Rönet föreslår kliniskt bruk för möjlighet av extas, i behandling av ångest och av PTSD

Hjärnan som avbildar experiment har avslöjt för den första tiden hur extas producerar känslor av eufori i användare.

Resultat av studien på den Imperialistiska Högskolan London, delar av som televised i Droger Direkt på Channel 4 i 2012, har nu publicerats i den Biologiska Psykiatrin för föra journal över.

Rönet antyder på väg som extas eller MDMA, styrka är användbar i behandlingen av ångest och posta-traumatisk spänningsoordning (PTSD).

MDMA har varit en populär fritids- drog efter 80-tal, men det har finnas lite forskning som områden av hjärnan det påverkar på. Den nya studien är första som använder funktionell magnetisk resonans som avbildar (fMRI) på att vila, betvingar under dess påverkan.

Twenty-five volontärer genomgick hjärnbildläsningar på två orsakar, en, når de har tagit drogen och en, når de har tagit en placebo som var ovetande, som de hade givits.

Resultaten visar att MDMA-minskningaktivitet i det limbic systemet - en uppsättning av strukturerar involverat i emotionella svar. Dessa verkställer var starkare betvingar in vem anmälde starkare subjektivt erfar och att föreslå att de är släkta.

Kommunikationen mellan den medial temporal loben och den medial prefrontal cortexen, som är involverad i emotionellt, kontrollerar, förminskades. Detta verkställer, och tappa i aktivitet i det limbic systemet, är motsats till mönstrar sett i tålmodig som lider från ångest.

MDMA ökade också kommunikation mellan amygdalaen och hippocampusen. Studier på tålmodig med PTSD har funnit en förminskning i kommunikation mellan dessa områden.

Projektera var ledde vid David Nutt, Edmonden J. Safra Professor av Neuropsychopharmacology på den Imperialistiska Högskolan London och Professorn Val Curran på UCL.

Dr Robin Carhart-Harris från Avdelningen av Medicinen på Imperialistiskt, som utförde forskningen, sade: ”Grundar Vi att MDMA orsakat förminskande blodflöde i regioner av hjärnan anknöt till sinnesrörelse och minnet. Dessa verkställer kan förbindas till känslorna av eufori som bemannar erfar på drogen.”,

Professorn Nutt tillfogade: ”Föreslår rönet kliniskt bruk för möjlighet av MDMA, i behandling av ångest och av PTSD, men vi behöver att vara försiktiga om att dra för många avslutningar från en studie i sunda volontärer. Vi skulle måste att göra studier i tålmodig att se, om vi finner samma verkställer.”,

MDMA har utforskats som en adjunct till psykoterapi i behandlingen av PTSD, med en ny pilot- studie i USEN som anmäler realitetförberedande åtgärdresultat.

Som del av den Imperialistiska studien frågades volontärerna att återkalla deras gunstling, och värst minnen fördriver insida bildläsaren. De klassade deras favorit- minnen som mer livlig, känslomässigt intensivt och realitet efter MDMA än placebo, och de klassade deras värst minnen mindre negativt. Detta reflekterades i långt att delar av hjärnan aktiverades mer eller mindre starkt under MDMA. Dessa resultat publicerades i Landskampen Förar Journal över av Neuropsychopharmacology.

Dr Carhart-Harris sade: ”I sunda volontärer, MDMA verkar för att minska få effekt av smärtsamma minnen. Detta erfar passformar med idén, att den kunde hjälpa tålmodig med PTSD att återbesöka deras traumatiskt, i psykoterapi, utan att förkrossas av negationsinnesrörelser, men, oss behöver att göra studier i PTSD-tålmodig att se, om drogen påverkar dem på samma sätt.”,

Källa: http://www3.imperial.ac.uk/

Advertisement