Påstår: N.C.s Medicaid klarat av omsorgförslag; den smala familjeförsörjaren knyter kontakt; Det stora Planerade Föräldraskapet planerar

Ett val av vård- politikberättelser från North Carolina, New York, Massachusetts, Florida, Kansas, Missouri, Virginia och Colorado.

Associatedet Press: Planerar den Vård- Byrån för NC som Kartlägger Medicaid Genomgång 
Gov. Passande McCrorys vård- byrå drar tillbaka i väg från initiala förslag att fixa Medicaid kostar, genom att hyra organisationar för en omsorg för handfull stora klarade av för att köra North Carolina $13 miljard vårdsystem. Utrikesdepartementet av Vård- och Människan Servar på Onsdag framlade dess ram för att fräscha upp Medicaid till en rådgivande grupp ställer in vid McCrory (Dalesio, 2/26).

Raleigh Nyheterna & Observatör: Statligt Föreslår att Experimentellt Vård- Knyter Kontakt För Medicaid Tålmodig
Delstatstjänstemän (i North Carolina) rullade ut en planeraOnsdag för ändringar i det statliga Medicaid programet, som är ett enormt kliver i väg från detomsorg förslag Gov. Klappa McCrory och bästa utrikesdepartementet av Vård-, och Människa Servar representanter som i fjol kastades. Det nya förslag undviker ett slagsmål med manipulerar, sjukhus och andra sjukvårdfamiljeförsörjare över framtiden av $13 miljard det regerings- sjukförsäkringprogramet, som täcker om än 1,7 miljon fattiga barn och deras föräldrar, och rörelsehindrada folk för åldring och (Bonner, 2/26).

CQ HealthBeat: Revideringar som Vägs för att Modellera Lag På Adequacy Av Familjeförsörjaren, Knyter Kontakt
Nation försäkringregulatorerna betraktar ändringar till deras rekommendationer för delstatslag som ser till att konsumenter har nog familjeförsörjare som ska väljas från i sjukförsäkring knyter kontakt. Diskussionen kommer amid kritik om hur smalt någon familjeförsörjare knyter kontakt är planerar in erbjudet till och med marknadsplatsarna som skapas av den vård- lagen (Adams, 2/26).

Politico: Det Planerade Föräldraskapet Avslöjer den Stora Spelplanen 2014
Det politiskt beväpnar av Planned Föräldraskapet förbereder till barkassen dess största aktionoffensiv någonsin och att uppsätta som mål mer, än ett dussin påstår och några av cirkuleringens bästa Senat och guvernörs- races till lönelyften larmet om insatserna av mitten på terminenvalen 2014 för kvinna sjukvård- och aborträtter (Brännskador, 2/27).

Associatedet Press/Wall Street Journal: Finansiering för NY-FörkämpeDrift som Förhindrar Lungcancer
Med överlevnad klassar för prostata, flår, och bröstcancer som överträffar nu 90 procent, New York vård- förkämpar som övas påtryckningar Onsdagen till den statliga finansieringen för återställandet mot långt mer deadlier lungcancer, och tobak, röker carcinogens. Medborgare fem-året som överlevnad klassar för lungcancer, har uppstigna endast från 12 procent till 17 procent över nästan tre årtionden, enligt AmerikanCancerSamhället. Det jämför med överlevnadförhöjningar från 75 till 90 procent för bröstcancer, 68 till 100 procent för prostatacancer, och från 82 till 93 procent för melanom, det allvarligast av tre flår vanligt cancer (2/26). 

Kaiser Vård- Nyheterna: Samlas. Tålmodig På Burk ”Shoppar” För Sjukvård -- Åtminstone I Teori
Här är ett nödvändigt ifrågasätter: Är det möjligheten som faktiskt ska listas, prissätter för barnsbörden, MRIs, testar spänningen och andra medicinska tillvägagångssätt? Och ska tålmodig som beväpnas med sjukvård, prissätter, börjar att shoppa omkring för var (och när) dem ”köp” omsorg? Massachusetts är pröva att finna ut med ett nytt krav som sjukhus och manipulerar berättar tålmodig, hur mycket saker kostar, om de frågar (Bebinger, 2/26).

Vård- Nyheterna Florida: ER-Besök För Tand- WoesResning
Numrera av Floridians behandlade i nöd- avdelningar för sjukhuset för tandproblem som kunde ha behandlats i ett tand- kontor eller klinik -- eller förbättra ännu, förhindrat alldeles -- ro till mer än 139.000 i 2012, enligt en utsläppt Onsdag för studie. Slutsumman var upp vid 8.000 över året för, det anmälde Florida Allmän hälsaInstitutet (2/26).

Vård- Nyheterna Florida: TraumaDrama Troligen som Fortsätter
Den Florida Avdelningen av Vård- visas ordnar till till flyttningen med ett nytt förslag om att divvying upp trauma centrerar framåtriktat över det statligt, men förslag kunde sporra mer strider i domstolarna och spill in i Lagstiftande församling. Avdelningsrepresentanter rymde en utfrågningTisdag om ett föreslaget härskar som skulle bestämmer, hur många trauman centrerar skulle är tillåten i 19 separata områden av det statligt. DOHstillbilden önskar att betrakta ”gemenskapservice” som en dela upp i faktorer i beslutet, fördriver motståndarenågot att säga som medicinskt behov bör vara det förbigående bekymmer (2/26).

Kansas Vård- Institut: FörsäkringKommissionären Väger In På SjukvårdÖverenskommelseRäkning
FörsäkringKommissionären som Sandiga Praeger som hoppas i dag in i den politiska dusten över föreslagen lagstiftning, som skulle, tillfogar Kansas till en lista av, Republikan-Ledde påstår som begär Kongressen för att myndighet ska ha uppsikt över Medicaid, Medicare och andra sjukvårdprogram som nu kontrolleras mestadels av federal regering. Praeger en Republikan vars service av den Som man har råd med Omsorgen Act har satt henne på odds med många i henne partit som utfärdas en nyheternafrigörare för att varna, konsumenter om den potentiella räkningen ”äventyrar” Medicare (McLean, 2/26).

St Louis Postar Utskick: Missouri Introducerar Knipan Till den Nyfödda Medicaid Inskrivningen 
Ett organisatoriskt utfärdar att försenad Medicaid täckning för newborns kan botas, enligt den Missouri Avdelningen av Socialtjänstar. Om en gravid kvinna har Medicaid täckning, behandla som ett barn hon är automatiskt valbar för det regerings- försäkringprogramet för det fattigt för ett år efter födelse (Kulash, 2/27).

Det Richmond Tid-Utskicket: Huset Senat Ordnar till För Kraftmätning På Mental hälsaRäkningar
Huset av Delegater har uppsättningen arrangera för en kraftmätning med Senaten som overextending tiden för att begränsa för att någon rymms i den nöd- arresten för en mental hälsautvärdering. Huset kasserade Senaträttelser på Onsdagen som skulle fyrdubbelt tiden begränsar från sex till 24 timmar som i stället insisterar på dess beslut för att fördjupa arrest, beställer extra två timmar för en slutsumma av åtta. De nästa kliver kommer i dag, när Huset förväntas att agera på SenatRäkning 260, föreslaget vid Sen. R. Creigh Gärning, D-Badet, vars familjtragedi i November startade en kastby av lagstiftnings- uppmärksamhet till Virginia det fragmenterade mental hälsasystemet (Martz, 2/27).

Vård- Nyheterna Colorado: ”Befriad Sjukvård” som Krävs För Coloradans som är Desperat För Omsorg
Då Karen Zink öppnade SouthwestKvinna Vård- Bundsförvanter för primär omsorg och kvinnor som var vård- i Durango i 1989, var den en av den första ägde sjuksköterskapraktiker, och fungerings övar i U.S.ET. Men det vars endast efter 2010 att Zink har varit kompetent att öva utan en doktors övervakning. Zink och annat avancerat övar sjuksköterskor i Colorado, och den alltigenomFörenta staterna något att säga deras medicinska utbildning och sakkunskap kan hjälpa att möta den spira begäran för primär sjukvård. Men de argumenterar att motstånd från läkare och enändring försäkringsbranschen skapar onödiga hinder (Hoback, 2/26).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement