Fläcken för Murad barkassAcne Fastar Knipa- och AcneRöjningLösningen

Murad Inc., skincaren brännmärker synonymt med kick-kapaciteten, vetenskap-baserade produkter som i dag meddelas tillägget av två ny produkt, Fastar AcneFläcken Knipan, och AcneRöjningLösningen, som bevisas att förhöja effektiviteten av företagets redan utmärkelse-vinnande Acne, fodrar. Planlagt till förminska snabbt och effektivt breakouts, genom att uppsätta som mål och att behandla acne-orsaka bakterier och skräp, utan att orsaka retning, Fastar AcneFläcken Knipan, och AcneRöjningLösningen levererar bevisade resultat. I kliniska studier sågar 96% av användare för AcneRöjningLösning klarerare flår i precis 72 timmar, och AcneFläcken Fastar Knipan som hjälps för att förminska pimplestränghet in så lite som 1 day*.

Dragit Tillbaka av företagets löfte att ge scientifically-bevisade formler, Fastar barkassen av AcneFläcken Knipan markerar också inledningen av den första-någonsin Murad produkten för att innehålla BenzoylPeroxiden (BPO). Före denna barkass Murads har Acneformler baserats endast på Salicylic Syra och Svavel, därför att, tills för en tid sedan, de enda bildar av gemensamt tillgänglig BPO, var högt rimligt att orsaka rodnad, dryness, ytterlighetretning och även en brinna förnimmelse för några användare. Nya framflyttningar i teknologi har tillåtna Murad som skapar AcneFläcken, Fastar Knipan, som använder den Micronized BenzoylPeroxiden som levereras i ett unikt nytt system som kallas hydrophasen. Hydrophase möjliggör formeln för att förbättra tränger igenom in i por ganska än sitter på huden ytbehandlar och därmed att leverera acne-stridigheten driver av BenzoylPeroxiden, utan att orsaka retning.

”På Murad, ser vi alltid hur vi kan effektivt festacne i långt som tilltalar alla av utfärdar det orsakar den. Detta fungerar gör hjälpmedlet som använder ingredienser, som inte endast fest problemet, men de, som också ska, skyddar huds barriär, och den så sund, som möjligheten så den kan ta omsorg av honom,” sade Howard Murad, M.D., FAAD, grundare av Murad, Inc. och den Inklusive Health® rörelsen. ”Är Acne en villkora som påverkar folk allra åldrar, inte precis tonåringar och, därför att det är så svårt till fest, det kan vara debilitating som känslomässigt orsakar allvarlig själv-aktning, utfärdar. Vi är säkra att dessa ska ny produkt lättar de synliga tecknen av acne och hjälper att lindra spänningen som medföljer ofta villkora.”,

AcneRöjningLösningen är en rakt framifrån behandlingprodukt för Kliva 2, som betyds för att dagstidningbruk ska hjälpa att uppnå sunt som skavank-är fri flår. Formeln innehåller Salicylic Syra, och Drottningen av ÄngExtraktet som fri slåss breakouts och uppehällepor, en Vitaminblandning för att lugna och stötta att läka av inflammerat som acne-är stressad flår, och Retinol- och TeaTreeOlja för att rena och förhindra framtida breakouts. AcneFläcken Fastar Knipan är en fläckbehandling för Kliva 2, som kan tillfogas till någon strömskincarediet och särdrag Micronized BenzoylPeroxide, som effektivt görar klar breakouts, flår Stora Burnet och Allantoin som stillar irriterat och inflammerat, och Niacinamide som minimerar rodnad och återställande flår även, tonar.

”Murads fodrar original- Acne lanserat i 1988, och den har återstående av vårt bästsäljar- spänner. Emellertid, på Murad stoppar vi aldrig att sträva för att förbättra,”, sade Jeff Murad, Vicepresident av Ny produktUtveckling på Murad. ”, Efter intensivt, forska, och utveckling, är vi stolt att vara kompetent att introducera två ny produkt, som ska markant, förhöjer effektiviteten av ett redan kraftigt fodrar. Vi är också upphetsada att erbjuda ett effektivt, non-irritera, spänner formeln som presenterar BPO som enuppsätta som mål behandling för att komplettera den fulla linjen, av Salicylic Syra baserade acnecleansers, och behandlingar för det helt vänder mot.”,

KÄLLA MURAD, INC.

Advertisement