Forskare upptäcker att den nya mekanismen, att påverkan GASAR virulence på tidig sort kliver av necrotizing fasciitis

Hur gör Streptococcusen - pyogenes, eller att Gruppera A-streptococcusen (GAS) - en bakterie- pathogen, som kan kolonisera människor, utan att orsaka tecken, eller kan bly- till milda infektioner - också, orsakar liv-att hota sjukdomar liksom den necrotizing fasciitisen (som gemensamt är bekant som kött-äta sjukdom), och chockar det streptococcal giftet syndrom?

Denna gåta har fascinerat många forskare i sätta in. Nu har forskare på den Hebréiska Universitetar av Jerusalem Fakultet av Medicinen upptäckt hur denna bakterie vänder dödligt. Detta öppnar dörren till framtida behandlingar för möjligheten för att curb detta och andra potentiellt dödliga bakterier.  

GASA infektioner som är bly- till på 500.000 dödar över hela världen och, orsaka stränga följder till smittade de, Årligen. Denäta sjukdomen, är i synnerhet en extremt ondskefull infektion, som fortskrider snabbt alltigenom de mjuka silkespappren av förkroppsliga som lämnar ofta, manipulerar med lite tid att stoppa eller försena dess framsteg. De huvudsakliga behandlingarna inkluderar administrationen av antibiotikummar och kirurgisk borttagning av infekterade silkespapper. Yet sprider orsakar snabb behandling för illviljan, bakterierna och död i ungefärligt 25% av tålmodig.

I att sondera, hur GASA framsteg, Prof. Emanuel Hanski av Institutet av Medicinsk forskning Israel Kanada på den Hebréiska UniversitetarFakulteten av Medicinen, samman med Ph.D.-deltagaren Moshe Baruch och ett landskampforskninglag, upptäckte att en ny mekanism, att påverkan GASAR virulence på tidig sort kliver av infektionen. Resultaten av deras studie publiceras i det vetenskapligt förar journal över Cellen.

De grundar att, när GASA, klibbar och smittar värdscellerna, det levererar in i dessa celler två streptolysintoxins. Dessa toxins försämrar huvuddelens mekanism för kvalitets- kontrollerar av proteinsyntes. Detta startar i sin tur ett defensivt spänningssvar som, bland annat, också förhöjningar produktionen av den amino syrliga asparaginen. GASA avkänningar den jämna ökande asparaginen och förändrar dess genuttryck profilerar - och dess klassa av spridning, som kan vara dödlig i vara värd.

De mer ytterligare för forskninglag som upptäcks den asparaginase, ett protein, som smälter asparaginen och är ettanvänt chemotherapeutic medel mot leukemia, gripanden GASAR tillväxt i människoblod, och i en mus modellera av bakterie- infektion för människa. Asparginase har aldrig för varit van vid fest GASAR infektioner.

Rönet av denna studie utgör en ha som huvudämne som är för- av begreppet som överenskommelse de metabolic ändringarna som uppstår mellan pathogenen och dess, varar värd under infektion kan leda till utveckling av nya och effektivare behandlingar mot smittsamma sjukdomar. 

Företaget för Yissum ForskningUtveckling, teknologiöverföringen beväpnar av den Hebréiska Universitetar, registrerings ett patent för upptäckten och söker reklamfilmpartners för att hjälpa att framkalla effektiva terapier mot den invasive streptococcusen infektioner.

Källa: http://new.huji.ac.il/en/article/18802

Advertisement