Sunt Omega för RiktningsbarkassKrill Försvar

Sunt Riktningar, fungerar LLC, i dag meddelade barkassen av Krill Omega Defense™, ett unikt krilltillägg som formuleras av Julian Whitaker, MD, som stöttar och underhåller det vård- av huvuddelens nyckel- biologiskt, och system-från hjärtan, hjärnan och nerverna till synar och benar ur.

Krill Omega Defense™ innehåller flera kraftiga ingredienser, däribland: en Marin- KoncentratBlandning för artikel med ensamrätt av Superba™ KrillOlja, en högt bioavailable, hållbar och ren källa av nödvändiga fettsyror för EPA och för DHA omega-3, som ditt förkroppsliga, kräver för optimalt fungerar och brunn-att vara och Calamarine™, enrik olja omega-3, som hjälper tillsammans att underhålla total- den vård- kardiovaskulärt och hjärnan; Vitamin D3, en bilda av vitamin D, som stöttar det vård- ben, muskelstyrka och immunförsvaret; och Vitamin K2, en bilda av vitamin K som bistår i riktig calciumutilization för extra ben och kardiovaskulär service.

”Då Jag introducerade Omega Försvar i 2010, var det en av de mest spjutspetsprodukterna,” något att sägaDr. Julian Whitaker, en banbrytare av den alternativa medicinen och ett sakkunnigt på näringsrik supplementation. ”Och fördriva det original- tillägg fortsätter för att vara en favorit bland min kunder, I-förmiddagen som söker efter alltid tillfällen att förhöja min formler med de senaste ingredienserna eller teknologierna. I fallet av Krill Omega Defense™, var Jag kompetent till införlivat båda med tillägget av krillolja och ett innovativt leveranssystem.”, 

Krill Omega Defense™ levererar dess nutrients i enfylld revolutionär, fasta-frigöraren kapseln som kallas Licap®en. Denna patenterade teknologi gör detta krilltillägg tasteless, odorless och lätt att svälja. Dessutom beskjuter den tunna kapseln låter för for och den effektiva leveransen av nutrientsna och ser till maximal absorbering och den optimala potencyen och effektiviteten. 

”Hänförde Jag förmiddagen, att Sunda Riktningar och Dr. Whitaker var kompetent att fungera tillsammans för att framkalla enkonst omega krill som tillägg med en preciserablandning av marin- kraftstationer för bästa-göra hack i skydd, du inte kan finna någon annanstans,” den Sunda RiktningsVD:N Connie Hallquist för något att säga. 

Källa: Sunda Riktningar

Advertisement