Kalifornien sjukförsäkring underteckna-ups fortsätter för att soar -- Latinoinskrivning som beskådas som kritiskt

Dolda Kalifornien har nästan nett dess inskrivningmål för Mars 31, enligt numrerar utsläppt Onsdag. Stilla det statligt planerar för att spendera miljoner på Spanjor-Språk advertizing i veckorna som återstår, för den öppna inskrivningperioden avslutar den nästa månaden.   

Den San Jose MercuryNyheterna: Obamacare: Kaliforniens SjukförsäkringInskrivningen Soars
Med nästan sex veckor som går, för den öppna inskrivningen avslutar under den nya federala sjukvårdlagen, har mer än 1,7 miljon Kalifornirar undertecknat upp för vård- täckning efter Oct. 1, enligt tillståndets försäkringutbytet. Till Och Med Feb. 14, planerar numrera, som köpte en privat försäkring, på det Dolda Kalifornien utbytet sköt upp till 828.638 och nästan att ne målet 830.000 som det hoppas för att slå vid den öppna inskrivningstopptiden för Mars 31. ”Visar Detta hur starkt Kalifornirar kliver upp till tar fördel av det Dolda Kalifornien tillfället,”, sade Peter Lee, utbytets verkställande direktör, på en nyheternakonferensOnsdag (Seipel, 2/19).

Associatedet Press: Kalifornien Underteckna-Ups Vård- UtbytesBlast 800.000
Mer än 800.000 Kalifornirar har undertecknat upp för försäkring till och med mitt--Februari på tillståndets sjukvårdutbytet. Dolda Kalifornien, som utbytet är den bekant utsläppt uppdaterade inskrivningen figurerar Onsdagvisningen som nästan 829.000 folk hade undertecknat upp för individpolitik till och med de första två veckorna av Februari (2/19).

New York Times: Löneförhöjningen för Kalifornien SjukförsäkringInskrivningar, Men Hispanics Stillar Fängelsekunden
Med sex veckor som lämnas i den öppna inskrivningperioden för försäkring under PresidentObamas lag för sjukvård, har mer än 828.000 Kalifornirar, undertecknat upp för privat täckning till och med tillståndets det on-line sjukvårdutbytet, delstatstjänstemän som meddelas Onsdagen (Lovett, 2/19).

Los Angeles Times: Mer Latinos som Skriva in sig I Vård- Dolda Kalifornien, Planerar
Mer Latinos undertecknar upp för Obamacare täckning i Kalifornien, efter en långsam start och det statligt har spenderat miljoner av dollar mer på Spanjor-Språk annonser framåt av den nästa månad inskrivningstopptiden. Det Dolda Kalifornien försäkringutbytet sade att Onsdagen att 828.638 folk overall har skriva in sig i privat vård- planerar till och med mitt--Februari, och extra 1 miljon Kalifornirar har ansats valbara för en utvidgning av Medi-Cal, tillståndets det Medicaid programet (Terhune och Karlamangla, 2/19).

CBS-Nyheterna: Kalifornien Kämpar för Att Få Latinos att Underteckna Upp För Vård- Täckning
Delstaten Kalifornien sade Onsdagen som mer än 828.000 har undertecknat upp för täckning till och med tillståndets sjukförsäkringutbytet, som var etablerat under Obamacare. Kalifornien är nu stegar på till taktinskrivningen projekterar. Men få Latinos undertecknar upp. CBS-Nyheternauppsättning ut som ut finner därför (Tracy, 2/19).

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Kalifornien Vänder mot Brant Utmaningar Som Obamacare Barkasser, RapportFynd
Agera, Kalifornien vänder mot att skrämma utmaningar och ger användbara kurser för vila av nationen, enligt en utsläppt Onsdag för granskning och för analys i Washington, D.C., Som det förbereder sig att erbjuda täckning till dess miljoner av uninsured invånare till och med den Som man har råd med Omsorgen. Det Kaiser FamiljFundamentets rapport som är baserad på en granskning av 2.500 vuxna Kalifornirar, för inskrivningen började i Oktober, ger en förberedande åtgärdlook på väggspärren som kunde hinder genomförandet av lagen (Hernandez, 2/20).

Sanet Francisco Chronicle: Låg-Inkomst U.S.-Medborgare På Burk Stag I Sund S.F. - För Nu
Vi berättade dig att Söndagen om den konstiga predikamentet av låg-inkomst U.S.-medborgare, som är delen av Sans Francisco det universella sjukvårdprogramet men knuffas till ut ur den, om de kvalificerar sig för sjukförsäkring till och med den Som man har råd med Omsorgen Agerar - om även dem inte kan ha råd med de premiums, co-betalningar och självrisker. Den predikament gjordes även främlingen av faktumet att invandrare som bor i landet olagligt kan återstå i Sunda San Francisco, därför att de inte kvalificerar sig för de nya sjukförsäkringutbytena ställer in under den federala lagen. Att hjälpmedlet dem kan den deras uppehället, manipulerar, och primära den omsorgkliniker och uppehället som betalar de samma låga quarterlyavgiftstunderna deras U.S.-medborgaremotstycken kan inte (Riddare, Lagos och Cote, 2/19).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement