Första Upplaga: Februari 7, 2014

Dagens rubriker inkluderar rapporter från Capitol Hill om de fortsätta försöken att undersöka noggrant Medicares betalningsystemet för manipulerar. 

Kaiser Vård- Nyheterna: Kullen Planerar Skulle Belöning Medicare Manipulerar För Kvalitets-
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Mary Agnes Carey: ”Nu kommer den hårda delen. Når det har förhandlat för månader över hur man undersöker noggrant Medicares det besvärade betalningsystemet för läkare, har det tvåparti- ledarskap av tre Senat- och Huskommittéer nett ett avtal på politiken. Deras nästa uppgift kunde vara även mer hård - finna a långt för att finansiera avskaffande av ”doc-knipan, ”stenografin för de van vid fastställda läkarebetalningarna 1997 för formeln, den hållbara tillväxttakten” (Carey, 2/7). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: Obamacare Blomstrar I Sans Francisco Chinatown
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Sarah Varney, arbete i samarbete med NPR: ”Är Chinatown här en stad inom en stad. Byggt av invandrare i den mer sistnämnda halvan av det 19th århundradet, var Chinatown en fristad från era'sens ondskefulla fördom. Men de fullsatt kvarteren av Chinatown var också något av ett fängelse. Kinesiska invånare fruktade att lämna området efter mörker, och de bommades för från lokal skolar och stadens sjukhus -- även under ett utbrott av böldpesten i San Francisco. Det var painfully klart att, då det kom till medicinsk vård, de måste att ge för dem” (Varney, 2/6). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: En Avläsare Frågar: Kan Utländsk BesökareKöpSjukförsäkring Utbyta Planerar?
Kåsören Michelle Andrews för den Kaiser svarar den Vård- Nyheternakonsumenten att denna avläsare ifrågasätter (2/7). Läst henne svar.

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Stenig BergKickFörsäkring Prissätter Rankle Skidar Towns
Nu på Kaiser Vård- Newss blog, skriver Eric Whitney: ”Har den Colorado FörsäkringKommissionären Margeurite Salazar fått en earful om kicksjukförsäkringpremiums stoppa i fickan in av det statligt, sedan prissätter henne som är godkänd, avtäcktes Oct. 1. Hon är under ökande pressar för att göra något om dem nu att delen av Colorado har identifierats som ha de dyraste premiumsna i landet” (Whitney, 2/6). Kontroll ut vad annat är på blogen.

Associatedet Press/Washington Postar: En Scramble som ska Undertecknas Upp Barn Vid Vård- Stopptid
Nästan varje dag, Bransfield kommer till en satellit- universitetsområde av Universitetar av District of Columbia i skugga av U.S.-Capitolen, sammanträde för timmar bak en bordlägga i lobbyen av en klassrumbyggnad. Beväpnat med en Apple bärbar dator och en hög av fliers, är han delen av armén av arbetare och volontärer som ut fläktas runt om det pröva landet för att skriva in sig barn -; och antagligen sunt -; folk i sjukförsäkring som är tillgänglig till och med PresidentBaracks Obama lag för häfte. Körningen i hög grad vid grupper med slutties till Vita Huset, detmalde rekrytera försöket baseras i del på kurser som är lärda från Obamas två presidents- anbud, som revolutionerade delta i en kampanj långt spårade och uppsätta som mål väljare (2/7).

Associatedet Press/Washington Postar: Administrationen Sade att Grubbla FörsäkringF8orlängning
Den Obama administrationen betraktar en f8orlängning av president beslut att låta folk uppehälle deras individförsäkringpolitik om även de inte är eftergivena med sjukvårdgenomgången, bransch, och regeringstjänstemän sade Torsdag. Avalere sade den Vård- VD:N Dan Mendelson Torsdag att administrationen kan låta policyholdersuppehället som täckning för så länge som extra tre år som belastar att inget beslut har gjorts. Makthavande personer väntar för att se att vad klassar vandringar, planerar vård- försäkringsgivarear för försäkringutbytena som är nyckel- till genomgång täckningsutvidgningarna (2/6).

Den Washington Stolpens Kontrollören för Faktum: De Första Attackerna som Baseras På CBO-Rapporten På Obamacare Och Arbetare
Den Kongress- Budget- Kontorsrapporten på få effekt av den Som man har råd med Omsorgen Act var utsläppt på Tisdag, och redan har vi de första attackannonserna. FaktumKontrollören ägnade en kolonn till förklaring vad CBO'SENS rapport betydde faktiskt. Men vi har långt lärt som alla faktum kontrollerar in världen ska inte stopppolitikarna, om de funderare en attack fodrar flyttningväljare. Hur Så gör biljettprisen för dessa tidig sortattacker? (Kessler, 2/7).

Politico: Vita Huset Omfamnar CBO-Rapporten
Den Obama administrationen går alla ut som vänder det Kongress- Budget- Kontorets den senaste Obamacare rapporten in i en realitet -; och de är säkra dem kan övertyga Amerikaner att det är ett bra ting, om sjukvårdlaghjälpmedlet som de kan fungera mindre. I en Vita Husblog posta Torsdagen, Jason Furman, ordföranden av Rådet av Ekonomiska Konsulenter, fleshes ut administrationens försvar mot en vinka av publicitet över CBO-rapporten som sade ska bly- för sjukvård det lag till en förminskning i arbetstimmar (Nather, 2/6).

Associatedet Press/Washington Postar: Md. Panel som Undersöker Problem Med Vård- Utbyte
Panelen, som ska hållen dess första offentliga möte Måndag som ska inkluderar fem statliga senators och fem medlemmar av Huset av Delegater. Ett huvudsakligt fokuserar ska har uppsikt över framsteg av att fixa teknologiska problem och portion så många folk, som möjligheten undertecknar upp för en öppen inskrivningstopptid av Mars 31. Medlemmar ska mer sistnämnd look på vad ledde till problemen i första förlägger med ett syfte in mot att förhindra det från att hända igen i framtiden (2/6).

Wall Street Journal: Massachusetts som Behåller Vård--Utbyte FörsäljareCGI
Massachusetts Gov. Deval Patrick sade att Torsdagen ska det statligt behåller företaget bak dess on-line sjukförsäkringutbyte men kommer med på extra hjälp, efter en yttersida har granskat fann problem med kapaciteten av försäljareCGI Group Inc. Hans beslut kommer, efter federal regering i Januari valde att inte förnya CGI har avtalat kontroll av nyckel- delar av HealthCare.gov, det federala vård- utbytet som fick av till en stenig start i Oktober. Platsen har efter sett viktig förbättring. Centrerar för Medicare, och Medicaid Servar valde Accenture som den nya bly- leverantören. Federala CGI avtalar körningar till och med Februari (Kamp, 2/6).

Associatedet Press/Washington Postar: Modellera Arkansas Av Utvidgning av Medicaid På Riskerar Långt
Arkansas planerar för utvidgning av Medicaid vid köpande som privat försäkringpolitik för det fattigt, i stället för att tillfoga dem till rullarna, förebådades, som en modellera för att övertyga mer Republikan-Benägenhet påstår för att adoptera en nyckel- del av PresidentBaracks Obama genomgång för sjukvård (2/6).

New York Times: New Hampshire: Avtal som Nes På Medicaid Utvidgning
Påstå senators sade Torsdag att de hade nett ett tvåparti- avtal på en ram för att utvidga Medicaid till omkring 50.000 låg-inkomst vuxen människa. Under överenskommelsen, den statliga ska för federalt privata försäkringen pengarköp för bruk som är liknande till en metod som i fjol adopteras i Iowa och Arkansas (Bidgood, 2/6).

Los Angeles Times: U.S. LagstiftareRäckviddFördrag På att Betala Manipulerar För Medicare
I en sällsynt tvåparti- överenskommelse har kongress- ledare satt på en planera för att fixa Medicares system för att betala läkare, potentiellt sinande år av osäkerhet som rymde ofta upp avgifter för manipulerar vem omsorg för nation pensionärer. Den föreslagna knipastillbilden måste betalas för och att kräva lagstiftarear att komma upp med så mycket som $150 miljard i besparingar från någon annanstans in budgeten (Levey, 2/6).

Wall Street Journal: LagstiftareRäckviddAvtalet Manipulerar På Betalningar
Representanthuset och senatenlagstiftarear har instämmt på ettår planerar för att ändra, hur läkare betalas för behandling av Medicare tålmodig, en utfärda som har skapat en återkommande scramble i Kongressen för över ett årtionde. Under avtalet meddelade Torsdagen skulle Medicare förhöjning beloppet som den betalar läkare vid 0,5% varje år för de nästa fem åren. Överenskommelsen var resultatet av samtal, som inklusive de bästa medlemmarna av Senaten Finansierar, Inhyser Energi och Kommers, och Inhyser Möjligheterkommittéer (Radnofsky, 2/6).

Washington Postar: Talman John Boehner som Mulling Över Skuld-Tak Alternativ
På Torsdag emellertid, nådde två idéer dragkraft, med dussintals Republikanförutsägelse att versioner av graderna kunde slå däcka som nästa Husmedlemmar för veckan går tillbaka en gång till Washington. Upptill av lista: ett förslag att anknyta en ettårig f8orlängning av skuldtaket till ett återställande av den för en tid sedan klippta militären gynnar. Ett Annat populärt alternativ binder ”doc-knipan,”, skulle som förändrar manipulerar långt ersättas för Medicare behandlingar, till en f8orlängning. Ändrar till den federala budgeten som skulle förminskar bedrägeri, eller ombudutgifter jämnar också har nämnts (Costa, 2/6).

New York Times: Åka Skridskor Nästan Kanta, Igen, På SkuldTaket
Som Även några Republikaner som fortsättas för att jaga för att ett politikmedgivande eller another ska begära från Demokrater i utbytet för att lyfta taket, ledarskap har indikerat, har det ingen aptit för våghalsig politik -; som kontrollera av Kongress, var de känselförnimmelsen dem har en upper att räcka, bestämt Republikaner head in i en mitten på terminenaktion för, givet den sabbade första visning av den Som man har råd med Omsorgen Agerar och PresidentObamas låga värderingar för godkännande. Och Vita Huset har gjort fri att det har ingen avsikt av att ge Republikaner något i utbytet för ökande begränsa (Lowrey, 2/6).

Wall Street Journal: Aetna Förväntar Att Förlora Pengar På Vård--Lag Marknadsplatsar
Aetna Inc. sade att den förväntar att förlora pengar på dess affär i delag marknadsplatsarna detta år, med demografin av enrollees som litet mer kör skevt, än förväntat in mot folk troligen att rack upp kostar higher. Försäkringsgivaren, som är deltagande i offentliga konsumentutbyten i 16, påstår och District of Columbia, mest av någon bärare, sade att hon har undertecknat upp omkring 135.000 betalade medlemmar till och med avsluta av Januari (Mathews, 2/6).

Wall Street Journal: Det Cigna FörtjänstSnedsteget På Nedgång I Sjukvård Förser med marginal
Cigna Corp. sade att dess fjärde kvartalvinst gick ned 11%, som den vård- försäkringsgivare globala sjukvård förser med marginal halkat, och den borttappada medlemmar från det föregående inkvarterar. För det nya året förutsade företaget förtjänster av $6,80 till $7,20 per aktie som jämfördes med bedömningar av $7,32 en aktie från analytiker som samlades av Thomson Reuters. Cigna har loggat ökande intäkt i nytt inkvarterar, bistått av växande medlemskap och förvärv. Företaget, som fokuserade traditionellt mer på reklamfilmsjukförsäkring som vidare sköts in i marknadsföra för pensionär-fokuserat, planerar vid för en tid sedan kritisk-sjukan för den köpandeMedicare försäkringsgivaren HealthSpring Inc. och affärer för tillägg för American Financial Group Inc. 's Medicare och (Rubin, 2/7).

Washington Postar: AOL Gynnar Klandrar Högsta Snitt 401 (K), Obamacare, Och Två ”Bedrövade Behandla som ett barn”,
AOL verkställande direktör Tim Armstrong på Torsdag erbjöd ett nummer av ovanliga förklaringar för därför hans företag som tillbaka dras dess 401 (K) gynnar för anställda detta år. Första resonerar: Obamacare. Understödja: två kvinnor på företaget, som ”hade bedrövat, behandla som ett barn” i 2012 (Yang, 2/6).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement