Huset planerar röstar på inställningssäkerhetskrav för sjukförsäkringutbyten

I vad ska troligen, är GOP'SENS första försök i 2014 att bjuda under den vård- lagen, den HusLedare för majoritetenEric Kantorn, R-Va., sade Torsdag som han planerar för att komma med upp mäta den nästa veckan.

Politico: Den Eric Kantorn Planerar Röstar På Obamacare
Inhysa Ledare för majoriteten Eric som Kantorn sade Torsdagen, som han planerar för att planlagd en rösta den nästa veckan på en mäta som förlägger mer säkerhetskrav på de nya Obamacare försäkringutbytena. Han sade att han ska attraktion från lagstiftning som introduceras av Reps. Diane Svart av Tennessee, Kerry Bentivolio av Michigan och Gus Bilirakis av Florida (Cunningham, 1/2). 

RullAppell: Det Ska Huset Röstar På Obamacare SäkerhetsRäkning den Nästa Veckan
Ska HusRepublikaner sparkar av understödjaperioden av den 113. Kongressen den nästa veckan, genom att rösta på en annan räkning som bjuder under president sjukvårdlagen. I en memo som överfördes till Republikanska kollegor på Torsdag, meddelade den Ledare för majoritetenEric Kantorn, R-Va., att den skulle kammaren tar upp en mäta som den nästa veckan ”förstärker säkerhetskrav” på denbesvärade HealthCare.gov websiten och ”kräv det snabba meddelandet i händelsen av en brytning som gäller personlig information” (Dumain, 1/2).

CBS-Nyheterna: GOPS för Hus för Obamacare ReformBlast Posta-Ferie Dagordning
Republikaner syns ordnar till detta år för att fokusera på Obamacares ofullkomlighet och väg för att lappa över dem, ganska än gör mer försök att återkalla lagen. En månad sedan, när det huruvida frågas, röstar det skulle Huset på ett Obamacare alternativ i 2014, all Talman John Boehner, R-Ohio, måste något att säga var, ”Oss ska ser.”, mer Sistnämnd i månaden, Boehner gjorde fri honom intresserades inte anymore, i att lyssna till konservativa grupper som övertygade GOPEN för att stänga av regeringen över Obamacare. ”Har De borttappadt all trovärdighet,”, sade han och att få klart ilsken. Utvändiga grupper som motsätts till Obamacare, är emellertid stillbilden som utkämpar en aggressiv aktion mot lagen som konservativ person hoppas den ska lönen av i Novembers mitten på terminenval (Condon, 1/3).

CNN: GOP-Ledde det Ska Huset Sparkar Av Något liknande 2014 som Den Spenderade Mest Av 2013
GOP-ledde det ska Representanthuset sparkar av 2014 - ett mitten på terminenvalår - som tilltalar en utfärda som den spenderade mycket av i fjol att debattera: Obamacare. Den HusLedare för majoritetenEric Kantorn meddelade att Torsdagen Huset beställer först av affär, när den går den nästa veckan tillbaka från dess fördjupade skulle ferieavbrott är en rösta på lagstiftning som tilltalar potentiell säkerhet riskerar för personlig information som samlas på den Obamacare websiten, HealthCare.gov (Walsh, 1/2).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement