Jämlike-till-Jämliket missbruk äventyrar tålmodiga resultat, avslöjer forskning

Horisontalvåld mellan sjuksköterskor på det samma jämnt av myndighet äventyrar tålmodiga resultat, forskning har avslöjt.

En studie av fenomen i en perinatal avdelning på ett US-sjukhus grundar som bemannar på arbete, och leveransen avvärjer erfar fientligt uppförande vanligare än det arbetet någon annanstans i det samma tjänste-.

Ett förhållande mellan horisontalvåld och den ineffektiva kommunikationen såväl som mellan horisontalvåld och fattigt tålmodigt resultat eller near misses, visades.

Jämlike-till-Jämliket missbruk har brett dokumenterats i fasta-stegade sjukvårdmiljöer i andra länder.

Studien som publiceras i SjukvårdLedning, manar höga sjuksköterskor och chefer för att skapa arbetsplatsmiljöer var sjuksköterskakänselförnimmelsen stöttade till vanan deras expertis, utan att ta ut deras frustrationer eller ångest på kollegor.

Författarna rekommenderar framkallning att bemanna modellerar att taken in i det kontot begära fysiskt och känslomässigt aspekter av sjukvården i kick-pressade inställningar, som kräver avancerade kritiska tänkande och specifika skillsets.

De avslutar den överenskommelse hur fientliga arbetsplatser kan vara för några sjuksköterskor och verkställa detta kan ha på tålmodig omsorg och resultat är kritiska, så att problem kan identifieras och tilltalas.

Källa: SjukvårdLedning 

Advertisement