Påstå viktig: Calif. Regulators budget som inkluderar $670M i den nya utgifter Medi-Cal; Samlas. nya elektroniska vård- rekorduppdateringar för barkasser

Ett val av vård- politikberättelser från Kalifornien, Massachusetts, Vermont, Virginia, Texas och Georgia.

Los Angeles Times: Brunt för Gov. Jerry som Föreslår Miljarder I Ny Utgifter
Planera Torsdagen, föreslår Gov. Jerry ska Bryna När han avtäcker hans nya budget, att miljarder av dollar i ny utgifter skolar på, sjukvården, socialtjänstar, och miljö- program som Kalifornien skördar gynnar av en ekonomisk produktion. … Inkluderar den föreslagna budgeten $670 miljoner mer för Medi-Cal, tillståndets det offentliga sjukvårdprogramet, som utvidgar som del av PresidentObamas federala genomgång. Programet förväntas till serven en inkvartera av Kaliforniens invånare det nästa året (Megerian och York, 1/8).

Associatedet Press: Samlas. Antecknar den Elektroniska Läkarundersökningen för Uppdateringar Systemet
Massachusetts har lanserat det nästa arrangerar gradvis av ett elektroniskt medicinskt rekordsystem som planläggs för att göra det lättare för, manipulerar till handtag upp en tålmodigs medicinska historia med klicka av en knäppas. Delstatstjänstemän som något att säga Utbytet för Information om SamlasHIwayen som det Vård- ska för den första tiden, l5At sjukvårdfamiljeförsörjare, lokaliserar, ber och hämtar medicinska rekord från andra deltagandesjukvårdfamiljeförsörjare över det statligt på ett säkert interconnected system (1/8).

WBUR: Samlas. Öppnar Vägen Till att Dela Medicinska Rekord
HIwayen är en knyta kontakt av sjukhus och läkaregrupper -- 57 så långt -- det har instämmt för att dela rekorden av de tålmodig som har givit deras tillåtelse att göra så. Gov. Deval Patrick lanserade HIwayen i 2012 och att överföra några av hans rekord från den Massachusetts Allmänt sjukhus till den Baystate Medicinskt center i Springfield. Nu kan skjuter programet komma med in såväl som ut, rekord, som Dr. John Halamka, den högsta informationen kommenderar på den Beth Israel DiakonissaLäkarundersökningen, visar (Bebinger, 1/8).

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Nya KundtjänstData som Är Tillgängliga På Kalifornien Medicinska Grupper
Kalifornirar som söker efter mer information om deras, manipulerar kan nu vända till en statewide website som inkluderar nya data på 170 läkaregrupper. Websiten klassar medicinska grupper som baseras på tålmodigs granskningssvar tar fram på, omsorg och kundtjänst. Tålmodig kan jämföra manipulerar grupper på sådan kriterier som hur lätt den var att få tidsbeställningar, hur hjälpsamt bemannar kontoret, var och hur manipulerar effektivt meddelat (Gorman, 1/9).

Los Angeles Times: Nya Värderingar för Kalifornien LäkareGrupp som Avtäckas Av KonsumentRapporter
Kalifornirar som söker för en manipulera, har nya värderingar från KonsumentRapporter på 170 läkaregrupper statewide. Den utsläppt Onsdagen för ställningar ämnas för att hjälpa konsumenter att se hur olika medicinska kontor mäter upp på att ge omsorg och att handla med tålmodig (Terhune, 1/8). 

New York Times: I Årligt Anförande Fokuserar Vermont RegulatorFörskjutningar Till Drogmissbruk
I en underteckna av, hur drastiskt epidemin av narkotikaberoende här har blivit, ägnade Gov. Peter Shumlin på Onsdag hans helt Påstår av det Statliga Meddelandet till vad han sade var ”en fullt utvecklad heroinkris” som griper Vermont (Seelye, 1/8).

Washington Postar: GärningRetur Till den Virginia Senaten Sju Veckor Efter Hans Sons Attack Och Självmord
I en av hans sällsynta allmänhetkommentarer efter den November tragedin berättade Gärningar hans lokal som var pappers- via e-post att han skulle gör det hans liv arbete för att korrigera de systemic skavankerna som han klandrar för hans sons död. Han har redan föreslagna två räkningar att ämnas för att göra precis det. Skulle En förlänger tidmyndigheterna kan rymma någon betvingar till en domstolsorderstund som söker för en psykiatrisk placering. Skulle annat skapar en on-line registrering som skulle ger realtidsdata på tillgängligheten av psykiatriska sängar (Vozzella, 1/8). 

Kaiser Vård- Nyheterna: Dörrar Till BehandlingÖppningen För Fattiga Illinoisans som Kämpar Med Mentalsjukdom
Fem år sedan, att bry sig Hale Joseph inte huruvida honom bodde eller dog. Han var arbetslös, hakade på droger och djupt deprimerat. Hjälp kom, efter Hale, svalde en buteljera av pills och landade i Södra KustSjukhus. Där övertalade en överstigaarbetare honom till sökandenhjälp på en lokalmental hälsabyrå. Inom några månader som Var Hale bodde i man uppehåll och att gå till gruppterapi varje dag och början till känselförnimmelsen som är säker för den första tiden i hans liv (Graham, 1/9).

Den Texas Tribunen: Familjeförsörjare Vänder mot Hinder I Nya Kvinna Vård- Program
Efter att avhysa Planerade Föräldraskapkliniker från Kvinna Vård- Program, som ger cancer som avskärmer, har brunn-kvinna examen och det att använda preventivmedel för låg-inkomst kvinnor, statliga ledare gjort ett avtalat försök att rekrytera läkaregrupper för att fylla det utan laga kraft.  De gjorde också bredare servar doldt och att tillfoga att testa och någon inskränkt behandling för könssjukdomar (Aaronson, 1/9).

Georgia Vård- Nyheterna: Nya Lagar På Vård-? Antagligen Inte Många Detta År
En kassaskåpförutsägelse för den kommande perioden av den Georgia Generalförsamlingen är att dussintals räkningar som gäller sjukvård ska är upp för övervägande. Det är fallet varje år under den Guld- Kupolen. Men givet sannolikheten detta år av en kort period som avslutar i mitt--Mars, är det också en bra vad som många vård- räkningar ska sidetrackeds eller stannas, för de kommer till en rösta. (Mjölnare, 1/8).

Kalifornien den Vård- Rapporten: För Hemlösa Kvinnor Sjukförsäkring Inte Nog
Mer än 1,4 miljon ska Kalifornien invånare är nyligen valbara för Medi-Cal under ACAEN, däribland upp till 55.000 eller 53 procent, av chronically hemlöst folk. Utvidgningen inkluderar tandvård, och behandlingar för mentalsjukdom och grundläggande drogmissbruk, servar att den hemlösa befolkningen behöver desperat. Hemlösa kvinnor framlägger extra utmaningar till skydd och kliniker: många är offer av sexuellt ofredande, lika mammograms för behovspreventativebehandlingar och kräver barnomsorg för att få till doktorers tidsbeställningar. Så för att ACAEN egentligen ska fungera och att inhysa familjeförsörjare, måste ska kliniker och makthavande personer att fungera tillsammans till koordinerad omsorg (Amandolare, 1/9).

Kalifornien Healthline: Blått Skyddar Ogillar Med Joness Bedömning Av Högvärdigt Klassar Vandring
Den Kalifornien FörsäkringKommissionären Dave Jones fördömde igår starkt ett nytt klassar vandring vid Blått Skyddar av Kalifornien. De 9,8 procentna klassar vandringen ska affekt om 81.000 grandfathered individ marknadsför politik, enligt Jones. … Sade Jones att klassavandringen inte mäter upp baserat på ett nummer av kriterier, servar inklusive overblown antaganden om tillväxt i utilization av, sade han. … I ett skriftligt meddelande, BlåttSköldens sade vicepresident av företags kommunikationer Stephen Shivinsky att DOIEN numrerar inte tillfogar upp (Gorn, 1/8).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.