Första Upplaga: Februari 18, 2014

Dagens ottaviktig från ha som huvudämnenyheternaorganisationarna.

Kaiser Vård- Nyheterna: Spetsar För Ny Obamacare Täckning: Staget Knyter Kontakt, Undviker In Ut-Av-Fick- Kostar
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Jay Hancock, arbete i samarbete med USA I Dag: ”Lyckönskan. Du köpte försäkring till och med en av den on-line Som man har råd med Omsorgen Agerar utbyten, eventuellt efter dagar eller veckor av pröva för att få platsen för att fungera. Koppla av inte. Att Sammanfoga planera är endast den första utmaningen. Nu måste du att förstå det. Politik som säljs till och med de on-line portalsna -- till mer än 3 miljon folk så långt -- täcka nödvändigt gynnar och sätter ett lock på din ut-av-fick- läkarundersökning kostar. Men du behöver att följa härskar” (Hancock, 2/17). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: Något Planerar Avskräden att Täcka Läkarundersökning Kostar Släkt Till den Federala SjälvmordIllviljan Härskar
Kaiser skriver den Vård- Newss kåsören Michelle Andrews för konsument: ”Är Att Handla med efterdyningen av ett självmord eller det försökta självmordet stressigt nog. Men något vård- planerar gör harva erfara värre, genom att vägra som täcker läkarundersökning, kostar för skador som förbinds till självmordet; även om expertnågot att säga som i många sådan uteslutanden för fall inte tillåts under federal lag. Yet tålmodig eller deras älskade realiserar ofta inte det” (Andrews, 2/18). Läs kolonnen.

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Den Skulle Kalifornien Räkningen Fördjupa Vård- Täckning Till Alla Invånare
Nu på Kaiser Vård- Newss blog, skriver Anna Gorman: ”I en push som täcker invandrare som är uteslutna från nation den vård- reformlagen, Kalifornien har en statlig senator föreslagen lagstiftning, som skulle erbjudandesjukförsäkring för alla Kalifornirar som är inklusive de som här olagligt bor. Den skulle räkningen fördjupa statlig-betalad Medi-Cal till låg-inkomst invandrare som, därför att de är i landet utan tillåtelse, är nu valbara endast för nöd- och havandeskaptäckning. Den skulle skapar också en liknande marknadsplats Täckte Kalifornien för att erbjuda försäkringpolitik till högre inkomstinvandrare som saknar laglig status” (Gorman, 2/18). Kontroll ut vad annat är på blogen.

Kaiser tillbringar veckoslutet Vård- Nyheterna som också spåras, vård- politikrubriker, inklusive rapporter om Demokrat vård- lagstrategier och Repubicanss attacker (2/17).

Politico: Demss Planerar Nya 2014: Neutralisera Obamacare 
Demokrater vet att deras största problem i detta års mitten på terminenval är Obamacare. Så bästa partiarbetare har satt på ett strategiförsök som avtrubbar GOP'SENS fördel: Berätta väljare som skulle Republikaner gör problemet värre -; lyfta receptdrogen prissätter och att bemyndiga försäkringsbolag och även att utsätta för fara familjevåldoffer. Striden planerar, specificerar av vilka var i en memo erhållande av POLITICOEN, känner igen unpopularityen av den Som man har råd med Omsorgen Agerar. Men den packar ihop också på väljare tröttar ut med GOP'SENS oavlåtliga begärningar för avskaffande, och skrotar räkningar på röstning-drog tillbaka data, som visar att många Amerikaner skulle snarlika fast Obamacares problem, än den alldeles (Hohmann, 2/16).

New York Times: På Vård- Agera, DemokratKörningen för att Laga Vilken G.O.P. Syften att Avsluta
Som Demokrater att närma sig mitten på terminenvalen 2014, grappling de med en konstig verklighet: Deras president sjukvårdlag -; passerat nästan helt av Demokrater -; återstår ett politiskt ansvar i många påstår och att hota deras kapacitet att rymma på placerar i Senaten och Huset. Som ett resultat har partiledarear avgjort på en aggressiv ny strategi att tilltala den utbredda uneasen med sjukvårdlagen som manar Demokratiska kandidater för att tala öppet om lagens problemstunderna som erbjuder också att deras egna recept ska fixa dem (Parker, 2/16).

New York Times: I Debatten Över Sjukvård ”Verkligt Folk Blivna MänniskaVolleybollar
”Det verkliga folket som” den politiska stöttan är en hållbar ingrediens i politik som populariseras först på det Statligt av Unionen, tilltalar när Ronald Reagan inbjudna Lenny Skutnik, som hade dykt in i det icy Potomacet River för att rädda offer av en flygplanskrasch, till serven som ett exempel av Everymanhjältemod. Det är en trope den varje president, sedan har använt. Men med det fortsätta slagsmål över den Som man har råd med Omsorgen Agera, det har blivit en blodsport för båda partier. Varje verkligt vänder mot faktum-kontrolleras, varje anfallen märkt distorsion. Och det verkliga folket har fångats i korselden (Weisman, 2/15).

Politico: Barack Obama: Du Kan Appellen Det ”Obamacare”,
Den kan inte samla väl, men Presidenten Barack Obama oroas inte för om Som man har råd med den Avancerad Kundutbildningens för Omsorg smeknamn, Obamacare, eller sjukvårdlagen får effekt på hans legat. ”Gillar Jag den. Jag varar besvärad inte,”, berättade presidenten den tidigare NBA-stjärnan Charles Barkley i en intervju som luftade Söndag om benämna Obamacare (Delreal, 2/17). 

Los Angeles Times: Kalifornien Vård- Utbyte som Kritiseras För Att Inte Ne Ut Mer Till Latinos 
Några Kalifornien politikar är roterande övre värma på tillståndets sjukförsäkringutbytet som ökar Latinoinskrivning i Obamacare för en Marsstopptid. U.S.-Tekniker. Loretta Sanchez (D-Santa Ana) rymde en underteckna-upphändelseTorsdag i det Orange Länet och stimulerade det Dolda Kalifornien utbytet för att göra mer för att ne områdets stora befolkning av uninsured. Statewide är omkring 1,2 miljoner eller 46%, av de 2,6 miljon Kalifornirarna som är valbara för federala högvärdiga subventioner under sjukvårdlagen, Latinoen. Men Dolda Kalifornien sade att endast 20% av enrollees till och med December beskrev sig som Latino på deras applikation (Karlamangla och Terhune, 2/14).

Wall Street Journal Washington Binder: Några Healthcare.gov Signups Vänder mot Tillbringar Veckoslutet Fördröjning
Supportrar av den vård- lagen har gjort en Valentin Dag-Themed push för att få folk undertecknat upp på HealthCare.gov för att ta för täckning verkställer på starten av den nästa månaden. Men drevet kunde slå ett hårt stopp på Lördageftermiddag, då websiten ska för att inte vara kompetent att bearbeta applikationer för tre dagar (Radnofsky, 2/15). 

Washington Postar: Va. SenatPanelen Föreslår Alternativ Till Medicaid Utvidgning
Sade budget- ledare för Senat Söndag att de kasserade Medicaid utvidgning, som de som är godkända en statlig utgifter planerar det den skulle ändå  miljarden för klapp $2 om året i den federala Medicaid finansieringen för att fördjupa sjukförsäkring till låg-inkomst och handikappade personerVirginians. I stället för utvidgning av Medicaid, som den har traditionellt fungerat, är den föreslagna portionen för SenatFinansKommittén upp till försäkring för köp för 400.000 Virginians privat till och med ett program, som skulle, bekant som ”Marknadsplatsen Virginia” (Vozzella, 2/16).

NPR: Mer U.S.-Företag Kopplar Till Kicken som Avdragsgillt Vård- Planerar
Den Samlade sjukvården kostar förhöjningar har saktat dramatiskt, men konsumenter kan inte märka den. Många vänder mot högre självrisker, co-löner, och ut-av-fick- maxima, som arbetsgivare försäkring planerar försök att uppmuntra dem att betala mer uppmärksamhet till sjukvården, kostar. Ett stort problem är sjukvården prissätter information är ofta inte tillgängligt (Ydstie, 2/18).

Associatedet Press/Washington Postar: Äldre Amerikaner Är Tidig sortVinnarear Under Vård- Lag
För många äldre Amerikaner som borttappada jobb under nedgången, sökanden för sjukvård har varit ett hinder efter another. De är oönskade vid arbetsgivare som kasseras av försäkringsgivarear som kämpar för att täcka resningläkarundersökning, kostar och ber för att ne den Medicare åldern för en vård- kris. Dessa luckless folk, mest i deras 50-tal och 60-tal, har dykt upp denna månad som tidig sortvinnarear under nation det nya sjukförsäkringsystemet. Tillsammans med deras jämliken, som själv-används, eller vars jobb inte erbjuder försäkring, har de undertecknat upp för täckning i stort antal, bildar ny-tålmodig sändning på doktors kontor och fyllnads- recept på apotek 92/17).

NPR: Finessing Vård- Täckning: When Behandla som ett barn KöpFörsäkring För ett Nytt
Vi heading in i den hem- elasticiteten för att underteckna upp för försäkring under den Som man har råd med Omsorgen Agerar detta år. Den öppna inskrivningperioden avslutar Mars 31 för mest folk. Men det finns undantag. Och de är betvinga av många av vårt ifrågasätter denna månad. Till exempel har Diane Jennings av Hickoryen, N.C., en ifrågasätta om henne den unga vuxna dottern, som täckas för närvarande på henne fader sjukförsäkring. ”När hon åldras ut ur programet detta år på 26, i Oktober,”, frågar Jennings, ”ska hon måste att få henne äger försäkring till och med utbytet. Men, som hon [ska ha], missa stopptiden av Mars 2014, ska måste hon att betala ett straff?”, (Rovner, 2/17).

Washington Postar: Kongress- Republikaner Fokuseras På att Lugna Delat Deras Rangordnar
Efter en tumultartad vecka av partiinfightingen och ledarskap har snubblat, fokuseras kongress- Republikaner på att lugna delat deras rangordnar i månaderna framåt, mestadels, genom att försöka prackaa på människor förslag som har bred täckning inom GOPEN och att bordlägga några för stor-att etikettera lagstiftning för vila av året. Omfattande invandringreform, skattreform, tweaks till den federala sjukvårdlagen -; tvåparti- avtal på varje är antagligen döda i bevattna för vila av denna Kongress (Costa, 2/17). 

Associatedet Press/Washington Postar: Issa-Stänger Mot Obamas ”Imperialistiska Presidentsämbete”,
Som ordföranden av Kommittén för HusFörbiseende- och RegeringReform sonderar Issa några av den Obama administrationens mest provokativa tvister: den besvärade första visning av sjukvårdwebsiten, Skattemyndigheten scrutiny av politiskt aktivgrupper, Nationell säkerhetByrån samlas samlingen av Amerikaner ringer rekord och 2012na attack på den diplomatiska sammansättningen för U.S. i Benghazi, Libyen, som dödade tre Amerikaner (2/18).

Associatedet Press/Loset Angeles Times: Det Starr BlytakKöp Av Sjukvården Servar Fast MultiPlan
En grupp ledde vid Starr, Investering somInnehav sade Måndag att det är köpandet MultiPlan Inc., som hjälper rätta fordrar för stora vård- försäkringsgivarear. Prissätta var $4,4 miljard, enligt en person nästan avtalet, som talade villkorar på av anonymitet, därför att företagen inte avslöjde benämner (2/17).

Newets York Times DealBook: C.V. Starr Och Bekymmer för PartnerKöpSjukvård I ett $4,4 Miljard Avtal
MultiPlan inhandlades av de privata Partnerna för rättvisafirmor BC och Försilvrar LakePartners i 2010 för omkring $3 miljard, med de privata rättvisafirmorna varje som investerar omkring $600 miljoner. Grundat i 1980, klarar av MultiPlan fordrar processaa för försäkringsgivarear, planerar företags själv-betalat vård- och vård- underhållsorganisationar. Företaget bearbetar omkring 40 miljon försäkring fordrar årligen (Bray och De La Merced, 2/17).

Los Angeles Times: Generiska DrogTillverkare som Slagsmål Härskar På Vård-, Riskerar Varningar 
Företag, som gör generiska droger, läkarbehandlingarna mest Amerikanköp, slåss för att döda en föreslagen federal reglering som skulle kräver dem för att den första tiden ska varna att tålmodig allra som det bekant vård- riskerar av varje drog, de säljer. Det föreslaget härskar ändring vid Maten och Förgiftar den skulle Administrationen ”är ingenting kort stavelse av katastrofalt,”, sade Ralph G. Neas, president av den Generiska Farmaceutiska Assnen., en branschyrkesgrupp. Den kunde lönelyftsjukvården kostar, och ”skapa farlig förvirring” för manipulerar, och tålmodig, sade han (Vilde, 2/16).

Associatedet Press/Washington Postar: Utforma Stances Av Ohio GOP-Regulatorn som Evolving
Kasich rörde upp motståndarear av skattförhöjningar vid driftiga vandringar på olja och gasar drillers vars företag tankar en ekonomisk bang i östligt Ohio skifferland. Han har riled Republikaner som motsätts till PresidentBaracks Obama federal genomgång för sjukvård, genom först att förespråka en Medicaid utvidgning som är tillåten under lagen, då att tvinga programändringen till och med en lagstiftnings- panel mot GOP-lagstiftare wishes (2/16).

Politico: Skjut Fortsätter För Förbud för Abort 20-Week
Nya försök att förbjuda abort efter 20 veckor når dragkraft i Söderna, var Republikan-Ledde Lagstiftande församling har adopterat upprepade gånger begränsningar under senare år. Sådan förbud, som den foster- appellen för supportrar ”smärtar ofta” lagar, flyttar fram redan i South Carolina och Mississippi. Och en räkning som förbjuder abort på ett havandeskap mittpunkt, ska just att introduceras i Florida. Det är ett repetitionförsök från 2011 paketerar av reglemente i Tallahassee, och förespråkarenågot att säga mäta har som förbättras för att riskera av passagen (Cunningham, 2/14).

New York Times: Författare som Skrået Planerar Fora På Som man har råd med Omsorg, Agerar
På Tisdagnatt förlägger en förväntad folkmassa av 100 eller så filmförfattare och andra den ska hopsamlingen i Lägre Manhattan på högkvarteren av det Östliga FörfattareSkrået av Amerika som hör tankar om den Som man har råd med Omsorgen Agera och dess, i komedi och drama. Men huruvida skrivar någon film och television som händer att påverkas ska har åhörare att skratta, eller att gråta om den Obamacare stillbilden inte är klart (Cieply, 2/16).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.