Högskolestudenter, som har tecken av PTSD, är rimliga att dricka mer alkohol

De beräknade 9 procentna av högskolestudenter, som har tecken av posta-traumatisk spänningsoordning, (PTSD) är rimliga att dricka mer alkohol än jämliken utan det psykologiskt villkorar. I sin tur exacerbates skurkrollalkoholförbrukning deras PTSD-tecken med tiden och att förlänga ett ondskefullt cyklar.

Dessa är avslutningarna av den första empiriska studien att undersöka de dubbelriktade påverkan av de två fenomenen, påverkan som hade theorized men hade aldrig testats.

Studien, ”de Reciprocal Anslutningarna Mellan PTSD-Tecken och AlkoholMedverkan i Högskola: EnÅr Drag-Statlig-Fel Analys,” betalades av MedborgareInstitutet på Drogmissbruk och publiceras i den nyaste upplagan av Föra Journal över av Onormal Psykologi (Vol. 22/4).

Entext version av studien kan erhållas av kontaktande Passande Donovan på 716-645-4602 eller [email protected]

”Är Högskolan en tid av viktiga utvecklings- ändringar, och en period av riskerar för att dricka för skurkroll, traumaexponering och posta-traumatiska spänningstecken,” något att säga Jennifer P. Läsa, PhD, förbunden professor av psykologi på Universitetar på Buffeln och principutredaren på studien.

”Är att dricka för Skurkroll vanligt på högskolauniversitetsområden, och släkt för att riskera för sexuellt ofredande, mellanmänskligt våld och den allvarliga skadan, några av som kan starta PTSD,” något att säga som Läs, som noterade det, även om det har finnas ett antagande att tvåna är mechanistically tillhörande i högskolabefolkningen, tills nu, naturen av deras förhållande var oklar.

Studien undersökte förhållandena mellan PTSD och skurkrollen som dricker i 486 deltagare, som de transitioned in i högskolan, och på extra 11 pekar över de efter tre åren.

”Visar Vi att alkoholbruk och tillhörande problem anknytas med tiden till en förvärrande i PTSD-tecken, och att PTSD-tecken visar ett liknande verkställa på alkoholförbrukning. Varje påverkar annat. Som sådan, både PTSD och att dricka för skurkroll är riskerar dela upp i faktorer för en another, varje med implikationer för annan över jaga av högskolan,” Lästa något att säga.

”Är Denna information användbar och kanske imperativet för de som hjälper deltagare som handlar med dessa problem.”,

Studien använde drag-statlig-fel modellera som var analytic, att närma sig, som tillåtet undersökningen av presumtiva och reciprocal anslutningar bland dessa tankeskapelser fördriver att redogöra för intra-individ stabilitet.

Co-Författare på studien, båda i UB-Avdelningen av Psykologi, är Jeffery D. Wardell, den doktors- kandidaten i klinisk psykologi och Craig R. Kall, PhD, professor av klinisk psykologi.

Läsnings forskning fokuserar på etiologin av och ingripandena för problematisk alkohol och annat viktbruk i unga vuxen människa. Hon föregående forskning har undersökt både miljö-, och individbestämmande faktor av alkoholbruk, i synnerhet, hur individnivån dela upp i faktorer liksom genus som är affective påstår, och alkoholcognitions (e.g., förväntningar, bevekelsegrunder) kan redogöra för olika svar till den sociala miljön.

I en studie 2011 av 3.000 högskolestudenter som publiceras i den Psykologiska Trauman för föra journal över, grundar hon det omkring som 9 procent mötte kriterierna för PTSD, med oordningen som finnas för att vara mest allmänning bland de som är utsatta till sexuell och läkarundersökninganfall, mest av, vem var kvinnor.

En studie 2012, vid Läst och kollegor, grundar, att övergången in i högskolan markeras av en eskalering i skurkroll som dricker, drogbruk och bruk-släkta negationföljder och möjliga ingripanden som kan hjälpa att förbättra problemviktbruk och ultimately att göra en starkare övergång lättare in i högskolan och det okända.

Källa: Universitetar på Buffeln

Advertisement