Forskare framkallar den automatiserade venipunctureapparaten som automatiserar phlebotomytillvägagångssätt

En ny medicinsk apparat har framkallats som ska ger phlebotomists och clinicians med en teknologi för att möjliggöra blod som först drar pinnen för exakthet. Detta är bestämt viktigt betrakta det olika tålmodiga demografiskt varje med olikt jämnar av svårt venous tar fram. Snart, förminskar detta förhöjd exakthet som väldeliga ska, tålmodig förorsakar obehag såväl som tillvägagångssätttid och kostar.

Ett lag av forskare från VascuLogic, LLC, har framkallat världens den första automatiserade medicinska apparaten för venipuncture som automatiserar phlebotomytillvägagångssättet, endera för blodattraktioner, eller placeringen av DROPPEN fodrar. I både in vitro och in - vivo godkännandestudier, det inklusive godkännandet på människa betvingar, visade apparaten mer stor än 95% första pinneexakthet, och den dessutom outperformed människaphlebotomisten kontrollerar.

56% av den vuxna befolkningen och 82% av den pediatriska befolkningen lider från trypanophobiaen, skräcken av visare. Tryphanophobia är precis en av utfärdar vänt mot av clinicians, när han behöver att dra blod. Forskarna från Vasculogic, LLC förade deras egna intensiva granskning av över 200 US baserade phlebotomists, tar fram identifierade svåra venous, som ett viktigt problem i småbarn, bestämt i benämner av smärtar, tajmar, och svår tålmodig och förälderångest tack vare/multipelvisarpinnar. Dessutom har de validerat den förälder som godtagande av apparaten är över 98%, givet visad effektivitet och säkerhet av apparaten.

Först och främst, fungerade laget på säkerhetssärdragen för den nya apparaten. Beväpna tvång, realtidsspårning under injektion på varje 3 millisekunder, och sterila disponibla muffar som förhindrar förorening mellan tålmodig, är några av de genomförde säkerhetssärdragen.

En av tidig sortutmaningarna till designen av apparaten var strömåder som avbildar och modellerar teknologi. Apparaten relies på specificerat, och högkvalitativt avbildar av åder och dess omgeende område för att se till exaktheten av venipuncturen. Genom att förbättra den avbilda teknologin med ultrasound och rekonstruktion 3D av åder, är apparaten kompetent att avkänna och utföra tillvägagångssättet i en pinne. Detta förnekar läget av att ha gör multipelförsök för en lyckad venipuncture.

”Uppmuntras Vi av den autonoma apparaten, som den visar en lösning för att lätta de ångestbåde föräldrarna, och barn erfar med ett phlebotomytillvägagångssätt,” sade Tim Maguire, Ph.D., Vasculogics VD. ”För barn och deras familjer som måste att uthärda svåra eller multipelvisarpinnar, skräcken av ett besök till deras, manipulerar är mycket verklig. Därför varar besvärad någon fred av oss kan ge, när bestämt ett barn är fruktansvärdt eller behöver pågående venous tar fram, skulle är av enormt gynnar.”,

Though ursprungligen framkallat för pediatriska sjukhus, kan apparaten också appliceras till vuxna tålmodig för. Den enda justeringen, som behöver att göras, är valet av mätinstrumentvisaren som baseras på den tålmodig. Denna fullständigt automatiserade venipuctureapparat som väldeliga skulle, förbättrar det hela tillvägagångssättet, räddning kostar, och framför allt, ge mycket - nödvändig lättnad till föräldrar och tålmodig som vänder mot svåra venipuncturetillvägagångssätt.

Källa: http://www.worldscientific.com/

Advertisement