Systemet för PHT-` s LogPad App mottar Klinisk Bäst InformaticsNyheterna Övar Utmärkelsen

Det PHT Korporation LogPad App™ Systemet var en finalist för Kliniska den Bäst InformaticsNyheterna Övar Utmärkelsear som meddelades Februari 6 på RÄCKVIDDToppmötet för Kliniska Ops Ledare. PHT är den ledande familjeförsörjaren av den van vid mot efterkrav tålmodig-drivande eDataen för teknologier för klinisk forskning. Det LogPad App Systemet citerades för utstående bruk av informationsteknik att förbättra tålmodig servar.

LogPaden App har en enkel och intuitiv användare att ha kontakt och kör på de senaste smartphonesna. Det är lätt att tålmodig använder och ger en effektiv och bevisad metod för att samla exakt och eftergiven tålmodig-drivande eData. LogPaden App ger sponsorer, och Arrangerar Gradvis aldrig tidigare skådad böjlighet för CROs att utplacera elektroniska tålmodiga anmälde resultatsystem in II, posta-marknadsför kliniska studier för III och för DROPP tillsammans med och observational forskning. LogPaden App är delen av det Tålmodiga Följet för PHT av programvara och servar fokuserat på att förbättra den tålmodig erfar i kliniska forskningstunder som levererar, cyklar tid gynnar och den högsta kvalitets- datamöjligheten.

Sheila Rocchio, MBA, Vicepresident av att Marknadsföra och ProduktLedning på PHT, sade, ”uppskattar PHT denna erkännande vid Klinisk InformaticsNyheterna och den ökande synligheten av tålmodig-fokuserad teknologi i branschen. Mer än ska smartphones för en miljard sänds detta år, och det finns enorma tillfällen att utnyttja dessa plattformar i forskning för att förbättra det kliniska försök erfar av tålmodig, clinicians och försöksponsorer.”, Klockan Sheila beskriver hur LogPaden App möjliggör sponsorer och CROs som utnyttjar tålmodig äger smartphones: http://bit.ly/19OALam.

Att höra de senaste eCOAfallstudiearna övar innovationer och bäst om PROs- och eCOAStrategi- och Systemregistret för 2014na som ÄR PRO & eCOAKongress i Boston på bit.ly/16EYVSg och Barcelona. PHT inviterar alla Kongressföre detta elev att sammanfoga den PRO & eCOAKongressLinkedIn Gemenskapen till information om utbytet, idéer och erfar alltigenom året.

Om PHT Korporation

Programmerar lindrar farmaceutiska företag för PHT Korporation hjälp och det kliniska försök för CROsuppförande med mer stor förtroende, och exakthet. Bevisad för resultatbedömning för PHT elektronisk klinisk (eCOA) eData för System tålmodig-drivande mot efterkrav via smartphones, tablets och rengöringsduken. Dessa data som är tillgängliga via StudyWorks™ den on-line anmäla portalen, ger sponsorer och clinicians med ett realtidsfönster in i hur tålmodigkänselförnimmelsen och fungerar. PHT har hjälpt tålmodig-drivande eData för försöksponsorer mot efterkrav i globala försök 660+ resultera i reglerande godkännanden 16+. Erbjuder Klinisk Vetenskap för PHT och Att Konsultera det vetenskapligt, reglerande, och marknadsför dagens eCOA för teknologisk sakkunskap begärningar, och tålmodig förtjänar. Besök phtcorp.com för mer information på PHT. Följ PHT på LinkedIn, Twitter, Google+ och YouTube.

Advertisement