Utmärkelsen för Guldmedaljen för KNIPET för Scripps VDsegrar för viktiga bidrag till sjukvården sätter in

Scripps ska den Vård- Presidenten och VD:N Chris Skåpbil Gorder hedras av AmerikanHögskolan av SjukvårdLedare (KNIP) med en GuldmedaljUtmärkelse på öppningsperioden av Knip 57th Kongress på SjukvårdLedarskap i Chicago på Mars 24. Skåpbil Gorder, en Kamrat av AmerikanHögskolan av SjukvårdLedare (FACHE) som ska känns igen för hans viktiga bidrag till sjukvården sätter in på vägnar av en sjukvårdleveransorganisation.

”Glädjas KNIPET för att hedra Chris Skåpbil Gorder på så sätt,”, sade Deborah J. Bowen, FACHE och Intygade den Utöva Anslutningen, president och VD:N av AmerikanHögskolan av SjukvårdLedare. ”Är Han en förebild till alla och att exemplifiera principerna av utstående ge för ledarskapstunder som är ovanligt, servar till hans tålmodig, organisationen, gemenskapen och yrket.”,

Skåpbil Gorder var utvald för utmärkelsen som baserades på styrkan av hans utnämning och hans aktivledarskaproll med KNIP, såväl som hans bidrag och prestationer i ledarskap och utöva kapacitet; hälsovård och tålmodig omsorgleverans; yrkesmässig utveckling; ledning och organisatorisk utveckling; och hälsovårdaktiviteter.

GuldmedaljUtmärkelsen är Knip högsta heder som skänkas på utstående ledare. Ämna av denna utmärkelse är att identifiera Kamrater av AmerikanHögskolan av SjukvårdLedare, som bäst exemplifiera ledarskap på det organisatoriskt, lokalen som är statlig/som är provinsiell, och medborgare jämnar. GuldmedaljUtmärkelsen känner igen individer som går det okända gränsområdet av deras egna organisation som ständigt ska bidras till förbättringen av sjukvården, servar och den vård- gemenskapen.

”Att kännas igen med GuldmedaljUtmärkelsen från en så prestigefull organisation, som AmerikanHögskolan av SjukvårdLedare är riktigt en heder,”, sade Skåpbil Gorder. ”Har Denna utstående grupp av ledare gjort storekliv för att främja målen av sjukvårdinstitutioner över Förenta staterna och den stolt I-förmiddagen för att vara en del av den beskickning.”,

Skåpbil Gorder tjänade som på KNIPET Stiger Ombord av Regulatorer från 2006 till 2008 och som ordförande-utvald, ordföranden och den omgående förgångna ordföranden av Stiga Ombord av Regulatorer från 2009 till 2012. För närvarande är han en medlem av Knip LägerledareKommittén. I tillägg fortsätter Skåpbil Gorder till serven allmänheten som en reserveracommander i den San Diego County Sheriff Enheten för Sökandet och för Räddningsaktionen för Avdelning, var han är Sökande- och Räddningsaktioncommanderen. Han är också en licensierad nöd- medicinsk tekniker och instruktör för AmerikanRöda Koret. I Mars 2006, Kaliforniens Servar regulator bestämda Skåpbil Gorder till den Kalifornien Kommissionen på Nöd- Läkarundersökning Myndighet (EMSA), var han tjänade som två benämner.

Källa: Vård- Scripps

 

Advertisement