Första Upplaga: Januari 17, 2014

Dagens rubriker inkluderar rapporter från Capitol Hill om passage av en $1,1 miljard utgifterräkning såväl som vittnesbörden av en Obama förvaltningstjänsteman om healthcare.gov.

Kaiser Vård- Nyheterna: Vård- På Kullen: Förklaring av Healthcare.gov's-Problem
Kaiser diskuterar den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Mary Agnes Carey och CQ-RullAppell Melissa Attias Torsdaghändelser som Gary Cohen, huvudet av den federala on-line marknadsplatsen som svaras ifrågasätter i på Capitol Hill om den steniga första visning av healthcare.gov (1/16). Läs avskriften eller lyssna till ljudsignalen.

Kaiser Vård- Nyheterna: Underteckna Upp Hemlösen, En I sänder
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Anna Gorman, arbete i samarbete med USA I Dag: ”På en ny vintermorgon som är vård- överstiga arbetaren Christopher Mack som gås till och med gatorna, och gränder av stadens Sladdning Ror och att passera en man som sovande drar en rostig shoppingvagn och en kvinna på en skrynklig blåtttarp. Lukten av marijuana wafted till och med förkylningen luftar. ”Har du sjukförsäkring?”, Mack en imponera man med långa dreadlocks som frågas en kvinna. ”Går du till manipulera? ”frågade han another. Hemlösa manar och kvinnor, som inte kvalificerade sig för försäkring i förflutnan nu, har riskera som ska undertecknas upp och Mack - vem var en gång hemlöst självt -- finns det att hjälpa” (Gorman, 1/17). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: En Avläsare Frågar: Måste Couples Köp det Samma Jämna Vård- att Planera? 
KHNS konsumentkåsören Michelle Andrews rapport somfamiljemedlemmar kan opt för separat, planerar, och stilla kvalificera sig för högvärdiga subventioner, men de behöver att betrakta något annat viktigt specificerar (1/17). Läst henne svar.

Wall Street Journal: För Mentalt - dåligt Växer att Finna Behandling mer Hård
I fjol enligt U.S.-Avdelningen av Vård- och Människan Servar, nästan 91 miljon vuxen människa som bos i områden, gillar här var brister av mental hälsaprofessionell gjorde erhålla behandling svårt. En avdelnings- rapport till Kongressen, tidigare som detta år sade att 55% av nation 3.100 län har inga praktiseras psykiater, psykologer eller socialarbetare, en kombination av budgetnedskärningar och manipulerar lämna yrket. … Förväntas Sådan brister endast för att växa nu, som den federala sjukvårdlagen går in i verkställer och låter mer folk till sökandenhjälp. Sannerligen enligt Riksförbundet av State Direktörer för Mental hälsaProgramet, når något 6,8 miljon uninsured folk med en ska mentalsjukdom täckning, efter federala och statliga sjukförsäkringutbyten har genomfört den nya lagen (Sätter In och Corbett Dooren, 1/16).

Washington Postar: Medicaid Utvidgning Tar en Hit I Arkansas
En Demokratisk statlig senator som tvingas för att step-down i fjol över etik som, kränkningar ska, byts ut av en Republikan efter en special valTisdag som handlade ett allvarligt slag till den Arkansas Gov. Mike Beebes (D) pushen för att utvidga Medicaid. Den RepublikanJohn Cooperen besegrade Demokraten Steve Rockwell i ett nordostArkansas område som baserades i Jonesboro i en race, som hade centrerat på huruvida för att utvidga Medicaid för att täcka det danande mindre än, 138 procent av det federala armodet fodrar (Wilson, 1/16).

Politico: HHS Fruktad Leverantör Skulle Urspårning Obamacare
Vita Huset som spenderas December som talar upp dess fräschade upp och reparerade HealthCare.gov website efter den katastrofala första visning. Men hälsotjänstemän som oroas, att den underperforming leverantören kunde stilla urspårningen Obamacare och destabilize försäkringsbranschen, enligt ett nytt federalt dokument. Bekymmren växte så akut att de avgjorde till sökanden en ny leverantör (Cheney, 1/17).

Wall Street Journal Washington Binder: Under Konstruktion: Healthcare.gov's-BetalningSystem
En Obama förvaltningstjänsteman berättade KongressTorsdagen att ”baksida-avsluta” av HealthCare.gov är stilla som byggs och han inte förutsåg en sluttidpunkt. Ett automatiserat system som överför betalningar till försäkringsbolag, är inte färdigt, sade Gary Cohen, direktören av Centrera för Information om Konsument och FörsäkringFörbiseendet, ett kontor i den federala Medicare byrån som har uppsikt över den besvärade websiten för köpandesjukförsäkring (Corbett Dooren, 1/16).

Den Washington Stolpens Kontrollören för Faktum: Pelosi Vs. Barrasso: En Saga Av Samtal för Två Obamacare Pekar
Washington är ett stort ekar ofta kammaren. Eller kanske ekar en dubblett kammaren, som de två partierna talar i förbi varje annat. Men, i att kontrollera ett nytt meddelande av Sen. John Barrasso (R-Wy.), Mötte FaktumKontrollören ett udda läge. Barrasso kritiserade den Demokratiska ledare Nancy Pelosi för Huset för en kommentar som hon gjorde i 2010-; vilken beroende av, hur du läser den, är en förvirrad factoid, som stöttas faktiskt av datan honom citerade (Kessler, 1/17).

Washington Postar: Senaten Överför Obama en Räkning för att Betala Regeringen Till Oktober
Kongressen gav finalgodkännandeTorsdag till en utgifterräkning för triljon $1,1, som lindrar korbudgetnedskärningar som är bekant som avskärma, och garanterar att nationen som ska för att inte uthärda en annan regerings- avstängning till åtminstone Oct. 1. … Röstade Senaten 72 till 26 som godkänner mätaTorsdagaftonen, efter Republikaner övertalad Sen. Ted Cruz (R-Tex.) som tappar enminimal push för att tvinga en annan kraftmätning över den Som man har råd med Omsorgen, har Agerat som repriserar slagsmål som stängde regeringen för 16 dagar den sist nedgången. Huset passerade på ett överväldigande sätt utgifterräkningen tidigare denna vecka. Presidenten Obama förväntas att underteckna det vid Lördag för att förhindra byråkontor, museer, och nationalparker från att låsa som är deras, utfärda utegångsförbud för, när strömmen som den tillfälliga finansieringen mäter, förfaller (Montgomery, 1/16).

Wall Street Journal: Senaten Passerar $1,012, TriljonUtgifter somRäkningen På en 72-26 Röstar
Den ger riktade förhöjningar för biomedicalforskning, förträningsutbildning och infrastrukturprogram som är bästa Demokratiska prioriteter. Men total- g höll den långt mindre än Presidenten bedda Barack Obama och att spendera lower än jämnar det som segrades i 2009, då han tog kontoret (Haka, 1/16).

Associatedet Press /USA I Dag: Huset Passerar Räkningen som Kräver VeckoSjukvård, Numrerar
Huset på Torsdag drog tillbaka en räkning som skulle kräver den Obama administrationen att anmäla veckovis på, hur många Amerikaner har undertecknat upp för sjukvårdtäckning, som Republikaner underhåller enår strålkastare på den besvärade lagen (1/16).

Politico: Huset Passerar den Vård- UtbytesAvslöjandeRäkningen
Republikan-Ledde Huset har godkänd den krävande weeklyen för lagstiftning 259-154, detaljredovisningar på, hur de Obamacare försäkringutbytena är funktionsdugliga, en riktajab på den Obama administrationen över de massiva felen som satte tidig sortinskrivning på HealthCare.gov på högkant. Räkningen samlade Demokratiska 33 röstar, mer få, än de 67 Demokraterna, som drog tillbaka ett annat vård- lag-släkt, mäter den sist veckan som fokuserar på säkerheten av personlig information på de federala och statlig-körningen utbyteswebsitesna. De två skulle räkningarna tillfogar avslöjandekrav till den Som man har råd med Omsorgen Agerar ganska än återkallar någon bestämmelse, danande båda som är mer palatable att dämpa Demokrater som vänder mot tuffa omvalstrider detta år. Stilla neither lappar av lagstiftning förväntas till för- i Senaten (Cunningham, 1/16).

Los Angeles Times: Oklahoma Sen. Tom Coburn Något att säga Han ska Reträttsignal På End Av Året
Republikansk Sen. Tom Coburn sade den sena Torsdagen, som han ska tjänstledighetKongressen på avsluta av denna period, två år för hans benämner förfaller (Mascaro och Memoli, 1/16).

Washington Postar: Striden Fodrar Utdraget I Va. SenatRacen Som Ed Gillespie Barkasser Bjuder Mot Mark Warner
Longtime Republikanska operativa Ed Gillespie som göras hans aktion mot Sen., Markerar R. Warner den officiella Torsdagen som lanserar ett anbud för att unseat den populära Demokraten vid rollbesättning honom, som en fiscally våghalsig supporter av den Som man har råd med Omsorgen Agerar (Pershing, 1/16).

Politico: Ed Gillespie Meddelar Formellt SenatKörning
Han tog också några tidig sorthits på Warner, röstar att kritisera som är hans, för Obamacare och förgången service för skattförhöjningar. Sjukvårdlagen ”dödar jobb och kostar familjer försäkringen och manipulerar dem gillar” och bör ”bytas ut,”, sade Gillespie. ”Cast Sen. Warner avgöra röstar” för Obamacare, sade han. ”Om Jag var en Virginia senator, skulle den för att inte vara lag i dag” (Schultheis, 1/16).

Wall Street Journal: UnitedHealth Vinst Upp På Starkare Inskrivningar
UnitedHealth Group Inc. ”planerar ron för s-fjärde kvartalinkomst 15% som tankas, genom att utvidga inskrivning och tillväxt i dess hälsovårdaffär, men, aktier som halkas på bekymmer om framtida regerings- betalningar för privat klarade av Medicare. Minnetonkaen, Minn., företaget, den största vård- försäkringsgivaren för U.S., anmälde en vinst av $1,43 miljard eller $1,41 per aktie, upp från $1,24 miljard eller $1,20 en aktie, ett år tidigare. Intäkt förbättrade 8,2% till $31,12 miljard. Förtjänsterna slår litet den analytiker” konsensusförutsägelsen av $1,40 per aktien (Mathews, 1/16).

Wall Street Journal: Cigaretter som Binds Till Mer Dödar, Typer Av Sjukan
Cigaretter är mer deadlier och anknöt till mer sjukdomar än tänkte föregående, enligt en ny rapport från allmänt vara för U.S.-kirurg utsläppt 50 år efter regeringen varnade först att att röka dödar. I rapporten som är den utsläppt Fredagen, manipulerar den bästa nationen varnat att röka anknytas till dödarna av omkring 480.000 Amerikaner årligen. Det är en verklig förhöjning över regering föregående bedömning av 443.000 dödar, illvilja faktumet att mer få Amerikaner tänder upp och de, som röker tänder upp mindre ofta (Esterl, 1/17).

USA I Dag: att Röka Orsakar Sockersjuka, KolonCancer, Nya RapportNågot att säga
En ny rapport från kirurggeneralfynden, att att röka orsakar även mer läkarundersökning och finansiell skada, än föregående beräknat och att döda 480.000 Amerikaner om året från sjukdomar som inkluderar sockersjuka, colorectal cancer och levercancer. Rapporten, utsläppt today, föreställer den första tiden som kirurggeneralen har avslutat att röka ”anknytas causally” till dessa sjukdomar (Szabo, 1/17).

Den Texas Tribunen/New York Times: Sheriff- Och DomareStrid Över Medicinsk vård I Arrest
Nu är domare- och SheriffStrålen Nutt av Henderson County i en sluttande strid -; det kunde vända litigious -; över ansvarighet för medicinsk vård i blockeringen. Domaren Tarrance argumenterar att andra intagen har mottagit på motsvarande sätt shoddy behandling och att domare bör ha myndigheten som beställer förbättrad sjukvård, då liv kunde vara i fara. Advokater för den ståndsmässiga något att säga som arrest läkarundersökning servar är exemplarisk och att domaren överskred hans myndighet (Grissom, 1/16).

Los Angeles Times: Kalifornien Får F I Fartfyllda Behandlingar På ERs Från Stödgruppen
En uppdaterad medborgarerapport på nöd- medicinsk vård för U.S. har igen tilldelat Kalifornien som ett F för att sakna tar fram till fartfylld behandling som noterar att det statligt har den mest få sjukhusakutmottagningper capita -; 6,7 per 1 miljon folk -; i nationen. Amerika det Nöd- betyg för OmsorgMiljö, som mätinstrument, hur väl påstår nöd- omsorg för service, var den utsläppt Torsdagen av stödgruppAmerikanHögskolan av Nöd- Läkare (Bruntet, 1/16).

Los Angeles Times: Kalifornien SjukhusLaddning $3.000 Till $37.000 För Barnsbörd, StudieNågot att säga
Amid den växande scrutinyen av sjukhuset som fakturerar, fostrar nya fynd för en studie, som Kalifornien sjukhus laddade, $3.296 till $37.227 för en rutinmässig leverans. För kvinnor som har ett cesarean, dela upp, Uc San Francisco studien fann tålmodina fakturerades $8.312 till nästan $71.000. Fåtalet av tålmodina i studien som den utsläppt Torsdagen hade allvarligt vård-, utfärdar, och mest urladdades inom sex dagar av erkännande (Terhune, 1/16).

Washington Postar: I Vak Av Son'sens Död Gör Möter Creigh Gärningar Fallet För reformer Men Motstånd
I en möteTorsdag av en mental hälsasubcommittee i den Virginia Senaten gjorde Gärningar ett passionerat fall för hans lagstiftning, utan att forska in i den personliga tragedin som han led endast två månader sedan. … Har Två av Gärning förslag mött med enhällig service. En granska av utbildningen och kvalifikationer av samhällstjänster stiger ombord mental hälsautvärderare har väck fullständigt Senaten för en däcka att rösta. Ett mandat för utrikesdepartementet av Beteende- Vård- och Utvecklings- Servar för att erbjuda en elektronisk databas av psykiatrisk sängtillgänglighet passerades på fullständigt SenatUtbildning och den Vård- Kommittén (Weiner, 1/16).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement