Forskare som markerar biomedicalgenombrott, nya upptäckter på det Biophysical SamhälleMötet

Fråga en ifrågasätta om hur människaimmunförsvaret slåss en tropisk sjukdom, eller hur virus gillar genetiska trick för HIV-bruk för att motstå droger, eller, hur växtcelltillfångatagandet tänder, eller hur Alzheimers takes rymmer i hjärnan, eller hur vi kan förbättra lik cancer för slagsmålsjukdomar, eller därför några spermaceller är fertila stunder andra inte är, och du kan måste att begränsa din blick till nanoscalen för att finna svar. Fråga sådan tusen ifrågasätter, och, varje gång din uppmärksamhet kan gå tillbaka till det, förlägger samma: den gömda molekylära världen, var kemikalieer och DNA och proteiner härskar suveränt.

Där -- reglera och kör amok, var det molekylförbindelsen och avbrottet, störer och påverkar varandra, -- det är var dina svar kan ligga. Though för litet synar att se med bara, är denna mikrovärld ett massivt område av upptäckten för biophysics, sätter in en tvärvetenskaplig ha som huvudämne att elasticiteter över alla sätter in av vetenskap och medicin och kommer med tillsammans forskare, som fokuserar på unweaving av de invecklade påverkande varandra rengöringsdukar av molekylar för att finna svar om den vård- människan och alla sjukdomar som besvärar humankind.

Journalister är inbjudna att upptäcka den mer sistnämnda världen av biophysics denna månad i San Francisco, när den största sammankomsten av biophysicists i världen samlas från Februari 15-19 på Mosconen Centrerar på den Howard Gatan för det 58th Årsmötet av det Biophysical Samhället.

Källa: AmerikanInstitut av Fysik

Advertisement