Ischemic Kokainförhöjningar slår riskerar i unga vuxen människa inom 24 timmar av bruk

Abstrakt begrepp: WMP57 (RumHall G)

Ischemic förhöjningar för Kokain slår väldeliga riskerar i unga vuxen människa inom 24 timmar av bruk, enligt forskning som framläggas på Amerikanen, Slår Anslutning Landskamp Slår Konferensen 2014.

Ischemic slår uppstår, när ett levererande blod för blodkärl till hjärnan blir blockerat och att förhindra en fortlöpande tillförsel av blod till hjärnan.

”Bidrar Vi uppsättningen ut som förstår, vad dela upp i faktorer, för att slå riskerar i unga vuxen människa,”, sade att Yu-Ching Cheng, Ph.D., forskningforskare på Medicinskt center för Baltimore VeteranAngelägenheter och assistentprofessor av medicinen på Universitetar av Maryland Skolar av Medicin. ”Dela upp i faktorer Dessa kunde vara personliga uppföranden, medicinskt eller miljö- dela upp i faktorer, eller genetiskt dela upp i faktorer.

”Är Kokainbruk ett av riskera dela upp i faktorer oss utforskade, och vi förvånades på, hur starkt en anslutning där är mellan kokain och slår riskerar i unga vuxen människa. Vi grundar slå riskerar tillhörande med akut kokainbruk är mycket högre, än någon annan slår riskerar dela upp i faktorer, liksom sockersjuka, kickblodtryck och att röka.”,

Forskare jämförde 1.101 folk 15 till 49 gammala år i Baltimore-Washington, D.C.-område som hade slår i 1991-2008 till 1.154 folk av liknande åldrar i den allmänna befolkningen. Mer än en inkvartera av folket i båda grupper sade att de hade en historia av kokainbruk, med manar som två gånger är så rimliga som kvinnor att anmäla genom att använda drogen.

Fann Forskare:

  • Att Ha en historia av kokainbruk var inte tillhörande med ischemic slår, utan hänsyn till en persons genus eller etnicitet; emellertid slår anmält akut bruk av kokain i de 24 timmarna före var starkt tillhörande med ökande riskerar av slår över olika etniciteter.
  • Deltagare var sex till sju tider troligen att lida ett ischemic slår inom 24 timmar av kokainbruk.

  • Höjt Detta slår riskerar verkat liknande i Caucasians och Afrikansk amerikan.

”Är Kokain inte endast vanebildande, kan den också leda till handikappet, eller död från slår,”, sade Cheng. ”Med få undantag, tror vi varje barn slår tålmodig bör avskärmas för drogmissbruk på tiden av sjukhuserkännande.

”Slår Illviljan som de starka slår riskerar tillhörande med akut kokainbruk, i vår studie endast om en-tredje av barn tålmodig hade toxicologyrastreringar att göras under inläggning på sjukhus. Vi funderare procentsatsen av kokainbruk kunde vara högre, än vi har anmält.”,

Källa: AmerikanHjärtaAnslutning

Advertisement