republikanska lagstiftarear för att utvidga Medicaid med en grad som använder några av de samma temana, som Republikaner favoriserar. På en nyheternakonferens i hans Capitolkontor lovordade denna vecka, Nixon påstår liksom Iowa, och Arkansas för att planlägga ”sunt förnuft som marknadsföra-baseras att närma sig” att uppmuntra personligt ansvar på delen av Medicaid deltagare” (Barn, 1/2).

Också på Kapslar, Oregon anmäler Offentliga Radioutsändning Kristian Foden-Vencil på hur vård- man planerar är funktionsduglig med grundskolar att uppmuntra den vård- godan: ”Kunde Att Uppföra väl i grundskola förminska att röka i mer sistnämnd liv. Åtminstone är det vad den Vård- TrilliumGemenskapen Planerar hopp, och den sätter pengar bak idén. Danebo som är Elementär i Eugene, Malm., är en av 50 skolar häleripengar för att undervisa klassificerar stunder som integrerar något som kallas ”den Bra UppförandeLeken.”, Lärare Cami Railey sitter på ett litet bordlägger, omgivet av fyra ungar. Hon ska just att undervisa dem att ”set” låter och ”aet” låter. Men först, som hon gör varje dag, går hon över härskar” (Foden-Vencil, 1/2). Kontroll ut vad annat är på blogen.  

Wall Street Journal: KonsumentHiten Haffar, Som Vård- Lag Sparkar In
Konsumenter började testa-körning försäkringtäckning under den federala sjukvårdlagTorsdagen och att söka omsorg på apotek och kliniker, och i vissa fall verkställer spring in i hickningar, som deras politik tog. Doktorers kontor, sade sjukhus och apotek att de sågar en inskränkt antal människor med den nya försäkringen, som sparkade in på början av året (Mathews, Martin och Vävare, 1/2).

Politico: Tyst Start Till Bullrig Vård- Lag
För en lag, som inspireras en radda, stoja, starten av Obamacare täckning har varit tyst. Sjukvårdbranschen är stilla pröva som diagnostiserar djupet av något genomförande, utfärdar med president sjukvårdprogramet, sedan täckning tog verkställer Jan. 1. Familjeförsörjare, försäkringsgivarear och den tålmodiga förkämpenågot att säga är det för tidig sort som ska vetas att huruvida folket rusar för att få omsorg eller spring in i problem när dem försök att använda deras nya försäkring för den första tiden (Millman, 1/2).

Den Washington Stolpens Kontrollören för Faktum: Vita Huset Fordrar Att 7 Miljon som Skriva in sig I Obamacare ”Var Vår Uppsätta som mål Aldrig Numrerar”,
Vita Huset som denna vecka gol om faktumet, som, som av avsluta av året, 2,1 miljon Amerikaner har undertecknat upp för försäkring endera till och med de federala sjukvårdutbytes- eller statlig-körningen utbytena. Meddelandet var, att den Som man har råd med Omsorgen Agerar Webbplatsen, som hade en besvärad barkass, var roterande en tränga någon. Samtidigt har administrationen dragit tillbaka i väg från idén att den föreslogg att den hade ”att uppsätta som mål” av 7 miljon enrollees, när inskrivningperioden för 2014 avslutar i Mars. Som Schiliro satte den, ”, var som aldrig vår uppsätta som mål numrerar.”, Låt oss undersöka detta figurerar, och administrationens inskrivning fordrar (Kessler, 1/3). 

New York Times: Den Nya AnnonsAktionen Kritiserar Lag för Senators För Stötta Av Vård-
En konservativ stödgrupp drog tillbaka vid miljardären Koch som bröder sade att Torsdagen det ska spenderar $2,5 miljoner på televisionannonseringar som uppsätta som mål tre sårbara Demokratiska senators som stöttade PresidentObamas lag för sjukvård. Amerikaner för Välstånd, som spenderade i fjol mer, än $16 miljoner på televisionannonser som anfaller lagen kallade populärt, ”Obamacare,” är rinnande annonserna mot Senators Kay Hagan av North Carolina, Mary L. Landrieu av Louisiana och Jeanne Shaheen av New Hampshire, alla Demokrater som vänder mot tuffa omvalslagsmål detta år. De ska luftar på kabel, och TV-sändning knyter kontakt i trena påstår (Stolberg, 1/2). 

Politico: Amerikaner För VälståndBarkassObamacare Blitz
Destoppa i fickan Amerikanerna för Välstånd på Torsdagmorgon avtäckte en ha som huvudämne Obamacare luftar upp offensiv mot tre Demokratiska senators för omval i November. Den ska gruppen börjar att lufta 30 understöder annonser denna vecka som uppsätta som mål Sens. Mary Landrieu av Louisiana, Kay Hagan av North Carolina och Jeanne Shaheen av New Hampshire. Det sammanlagda annonsköp är norden av $2,5 miljoner, och den fläckar ska körningen för tre veckor i varje tillstånd ha som huvudämne massmedia marknadsför, sade AFP (Everett, 1/2). 

Los Angeles Times: Arrangera Gradvis Därefter Av den Obamacare Striden: Dueling Personliga Berättelser
De sorterar av dueling berättelser är det nästa arrangerar gradvis av striden över Obamacare, och ifrågasätta av som ska versionAmerikaner finner mest tvinga, kunde tippa balansera i ett dussin, eller så bestämmer Senatraces detta år, som ska, maktbalansen i Washington (Reston, 1/2).

Politico: Den Eric Kantorn Planerar Röstar På Obamacare
Inhysa Ledare för majoriteten Eric som Kantorn sade Torsdagen, som han planerar för att planlagd en rösta den nästa veckan på en mäta som förlägger mer säkerhetskrav på de nya Obamacare försäkringutbytena. Han sade att han ska attraktion från lagstiftning som introduceras av Reps. Diane Svart av Tennessee, Kerry Bentivolio av Michigan och Gus Bilirakis av Florida (Cunningham, 1/2). 

NPR: Medicaid Utvidgning Ökade AkutmottagningBesök I Oregon
Ge fattigt folk sjukförsäkring, var tron, skulle minskning som deras beroende på sjukhusakutmottagningar, genom att ge dem, ta fram till mer anslår, låg-kostar primär omsorg. Men en studie publicerade i föra journal överVetenskapen på Torsdagfynd som inte är fallet. När du ger folk Medicaid, verkar den dem använder båda mer primär omsorg, och mer akutmottagning servar (Rovner, 1/2). 

Los Angeles Times: Utvidgande Besök för Medicaid FörhöjningER I den Oregon Studien
Ett Oregon Medicaid utvidgningsprogram som finnas det låg-inkomst vuxen människa, som täcktes av regerings- sjukförsäkring hade besökt sjukhusakutmottagningar 40% oftare, än andra vuxen människa. Studien som publiceras den on-line Torsdagen i föra journal överVetenskapen, kommer i sänder, när många påstår utvidgar Medicaid, som delen av den Som man har råd med Omsorgen Agerar, eller Obamacare. Har federala och statliga makthavande personer för Stunder argumenterat det skulle utvidgande Medicaid förminskar dyrt, och ineffektivt bruk av sjukhusakutmottagningar vid ökande tar fram till den primära sjukvården, föreslår Vetenskapsstudien att detta inte är fallet (Morin, 1/2).

New York Times: Nöd- Besök Sett Ökande Med Vård- Lag
Supportrar av PresidentObamas lag för sjukvård hade förutsagt att utvidgande försäkringtäckning för skulle det fattigt förminskar dyra akutmottagningbesök, därför att det skulle folket går till primär omsorg manipulerar i stället. Men ett rigoröst nytt experiment i Oregon har lyftt ifrågasätter om det antagande som finner att nyligen värdeförändelsefolket gick faktiskt till den akutmottagningen åtskilligt oftare (Tavernise, 1/2).

Den Washington Stolpens Wonkblog: Studie: Utvidgande Medicaid Förminskar inte ER Snubblar. Det Förhöjningar Dem. 
Som sjukvårdlagen utvidgar Medicaid för att täcka miljoner mer Amerikaner, nya fynd för en Harvarduniversitetetstudie som inskrivningen i offentliga förhöjningenrolleess för programet markant bruk av nöd- avdelningar. Forskningen som publiceras Torsdagen i föra journal överVetenskapen som visas en 40 procent förhöjning i nöd- avdelning, besöker bland de låg-inkomst vuxen människa i Oregon som nådde Medicaid täckning i 2008 till och med ett statligt lotteri. Detta kör kontrar till några sjukvårdlagsupporter hopp, att Medicaid täckning skulle minskning denna typ av dyr medicinsk vård, vid danande den som är lättare för att låga inkomstvuxen människa ska se primära omsorgfamiljeförsörjare (Kliff, 1/2). 

Wall Street Journal: När Du Sätter Det Uninsured På Medicaid Klipper inte ER-Besök
Några supportrar av PresidentBaracks Obama sjukvård undersöker noggrant något att säga som när du sätter uninsured Amerikaner på Medicaid ska förminskar dyra akutmottagningbesök, genom att ge dem, tar fram mer för att att bry sig i andra inställningar. Men en ny studie grundar det omvänt: En grupp av 10.000 låg-inkomst Oregon invånare, som erhöll för en tid sedan Medicaid täckning, besökte ERs 40% oftare än de utan försäkring (Beck, 1/2).

Los Angeles Times: Kompromissen Återstår Gäcka På Vård- Lags Preventiv- Täckning
Den intensifiera Högsta domstolen som sammandrabbningen över huruvida födelsekontroll bör krävas under PresidentObamas lag för sjukvård för häfte, har avslöjt precis hur djupt uppdelningar återstår mellan förvaltningstjänstemän och Katolikledare över var att dra fodra mellan religiös frihet och kvinna reproduktiva rätter (Vilde och Levey, 1/2). 

Washington Postar: D.C. Programet Reflekterar MedborgareTrend In Mot Rörs Äldre Amerikaner Ut ur Vårdhem
För 60 år hade Bobbie Jones, 88, bott i den samma Petworth rowhousen var hon lyftte fyra barn -; däribland bördig en uppför trappan ett sovrum -; och blev en farmor till 10 och enfarmor till nio. Men i fjol, landade en slå och en nedgång henne i sjukhuset och därefter i ett vårdhem. I förflutnan har en vårdhemstyrka lindat upp att vara var hon bodde ut vila av henne dagar. Men till och med ett nytt program, som hjälper Områdesinvånare att motta omsorg i deras hem och gemenskaper, var Jones kompetent att gå hem. Hon är bland 58 folk som har förflyttats, sedan D.C.EN Kontor på att Åldras lanserade dess VårdhemÖvergångsProgram i April (Bahrampour, 1/2).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement