GE avslutar förvärvet av API-Sjukvården

GE (NYSE: GE) som i dag meddelas det, har avslutat förvärvet av API-Sjukvården, en familjeförsörjare för lösningar för sjukvårdworkforceledning som förläggas högkvarter i Hartford, WI.

Utvidgar ska API-Sjukvård kompletterande offerings GE Sjukvård portföljen för Ledning för Funktioner för Sjukhuset (HOM) för ström, som ger sjukhus som, real-time tar fram till fungerande data. Omfattande klara av planlagden, bemannar flöde och tillgänglighet av, tålmodig, och tillgångar kan hjälpa sjukhus att realisera viktiga produktivitetsaffärsvinster.

”Är arrangera i rak linje GE och API-Vårdsystemen en sådan bra passform och perfekt med GE Industriell Internetstrategi,”, sade att Mike Swinford, president och VD av GE Sjukvården Servar. ”Med detta förvärv, är vi nu kompetent att tilltala ett viktigt portionr av sjukhusfungerings kostar - från tillgångar till tålmodig och arbets- - med en blandning av programvara, realtidsdata, kraftiga analytics, och yrkesmässigt servar.”,

Lång tidkunder av båda organisationar realiserar redan att fungerande värdera.

I 2007 applicerade det Ellis Sjukhuset i Schenectady, New York med två andra områdessjukhus som slåss staget som var vid liv i den ändrande sjukvårdmiljön. Kollektivt bäddar ned den sjukhus vände mot miljoner av dollar i förluster och de ledning behövda starka nya fungerande systemen som vänder de omkring nya 438na, enheten med 3.400 anställda som kallas nu den Ellis Medicinen.

”Var Data på våra fingerspetsar kritiska till vår ultimat framgång, i att leverera effektivitet över de tre sjukhusen - in - tålmodig omsorg, i väntantider och in - tålmodigt och bemanna tillfredsställelse,”, sade Paul Milton, verkställande direktör av den Ellis Medicinen. ”Komma med tillsammans API-Sjukvården och GE lösningarna till och med detta ska förvärv fortsätta för att hjälpa Ellis och andra sjukhus över branschen att underhålla färdiga stordiastunder som skapar ansvarighet över den hela organisationen, på varje jämnt.”,

Den Ellis Medicinen utplacerade GE det AgileTrac systemet i 2010 för att spåra både tillgångar, och tålmodigt flöde, som hjälpte Ellis att märka, och att spåra DROPP pumpar och annan klinisk utrustning, förbättrar workflow och räddning $1,1 miljoner över tre år. Sjukhuset rullade också ut ett separat workforceledningsystem som framkallades av API-Sjukvård i 2011, som tillåten ledning och anställda som spårar allt från att bemanna data och realtidssjuksköterskan till tålmodiga förhållanden till lönelista och övertid. I precis en sex-månad period kostar sjukhussnittövertiden vid mer än 25% eller $720.000, jämfört till den samma perioden före att utplacera de nya systemen.

Detta förvärv främjar GE Sjukvårdförpliktelse att erbjuda att kunder integrerade lösningar ska förbättra levererar på deras fungerande förpliktelser.

KÄLLGE Sjukvård

Advertisement