FamilyCord ger riktar binder med rep blod och binder med rep silkespappret servar till Venezuelanska familjer

FamilyCord ett dotterbolag av Kalifornien Cryobank, ger nu riktar binder med rep blod och binder med rep silkespappret servar till Venezuelanska familjer och har antagit ledning av beställare av Kedja de Vida, en av Venezuela som är störst, binder med rep blodbankar. FamilyCord har redan varit bearbeta, och lagra Kedja de Vidas binda med rep blodenheter på deras statlig-av--konst lätthet i Los Angeles, Kalifornien.

”Har Vi framkallat ett underbart funktionsdugligt förhållande med det Kedjade Vida laget över åren och looken framåtriktat till att fortsätta som ska hjälpas att växa organisationen,” något att säga Richard Jennings, President av FamilyCord. ”Är Vi mycket nöjda att vara kompetent att utvidga alternativen för binder med rep blod och silkespappret som packar ihop till alla Venezuelanska familjer.”, 

För att stötta tillväxten i stemcellen marknadsföra i Venezuela, har FamilyCord dubblerat deras Los Angeles lågtemperatur- lagringskapacitet och utrymme. Under lätthetstillväxten har FamilyCord återstått fokuserad på deras beskickning för att ge den högsta kvalitets- stemcellen servar väglett av den hängivna kunden fokuserar, unmatched utmärkthet och innovativt ledarskap.

Kanske är mest indikativ av denna beskickning FamilyCords den special planlagda samlingssatsen. FamilyCords är ger den scientifically iscensatte samlingssatsen eftergiven OSHA och mer än tio timmar av skydd (30na noterar kontra av standarda samlingssatser).

”Gynnar Medvetenheten av det kliniskt av binder med rep blodstemceller fortsätter för att växa,” förklarar Jennings. ”I 2014, villkorar numrera av behandlingsbart har uppstiget till nästan 80 sjukdomar, och transplantat genom att använda för att binda med rep blodstemceller har nett mer än 30.000 transplantat över hela världen.”,

Källa: FamilyCord

Advertisement