Mer GOP-regulatorer ger Medicaid utvidgning en annan look

Politicoen anmäler, att Republikanska regulatorer för stunder i Texas och Louisiana återstår fast i det inget lägret, andra i Pennsylvania, Tennessee, Indiana, och Oklahoma ger programet en understödjalook. Nyheternauttag erbjuder också uppdateringar från Florida, Pennsylvania, Kansas och Georgia.

Politico: Stillbilden för GOP-RegulatorMaj Går För Medicaid Utvidgning - Och Kassa
Republikaner som räknar på ett år av Obamacare-att Slå för nonstop, kan vara in för en unwelcome överrrakning: röd-mer statlig regulatorer som dikar det politiskt, skrivar för att ta en understödjalook på lagens enorma utvidgning av Medicaid. Regulatorer gillar Rick Perry av Texas, och Bobby Jindal av Louisiana återstår fast i ”det inget långt” lägret. Men Pennsylvania och Tennessee är aktivt funktionsdugliga med den Obama administrationen att utvidga Medicaid, även om deras försök till åtstramningpolitikmedgivanden på GOP-önskelistan -; lika krävande enrollees som mer betalar -; vara kunde en återvändsgränd. Indiana och Oklahoma synar alternativa versioner av utvidgning och beviljades ett ettårigt anstånd av den Obama administrationen som fördjupa existerande statliga sjukvårdprogramstunder dem funderare om den (Cheney och Millman, 1/10).

Miami Herald: Utvidgande Medicaid en Stigande Strid I den Florida Capitolen
Florida 2013 lagstiftnings- period som startas och avslutas praktiskt med Medicaid utvidgning på centrera av debatten, med HusRepublikaner som blockerar en planera för att använda federala dollar för att förminska numrera av uninsured Floridians. Detta år HusRepublikanlöfte att tackla utfärdar som long har long dröja sig kvar på den tillbaka gasbrännaren, liksom mer självständighet för högt utbildade sjuksköterskor som är ökande numrera av medicinare, som går in i primär omsorg, och faktisk reglering manipulerar besök. Men som även fokusera skiftar från Medicaid utvidgning, Demokratnågot att säga återstår det en högsta prioritet (Mitchell, 1/12).

Philadelphia Person som frågar: Ifrågasätter Framhärdar Om Corbetts Sjukvård Planerar
Beroende av vem du lyssnar till, planerar utvidgar Sunda Pennsylvania, Gov. Corbetts till reform och det Medicaid programet är en misslyckad flip-misslyckande; en goda planerar i behov av att tweaking; en byråkratisk mardröm; eller alla av över. De var några av åsikterna som uttrycktes på en offentlig utfrågning - en av statewide sex - rymde a lite över en vecka sedan på Medborgare som Konstitutionen Centrerar på administrationen planerar för att fördjupa sjukförsäkring till så många som 500.000 commonwealthinvånare (Calandra, 1/12).

Kansas Vård- Institut: Vägran för SjukhusRepresentantNågot att säga Att Utvidga Medicaid Ska Men Deras Kärnpunkten
För Jodi Schmidt och andra sjukhusadministratörer över Kansas är Medicaid utvidgning en kritisk affär utfärdar inte politisk. Schmidt är den Vård- verkställande direktör av Labette, en regional medicinskt center för 99 säng som serveParsons och flera omgeende gemenskaper i southeast Kansas. Hon sade att pengarna som är borttappada på grund av beslutet av Gov. Sam Brownback och lagstiftarear att inte delta i det första året av utvidgning kunde betyda skillnaden mellan sjukhusavslutningen året i svarten eller med ett underskott (McLean, 1/13).

Kansas Vård- Institut: Roundtable: Politiken Av Medicaid Utvidgning I Kansas Och Missouri
Lagstiftarear i Kansas och Missouri retur som startar deras 2014 lagstiftnings- perioder denna vecka. I Jefferson City ska utvidgande Medicaid valbarhet i överensstämmelse med Obamacare är bland de bästa femna utfärdar att konkurrera för uppmärksamhet, enligt Associatedet Press. I Topeka är högsta prioritet för lagstiftarear som troligen ska, skolar finans, med ett potentiellt beslut som är kommande från den Kansas Högsta domstolen som kunde tvinga lagstiftarear för att spendera $400 miljoner på skolar mer. Den är mindre som är klart till vilken gradMedicaid utvidgning ska är ansedd i Kansas, i del, därför att 2014 är ett guvernörs- valår. I den nedanföra roundtablediskussionen -; vilket luftade Jan. 10 på KCPT -; journalister, som täcker Medicaid utvidgning i Kansas och Missouri, tar en look på politiken av utfärda (McLean, 1/12).

Kansas Vård- Institut: Kansas Medicaid: En Abc-bok
Medicaid är en publicly finansierad källa av sjukförsäkring och långsiktiga grupper för befolkning för omsorgtäckning med säkerhet valbara. Det är denstörsta källan av vård- täckning i nationen, efter anställning-baserad täckning (Bruner, Meissen-Sebelius och Mertz, 1/12).

Atlanta Förar Journal över Konstitutionen: Nästan 6 I 10 I Georgia FavörMedicaid Utvidgning
Mer än halva av Georgier i en ny AJC-röstningnågot att säga, som all eller åtminstone delar Obamacare bör återkallas, bara ett även större proportionerar tro det statligt bör utvidga Medicaid. Röstningen som förades för Den Atlanta Föra journal överKonstitutionen av Abt SRBI Inc., mätte beskådar av registreringsväljare över den statliga sist veckan. Stunder den 53 procent favöravskaffandet av lagen eller åtminstone delar av den, 57 procent av Georgier sade att det statligt bör utvidga Medicaid under benämner av den Som man har råd med Omsorgen Agerar -; något Gov. Nathan Handla har så långt avgjort att inte göra (Williams, 1/13).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement