Den Bariatric kirurgen utbildar tålmodig om bariatric kirurgier för att uppnå sunt väger

Fördriva många Amerikaner gör det Nya Årets upplösningar fokuserade på själv-förbättring, de som är överviktiga, eller obese rimligt prioriterar att få besegrar till ett sunt väger. Emellertid fokuserar dessa upplösningar ofta för mycket på den estetiska sidan av att vara mer slank i stället för den vård- aspekten, bantar väger den ledande miljoner av folk som spenderar en omåttlig mängd pengar på unproven, eller förlustprodukter, endast för att lämnas besviken och tyngre, än de var att starta. Ofta, när stiga ombordintygad bariatric kirurgDr. Michael Feiz utbildar hans tålmodig om bariatric kirurginågot liknande muffgastrectomyen i Rancho Cucamonga, Beverly Hills, eller några av hans andra kontor, betonar som han det, väger att underhålla som är sunt, är inte precis att se bra, men att vara mer sund. I faktum betonar Dr. Feiz alltid vård- som det ultimat målet av bariatric kirurgi som väger huruvida alternativen av den gastric muffen vs. varvmusikbandkirurgi eller andra ruttar till vård-.  

Överdrivet förkroppsliga väger kan beskatta varje kroppsligt system, och hjälp för Dr. Feiz som tålmodig uppnår ett sunt, väger till och med kirurgiskt hjälpmedel, mest gemensam varvmusikband- och muffgastrectomyen. Väga, När en obese person förlorar viktigt, erfar de bättre rörlighet, sovar är de djupare och kompetent att utföra mer, när de ser och den bättre känselförnimmelsen. Huvudsakligen, den persons ändrar förhållande med mat fullständigt för det bättre, portion som de underhåller ett sunt väger för goda, som de upprättar en ny livsstil.

Fetmakirurgin sig själv är precis en bearbetar Dr. Feiz använder för att hjälpa hans tålmodig att uppnå ett sunt väger, fast, som han är incredibly hängiven till eftervård och rådgivningen; alla vilket but garantier som varje tålmodig anpassar riktigt till deras nya livsstil och lärer för att äta healthily. Presumtiva tålmodig är inbjudna att frigöra den bilda seminariumalltigenom Los Angeles, var de är kompetent att lära mer om olika bariatric tillvägagångssätt, valbarhetkriterier, information om försäkringtäckning, såväl som Dr. personifierade Feiz' att närma sig till tålmodig omsorg.

Dr. Feiz känner igen fetma som en sjukdom, som den identifierades formellt av den Medicinska Anslutningen för Amerikanen (AMA) i Juni, 2013. Fetma är en allvarligt problem som kan potentiellt förkorta liv, därför att bestämt den kan leda till hjärtsjukdomen, obstructive sömnapnea, kickblodtryck, osteoarthritisen, typ - 2 sockersjuka, astma, fördjupningen, infertility och många andra hälsoproblem. Mer övervikt som en person blir, verkligare, riskerar är för för tidig död. Tålmodina som Dr. Feiz ser, är i första hand i den morbidly obese kategorien som är menande är de, 100 åtminstone dunkar övervikt, reflekterad av en förkroppsliga samlas indexet (BMI) av 40 eller som är högre. Som sett i Dr. Feiz' direktanslutet för och efter fotogalleri, är han riktigt ett sakkunnigt, i att vägleda hans morbidly obese tålmodig in i en sund BMI, spänner.

Källa: Dr. Feiz & Bundsförvanter

 

Advertisement