Pre-paketerade fastställda mål för Studie kan fynd hjälpa att väga själv-riktat banta för förlust mer än

En studie som föras av en fetma och matforskning centrerar i Skrov har funnit att en bestämmelse av pre-paketerade fastställda mål kan hjälpa att bemanna förlorar mer väger jämfört till själv-riktat banta.

HONEI (Utbildning och Innovation för Humber FetmaNäring), delen av den SkrovYork Medicinsk fakultet och Universitetar av Skrovet, företa sig det första kontrollerade försök i UKEN som jämför strikt målbestämmelser till själv-att banta.

Studien grundar att nästan tre tider så många folk borttappadt viktigt väger när de specifika målbestämmelser för åt för 12 veckor jämförde till de som följde enkelt att banta anvisningar.

25% av UK-vuxen människa är obese, och fetma är ett ha som huvudämneallmän hälsabekymmer, med det inklusive mer stor för tillhörande hälsoproblem riskera av sockersjuka för typ II, hjärtsjukdom och slår.

Väga förlust av 5-10% av initialt förkroppsligar väger har visats för att resultera i en viktig förminskning i morbiditet och dödlighet, och förminskande riskerar av hjärtsjukdom.

HONEI förade två släkta studier med 86 deltagare från Skrovområdet.

Professorn Stephen Atkin, HONEI projekterar ledare, sade: ”Visar Dessa studier att det finns ett alternativ långt av att banta vilket kan uppnå ett sunt belopp av väger förlust. Bemanna att önska att förlora väger kan sätta sig under betydligt pressar för att planera, organisera och laga mat deras mål.  Genom att ge dem med deras fastställda portion-storleksanpassade mål tar det bort en radda som dessa extra pressar.

”All att närma sig en målbestämmelse till att banta har en gynna för folk som önskar att förlora 5%, förkroppsligar väger i en förhållandevis kort tidsperiod. Företa sig ett strukturerat väga förlust programmerar med service från professionell, ganska än gå det bara, kan göra ett viktigt att få effekt på att förlora, och underhålla väga förlust.”,

Den initiala studien delar deltagarna in i två grupper. En grupp gs med en uppsättning av vakuumpackat Bantar Kockmålstund som den annan halvan följde ett bantahäfte och måste källan deras egna mat.

Studien grundar det efter 12 veckor, 61% av folk som hade ätit målbestämmelserna hade borttappad 5%, eller mer av deras att förkroppsliga väga jämfört till 22% på själv-riktad bantar.

Efter övervakades den initiala studien, deltagare för mer ytterligare 12 veckor, och givet alternativet provianterar att ändra från mål till själv-att banta eller omvänt.

Efter 24 veckor som 67% av deltagare på målbestämmelsestudien hade borttappad 10% åtminstone av deras att förkroppsliga, väga.

Deltagare besöktes, ett år efter studien började att se, hur de hade klarat av efter den 24 veckastudien, med initialt väger förlust som underhölls på 12 månader. Resultaten av studien föreslår också att stamgästservice är välgörande för några sorterar av väger förlorar styre.

För ytterligare information behaga ser:

Mogna D.D, Whitham C. Goodwin S, Morris M. Reid M. & Atkin S.L> (2013) Väger förlust i en UK-reklamfilm all målbestämmelsestudie: ett randomised kontrollerat försök. J-Mummel Nutr Bantar. Doi: 10.1111/jhn.12171

Whitham C., Mogen D.D, Goodwin S., Reid M. & Atkin S.L. (2013) Väger underhåll över 12 månader efter väger förlust som resulterar från deltagande i ett 12 vecka randomised kontrollerat försök som jämför all målbestämmelse till själv-riktat, bantar i överviktiga vuxen människa. J-Mummel Nutr Bantar. Doi: 10.1111/jhn.12178

HONEI (Utbildning och Innovation för Humber FetmaNäring) är en igenkänd undersökande mat för myndighet och dess förhållande till sjukdomen. HONEI bestås av av ledande akademiker och clinicians från den SkrovYork Medicinsk fakultet (HYMS) och Universitetar av Skrovet.

Efter dess barkass i 2010 har HONEI levererat ett nummer av forskning projekterar för bransch-ledande organisationar liksom; Nestle Bantar Kock, Yoplait och Kängor.

Advertisement