NPF CORRONA som skapar den första psoriasisregistreringen för att förbättra behandlingar och tålmodiga resultat

Till för- överenskommelse av psoriasisen- förbättrar mest autoimmune sjukdom för allmänning i landet och att påverka upp till 7,5 miljon- Amerikan-Och hjälpforskare och clinicians behandlingar, och tålmodiga resultat, MedborgarePsoriasisFundamentet (NPF) och Konsortiet av RheumatologyForskare av Nordamerika, ska Inc. (CORRONA) skapar den första psoriasisregistreringen som co-framkallas och co-administreras av ett icke-vinstdrivande.

Genom att samla, att analysera och att sprida data från tusentals folk med psoriasis, de registrering ska hjälpcliniciansna, forskare och den farmaceutiska branschstudien den jämförbara effektiviteten och säkerheten av psoriasisterapier. Data ska samlas till och med omfattande frågeformulär som avslutades av tålmodig på deras dermatologitidsbeställningar. Den ska göras därefter tillgängligt till intresserade akademiska institutioner och farmaceutiska företag till studien.

”Som en hudspecialist är behandling av många folk med psoriasisen, upphetsad för I-förmiddag som där ska, en resurs som ska hjälpas att lära, vilka behandlingar fungerar bäst, vilka komplikationer som ska förutses från villkora eller dess behandlingar och hur bäst man klarar av dem,”, sade Dr. Markera Lebwohl, stolen av Medborgare, PsoriasisFundament somLäkarundersökningen Stiger Ombord. ”Ger Denna ska registrering forskare mycket-nödvändig inblick in i aspekter av psoriasisen som ska hjälpläkare förbättrar tålmodig omsorg. Ultimately gynnar de ska tålmodina.”,

En inaktiverande och disfiguring autoimmune sjukdom, som visas på flå, psoriasisförhöjningfolk riskerar för hjärtsjukdomen, sockersjuka, hjärtinfarkt, slår, fetma och fördjupningen. Upp till framkallar 30 procent av folk med psoriasis psoriatic artrit, fogar ihop ett upphetsa och senasjukdomen.

Förutom att studera behandlingsäkerhet och effektivitet, NPFEN och ska hjälp för CORRONA registreringen identifierar möjlighet orsakar av psoriasis, undersöker förhållandet mellan psoriasisen och annat vård- villkorar, studien få effekt av sjukdomen på livskvalitet och andra resultat.

”Är Vi upphetsada vid vårt samarbete med MedborgarePsoriasisFundamentet. Det är målet av detta partnerskap som härleder tålmodiga data som ska gör deras liv lättare. Kombinationen av CORRONAS stor datasakkunskap, i att samla data på tiden av det kliniska mötet och deberömda psoriasisexperterna på NPFEN, är säker att resultera i bra saker för folk som påverkas av psoriasis,”, sade Dr. Joel Kremer, president och verkställande direktör av CORRONA.

Källa: http://www.psoriasis.org/

Advertisement