Första Upplaga: Februari 25, 2014

Dagens rubriker inkluderar berättelser som undersöker den politiska dynamiken som regulatorer vänder mot angående den vård- lagens Medicaid utvidgningen.

Kaiser Vård- Nyheterna: Ny ACA-Försäkring Orsakar Huvudvärkar I Några Doktorers Kontor
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Guld- Jenny, arbete i samarbete med NPR: ”Är Laglösa Sheila kontorschefen på en liten rheumatology övar i Wichita Falls, Texas, omkring två timmar förutom Dallas. Hon ser till att allt i kontoret kör slätt - planlagd av tålmodig och att samla betalningar som håller tänder på. För en tid sedan tillfogade hon en annan arbetsuppgift--inkorporera droppanden av tålmodig med försäkring planerar inhandlat på den nya Som man har råd med Omsorgen Agerar utbyten. Den Öppna inskrivningen avslutar inte till Mars 31, utan bemannar vem har redan köpt Obamacare planerar är början som använder dem. ”Hade Vi stänka i Januari; kanske en gång en vecka. Men I-funderare i genomsnitt uppgå till vi två till tre om dagen nu, ”Laglösa något att säga. Det låter inte likt många nya kunder, men den har framlagt en ha som huvudämneutmaning: verifiera att dessa tålmodig har Guld- försäkring” (, 2/25). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: Försäkra Ditt Vård-: Avläsare Frågar Om Något Övar Huruvida Manipulerar By, Försäkringsgivarear Är Godtagbara
Kåsören Michelle Andrews för den Kaiser skriver den Vård- Nyheternakonsumenten: ”Denna vecka, svarar Jag att avläsare ifrågasätter om begränsar av godtagbart övar 'På/av' utbytena” (2/25). Läst henne svar.

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Rep.John Dingell, Lång tidMästare Av Vård- Lagstiftning, Ska Inte SökandenOmval; Arkansas Medicaid Slagsmål All Om Mathen, RegulatorNågot att säga
Nu på Kaiser Vård- Newss blog, skriver den Mary Agnes Pekaren om Tekniker. John Dingells stort meddelande: ”Avgår En Annan sjukvårdlegend på Capitol Hill. Tekniker. John D. Dingell, en Michigan Demokrat, som var en nyckel- spelare i många sjukvårdstrider i Kongress, inklusive enactment av sjukvårdlagen 2010 och hans push för ”en Tålmodigs Räkning av Rätter” i den sena 90-tal och tidig sort 2000s, sade att Måndag honom ska reträttsignal på avsluta av hans ström benämner” (Carey, 2/24). 

Också på Kapslar, anmäler Phil Galewitz på Arkansas Gov. Mike Beebe och hans tillstånds den Medicaid utbyggnadsplanen: ”Är Arkansas Gov. Mike Beebe något att säga hans strategi som ska segras över statliga lagstiftarear som är skeptical om att fortsätta tillståndets den Medicaid utvidgningen, att visa dem pengarna. ”Är Den arithmetic, är det inte ens math, ”, sade Beebe Måndag på sammanfatta för massmedia som sponsrades av Kaiser Vård- Nyheterna och Vård- Angelägenheter. Den Demokratiska regulatorn sade, om den Arkansas lagstiftande församling opts mot att gå framåtriktat med utvidgningen, det skulle tjänstledighetar som en $86 miljon spela golfboll i hål i delstatsbudgeten och kostar tillståndets sjukhus och arbetsgivare tiomiljontals dollar” (Galewitz, 2/24). Kontroll ut vad annat är på blogen.

Wall Street Journal: Slågna Lilla Firmor för ResningPremiums Maj
En federal actuarial rapport förutsäger att 65% av ska lilla affärer ser deras sjukförsäkringpremiumsförhöjning under del av den Som man har råd med Omsorgen Agera. Rapporten, från Centrerar för Medicare, och Medicaid Servar Kontoret av Försäkringsstatistiker, är det senast lappar av dåliga nyheter för president prestationen för häftehemhjälpen. Fördriva lagen planlades att curb den vård- resningen kostar, har några konsumenter sett att deras premiums eller annat ut-av-fick- kostar förhöjning detta år eller hade deras planerar avbrutet alldeles (Corbett Dooren, 2/24).

Associatedet Press/Washington Postar: PremiumsMajLöneförhöjning För 11 Miljon Arbetare: Rapport
Den nya sjukvårdlagen kan lönelyftförsäkringspremier för 11 miljon anställda för liten affär och klassar lower för 6 miljon andra. Det är en bedömning från en rapport vid Centrerar för Medicare, & Medicaid Servar, delen av Avdelningen av Vård-, och Människan Servar (2/24).

Wall Street Journal: Vård- Lag Har Redan att Få Effekt På Kärnpunkten
Den Som man har råd med Avancerad Kundutbildningen för Omsorg får effekt på kärnpunkten är starta att skvalpa över företags Amerika. Mer än 80 offentliga företag berättade aktieägare som den nya sjukvården härskar var eller kunde vara, en finansiell ökning, eller friktion på deras quarterlyförtjänster, fast de var ofta osäkra av storleken, enligt ett Wall Street Journal sökande av förtjänst-appellen avskrifter för det nyast inkvarterar förutsatt att av FactSet (Knox, 2/24).

Washington Postar: Det Politiska RepublikanSökanden Täcker för Att Acceptera Medicaid UtvidgningsPengar
I den bitterly partisan- debatten över den Som man har råd med Omsorgen Agera, kritiserade få Husmedlemmar den föreslagna lagstiftningen så skarpt eller så ofta som därefter-Tekniker. Mike Encentmynt. Men nu, nästan fyra år efter mäta som passeras på en partilinje, röstar, frågar Encentmynt, nu Indiana regulator, federal regering för att ACA-pengar ska utvidga ett program som ger täckning till låg-inkomst Hoosiers. Men han önskar att göra den utanför gränsområdet av sjukvårdlagen (Wilson, 2/25).

Politico: Pro-Medicaid GOP-Regulatorer Väller Fram Förlagt För Omval
Hotade Konservativa aktivister hämnas för Republikanska regulatorer som ökade Obamacare. Nu ser den något liknande som de blåste mestadels röker. Runt Om landet Republikaner, som trotsade basera, och omfamnade Obamacares massiva utvidgning av Medicaid är bättre som placeras för omval, än de som inte gjorde. Inget har samlat en allvarlig primär utmaning så långt, och även Demokrater har kämpat för att sätta in starka utmanare för att ta på dem (Cheney och Hohmann, 2/25).

Politico: Demokratiska Regulatorer: Obama Behöver Att Sälja Obamacare
Med striden över den Obamacare flyttningen från Washington till påstår, och en störtflod av annonser som slår lagen på TV:N, Demokratiska regulatorer, levererade ett meddelande till Presidenten Barack Obama denna vecka: Vi behöver hjälp.
Fyra år ut från passage av den Som man har råd med Omsorgen Agerar, är det statliga ledare i Obamas parti som kan uthärda det tyngst laddar, när den kommer till danande lagarbetet och att sälja det till väljare. De har grappled med deras egna tekniskt fel-red inskrivningplatser och har slagits deras egna lagstiftande församling över Medicaid utvidgning (Brännskador, Cheney och Dovere, 2/25).

Washington Postar: I Va., Fortsätter Slagsmål Över Medicaid Utvidgning
Gov. Frottén McAuliffe slogg vägen för att sälja Medicaid utvidgning Måndag som turnerar ett Nordligt Virginia sjukhus för att göra människa- och affärsfallet för att försäkra mer fattig och mer funktionsduglig folk -; och att pressa HusRepublikaner som har förpliktat till kvarteret försöket (Laris och Vozzella, 2/24).

Associatedet Press/Washington Postar: AffärsGrupper Kolliderar På Va. Medicaid Utvidgning
Den Virginia Handelskammaren och de statliga företagsledarna förnyade deras appell Måndag för att Republikanska Huslagstiftarear ska acceptera miljarder i federala Medicaid fonder, ordstäv som den skulle är en ökning för tillståndets ekonomi (2/24). 

Wall Street Journal Washington Binder: Den Arkansas Regulatorn Stimulerar Igen Lagstiftande församling för att Betala det Medicaid Programet
Arkansas Gov. Mike Beebe sade att han hoppas möjligheten av ”strängt och draconian snitt” som ska påstås servar ska sporrar statliga lagstiftarear för att betala ett program som köper privat sjukförsäkring för invånare, som kvalificerar sig nyligen för Medicaid (Corbett Dooren, 2/24). 

Los Angeles Times: Kalifornien Website För Obamacare Säkerhetskopia Efter 5 dag Strömavbrott
Kaliforniens inskrivningwebsiten för Obamacare täckning återställdes Måndag efter problem för en programvara för fem-dag strömavbrott tack vare. Det on-line besvärar frustrerade många konsumenter, inskrivninglägerledare och försäkringmedel som önskade att använda den Dolda Kalifornien websiten. Det statligt hade undertecknat upp mer än 7.000 folk per dag, i genomsnitt, i Februari. Det on-line inskrivningsystemet gick besegrar sen Onsdag och det statligt som fortsattes till arbete på det alltigenom tillbringa veckoslutet (Terhune och Karlamangla, 2/24). 

Washington Postar: Maryland Avfyrar Leverantören Som Byggde Besvärat SjukförsäkringUtbyte
Den Vård- Maryland Gynnar Utbytet röstad sen Söndag för att avsluta dess $193 som   miljon avtalar med Noridian SjukvårdLösningar. Columbia-Baserad Optum/QSSI, som det statliga hyrt i December som ska hjälpas att reparera det defekta utbytet som ska blivet den främsta leverantören och Noridian, ska hjälp med övergången (Flaherty och Johnson, 2/24).

New York Times: Connecticut Planerar för att Marknadsföra Vård- UtbytesSakkunskap
Connecticut har varit så lyckad i att få folk att underteckna upp för sjukförsäkring till och med dess on-line marknadsplats att den ställer in - upp en konsulterande affär som hjälper annan, påstår byggande och fungerar websites var folket kan jämföra och privat försäkringpolitik för köp. Och den Obama administrationen har uppmuntrat försöket, i hoppet som mer påstår ska körning deras egna utbyten i 2015 eller 2016 (Pear, 2/24). 

Los Angeles Times: L.A. Statligt universitetDriftDeltagare som ska Undertecknas Upp För Obamacare
Den Danielle Alberts avverkningen och pankt henne den högra ankeln i tre förlägger i 2012. Alberts som tjänar omkring $9.000 om året, gick till sjukhuset och laddades nästan $4.000 för skjutit och, några smärtar läkarbehandlingen. Alberts hade inte sjukförsäkring. Hon vägrade en cast, därför att den skulle har att kosta $500 mer, och hon inte hade pengarna från henne jobb som en ordningsvakt och en caregiver. Ankeln läkte dåligt och att lämna henne med en hälta, och hon ha på sig en staguppehälle som bulnaden besegrar (Song, 2/24).

Den Washington Stolpens Kontrollören för Faktum: En AttackAnnons Mot Obamacare som Presenterar en Man På Medicare
En irriterad avläsare, som bor i Michigan, skrev Annonsen för FaktumKontrollören härom, som sökanden att stödja Tekniker. Justin Amash (R-Mich.) som en kämpe mot den Som man har råd med Omsorgen Agerar, a.k.a. Obamacare. Avläsaren som frågas, hur liksom enseende gentleman kunde vara på den Som man har råd med Omsorgen, Agerar. I stället måste den surmised avläsaren, manen vara på Medicare, som är faktiskt en vårdsystem för singel-payer regeringkörning (Kessler, 2/25).

Wall Street Journal: Vård- Försäkringsgivarear Samlar, Som Skräck Över Medicare Snitt Lindrar
Aktier av Humana Inc. och andra vård- försäkringsgivarear rosa Måndag för U.S. som de föreslagna Medicare ersättningsnitten för 2015 var inte som dåliga, som ht fruktat. Centrerar för Medicare, och Medicaid Services utfärdade dess förslag som den sena Fredagen för klassar den ska den vård- lönen planerar i 2015. Snitt hade förväntats, med någon uppsättning för att arrangera gradvis in automatiskt under den federala sjukvårdlagen. Humana i en spara Måndag till Säkerheterna och UtbytesKommissionen, sade att den förväntade CMSS förslag att klippa Medicare Fördel som betalar för 2015 vid 3,5% till 4%. Humana hade sagt föregående att den förväntade en nedgång av 6% till 7% (Stynes och Mathews, 2/24).

Wall Street Journal: LärosatsSjukvårdGungor Till en Förlust
Den mer breda sjukhussektoren har konsoliderat, som branschen balanseras för ha som huvudämne ändringar släkta till U.S.-sjukvårdgenomgången. Lärosatsen avslutade i fjol dess förvärv av Avantgarde Vård- Systems Inc., en den flyttning syften att bredda dess geografiska räckvidd. Sjukhus fortsätter också för att vända mot en insaktande in - tålmodigt trafikera som har beskådats som bunden; åtminstone partly-; till nedgången och dess efterdyning. I det senast inkvartera, Lärosatsen anmäld justerad erkännandeavverkning 0,5%, som Föregående inpatienterkännandeavverkning 2,3% (, 2/24). 

Associatedet Press/Washington Postar: Dingell Lång-Portion Kongressledamot, att Avgå
Den Michigan Demokraten, som valdes till hans sena fader, placerar i 1955 och har rymt den någonsin, sedan, meddelat hans beslutsstunder som tilltalar en handelskammare i Southgate, nära Detroit. Därefter berättade han reporter att han ska inte körningen för ett 30th fullt benämner, därför att han inte kunde ha bott upp till hans egna normal (2/24).

New York Times: John Dingell som Avgår Efter Nästan 60 År I Hus
Ingen medlem av Huset har tjänat som så länge som Representativa John D. Dingell, Demokrat av Michigan. Så genljöd den, när Herr Dingell som meddelas på Måndag, att han skulle inte sökandenomval till en placera som han har rymt efter den Eisenhower administrationen i del, därför att institutionen han vördade en gång, hade blivit ”obnoxious,” som är riven vid bitterhet och som markeras av brist av produktivitet (Hulse och Parker, 2/24). 

Los Angeles Times: John Dingell, Dekanen Av Huset, Planerar för att Avgå
Under hans långa Huskarriär var Dingell en mästare för Demokratiska prioriteter som var främre bland dem den universella sjukvården. På starten av varje ny Kongress skulle Dingell introducera en räkning för att upprätta en universell vårdsystem; han var på PresidentObamas sida, då han undertecknade den Som man har råd med Omsorgen Agerar in i lag i 2010 (Memoli, 2/24).

Wall Street Journal: Michigan Tekniker. John Dingell som Avgår
I hans 58 år i Kongress har Herr Dingell varit bekant för hans våldsamma skydd av Michigan auto bransch som sätter honom på odds med Demokratiska förberedande valmöte förpliktelse till mer tuff antipollution normal. Men han kämpade för frisinnad politik någon annanstans. Han hade en räcka i några av Congress'sens lagstiftnings- försök för landmark, inklusive Medicare, Luftar Rengöringen 1990 Agerar, Agerar den Som man har råd med Omsorgen, och RöstningRätterna 1964 Verkar; rösta Mig cast”, vilken i Juni var ”den viktigaste singeln (Ballhaus och Peterson, 2/24). 

Washington Postar: I den John Dingells Avvikelsen Utformar Att Ändra för A Av Vakten Och Avsluta Av ett Gammalt Av Driver
Yet på annat utfärdar, Dingell är ardently enutforma liberal. Hans mest cherished orsakar utvidgade sjukvårdtäckning, som kom till förverkligande med passagen av den Som man har råd med Omsorgen Agerar (Tumulty och Kane, 2/24). 

Associatedet Press/Washington Postar: Vets Gynnar Räkningen Bör Segra den Initiala Senaten Röstar
Demokratisk en vård- räkningutvidgning för breda ut sig, utbildning och annan gynnar för veteran verkar ordnar till för att göra klar en initial häck i Senaten. Yet val-året mäter vänder mot ett osäkert öde som Republikanförsök att göra det mindre och fyndväg att betala för det. Lagstiftningen, som sponsrar Sen. Bernie Slipmaskin, I-Vt., skulle något att säga kostar $21 miljard över det kommande årtiondet, kunde konfrontera GOP-lagstiftarear med en obekväm aktion-säsong testar över curbing av utgifter för nation 22 miljon veteran och deras familjer (2/25). 

Washington Postar: Militärt Vård- för det Pentagon Gynnar Budgeten Skulle Snittet Och BespisningFonder
Pentagon'sens budgetpropositionen 2015 skulle lönelyftsjukvården kostar med säkerhet medlemmar av de militära subventionerna för gemenskapen och drastiskt klippningför bespisningarna som ger avfärdat livsmedel till soldater och deras familjer (Hicks, 2/24). 

Washington Postar: Lite Likformighet I Militär Sjukvård
En ny serie av kritiska rapporter markerar behovet att rusa upp sammanslagning av de separata militärtjänsterna att närma sig till sjukvården, som är ett av deväxande budget- objekten, men stilla saknar normal för att handla med någon läkarundersökning utfärdar vanligt (Pincus, 2/24). 

Washington Postar: Hur man Finner Ut, Om Din Doctor Är I Bra Anseende. Det Tar Något Gräva.
För en tid sedan skrev en avläsare mig för att fråga hur tålmodig kan utföra bakgrundskontroller på deras manipulerar, för att se till att de är i bra anseende. Han hade en resonera för att fråga: Några år sedan, sade han, hade han instämmt för att ha en ryggrads- fusion att utföras av en som synes brunn-betraktad kirurg. Funktionen lämnade honom värre av än, då han startade, och honom mer sistnämnd som upptäcktes att det fanns talrika yrkesfelrättegångar som var oavgjorda mot kirurgen (Aschwanden, 2/24). 

Los Angeles Times: Den Nya Räkningen Kommer med Medicinskt YrkesfelSlagsmål Till Lagstiftande församling
Sökande att avstyra en dyr begynnelse- strid, delstatssenatPresidenten Pro Tem Darrell Steinberg (D-Sacramento) har introducerat en räkning till serven som ett medel för en lagstiftnings- kompromiss på Kaliforniens medicinsk yrkesfellag. Mäta är kort: precis en dömer att påstå Lagstiftande församling avsikt ”kommer med intresserade partier tillsammans för att framkalla en lagstiftnings- lösning utfärdar omgeende medicinsk yrkesfelskadakompensation” (Mason, 2/24).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement