Viewpoint: Ifrågasätta sagorna av Obamacare woes; RepublikutbytesMIA; ”blandade meddelanden” på mammograms

Newets York Times Samvete Av en Liberal person: En Allmän Teori Av Obamacare Fiktion
Högerman verkar att vara egentligen upprivna att liberaler tar faktiskt på fakta i de anti-Obamacare annonserna som de har varit rinnande. Hur utmaningen dig ifrågasätter folket i dessa annonser ger huruvida ett exakt föreställer -; de lider! (Paul Krugman, 2/26). 

De Skatte- Tiderna: Obamacare Offer Är den Bästa Demokraten ”för Liars” Något att säga
Varje politikar önskade att förbinda till smärta av Amerikaner, även i bra ekonomiska tider, och speciellt under och efter den Stora Nedgången. Den största politiska attacken mot Mitt Romney i presidentval 2012 förband till exponeringen av hans anmärkningar om ”de 47 procentna” och, hur ut ur handlag den gjorde, den förmögna Republikanska kandidaten till svår situation av det kämpa arbetet klassificerar.  Det var därefter… detta är nu. I stället för din känsla smärta, stod Harry Reid på Senaten däckar för att berätta miljoner av Amerikaner som ficks effekt av skyrocketing premiums, inkompetent administration, och politikannulleringar från genomförandet av den Som man har råd med Omsorgen Agerar att de egentligen känselförnimmelsen inte smärtar alls (Edward Morrissey, 2/27).

Los Angeles Times: Ett Annat Försök På Obamacare ”Reform” Vredesutbrott
Det är uppmuntran som ser faktiskt prövas kritiker för att fixa vad de ser, som skavanker i den Som man har råd med Omsorgen Agerar-- och svika, när de gör det så ineptly att de gör problemet, tilltalar de mycket värre. Det är vad händs med de föreslagna RäddningAmerikanArbetarna Agerar, introducerat sent i fjol av Tekniker. Todd Barn (R-Ind.) Young uppsätta som mål var sjukvårdlagens bestämmelse som definierar fullt tidarbete som 30 timmar i veckan. …, Som dess faktiskt tillfredsställer, sade CBOEN, skulle de förhöjning numrera av uninsured folk i U.S.et vid någonstans mellan 500.000 och 1 miljoner; många av dem skulle förlorar deras arbetsgivare-betalade täckning. Skulle slaget för räkning det också en spela golfboll i hål i den federala budgeten som är ökande underskottet vid omkring $73 miljard över 10 år (Michael Hiltzik, 2/26). 

Bloomberg: Republikanskt Utbyte För Obamacare StillbildMIA
En Fånga av Dagen för Jonathan Chait, som har spårat alwaysen-not-quite-here ”, byter ut” del av den Republikanska ”avskaffandet och byter ut” sjukvårdreformberättelse. Han noterar att de senast cyklar började med ett rättframt löfte i Januari som en skulle utbytningsräkning gör den till Huset att däcka detta år. Det följdes av en gå tillbaka från arbete ”slutför” den räkning till, nu, att samla idéer för, när de ”kan ha ett tillfälle” att få till det byter ut räkningen (Jonathan Bernstein, 2/26).

Den Washington Stolpens Fodrar Plommon: Amerikaner Vet att Det inte finns Någon GOP ”Alternativ” Till Obamacare
Obamacare är en katastrof för Demokrater och en bestämd vinnare för Republikaner. Det är vad oss uppehälleutfrågning, på något sätt. Därför Så ser det som, om procentsatsen av Amerikaner, som favoriserar avskaffande, kan faktiskt ha krympt, sedan dess första visningproblem började? (Greg Sargent, 2/26).

Washington Postar: En Medicaid Grotta-I? Vaen. Huset Har Raddor att Öva
För 11 år har Republikanska kandidater för det Virginia Huset av Delegater gjort efter: få vald på ett aktionlöfte att motsätta bestämd nyckel- lagstiftning, då gå tillbaka på det löftet några månader, når du har tagit kontoret. Är de inställningen - upp en annan U-Vänd? (Normandiska Leahy och Paul Goldman, 2/26). 

New Hampshire Fackföreningsledare: Medicaid Utvidgning: Är Vem Egentligen På Fault?
Högerman är understandably olyckliga med den dyka upp lagstiftnings- kompromissen som utvidgar Medicaid i New Hampshire. De som söker efter någon för att klandra, bör fokusera på det högra folket: Gov. Maggie Hassan och henne Demokratiska enablers i Lagstiftande församling (2/26).

[email protected]: JAMA-Fora: Den Som man har råd med Omsorgen Agerar, Och Nöd- Omsorg Besöker: Varför Välj den Nöd- Avdelningen?
Varför skulle någon önska att gå till en ED, om det fanns ett alternativ? Det är ifrågasätta som Jag frågade jag själv, då rapporter dök upp att minskning rangordnar av de uninsured faktiskt ökande ED-besöken. Dessa rön är av särskilt bekymmer till de, som stöttade Som man har råd med den Avancerad Kundutbildningens för Omsorg (ACA) mandat för täckning och att argumentera att den skulle minskningsjukvård uppta som omkostnad överallt, genom att ge det uninsured med nonemergencyalternativ för omsorg, tar fram däribland till primär omsorg och förebyggande medel servar (Diana Mason, 2/26).

Och på annat vård- utfärdar -

Wall Street Journal: DanandeAvkänning Ut ur de Blandade Meddelandena På Mammograms
Varje tre eller fyra år ”ett nytt” meddelande om usefulnessen av mammogramsblytak till en kastby av nyhetsrapporter. För en tid sedan är danande rundorna en uppdatering av en Kanadensisk studie som föreslogg att mammograms inte förminskar bröstcancerdödlighet. Mammogramstudier fortsätter till avkastning som konkurrerar resultat, som har ledde några länder liksom Schweitz för att avbryta att rekommendera deras stamgästbruk. Kvinnor lämnas för att oroa huruvida för att genomgå ett tillvägagångssätt som debatteras bland, manipulerar, expertpaneler och stödgrupper (Drs. Ezekiel J. Emanuel och Daniel F. Hayes, 2/26). 

Newet England Förar Journal över Av Medicin: Calculusen Av Botar 
Komma med en drog från ta av planet till bedsiden är en riskabel och dyr proposition. … Som företaghuvudstadaktieägare, utvärderar vi projekterar längs primära fyra dimensionerar: utveckling kostar och att sälja kostar, differentiering av drogsläktingen till strömbehandlingar, och förekomsten och prevalence av det riktade arbetet för sjukdom… Stundforskare hårt till förhöjning klassa av den vetenskapliga upptäckten, vila av oss bör göra vår del för att förbättra de andra variablerna som figurerar in i calculusen, som botar kommas med för att marknadsföra av. Sådan förbättring skulle är bra för tålmodig, och skulle föreställ bra näringspolitik, sedan drogen prissätter kunde fällas ned, som även aktieägare frambragte returna som var nödvändiga att finansiera mer upptäckter (Dr. Robert Kocher och Bryan Roberts, 2/26).

JAMA: Konfrontera Stigmaen Av OpioidBruksOordning; Och Dess Behandling
Ökande numrerar av överdoser från receptopioids, och en nyare förhöjning i heroin-tillhörande fatalities har orsakat hjärtesorg i gemenskaper över landet. Mer än 30 dödar för   000 från oavsiktlig drogöverdos anmäldes i Förenta staterna i 2010, det nyaste året som data är tillgängliga för. Givet strängheten av denna medborgareepidemi, är det tid att konfrontera stigmaen som är tillhörande med opioidbruksoordning, och dess behandling med läkarbehandlingar. Genom att begränsa tillgängligheten av omsorg och av nedslående folk, som använder opioids från effektivt sökande, servar, denna stigma hindrar framsteg i förminskande avgiften av överdosen (Drs. Yngvild Olsen och Joshua M. Sharfstein, 2/26).

De Skatte- Tiderna: ”Doc-Knipan” Är In Och Kostar Controls Är Ut Igen
Illviljan nytt sakta i tillväxten av sjukvårdexpenditures, återstår det en Herculean strid som ska tyglas i medicinsk utgifter i USA, numrerar av styrkor arrangera i rak linje mot att fälla ned kostar. Tillväxt i ekonomin som ska som bestämt uppåt sätts, pressar prissätter på, kombinerat med åldras av befolkningen. Och den ska privat sektor har lite incitamentet som ska kontrolleras, kostar utan ett kraftigt offentligt mandat, som den Som man har råd med Omsorgen Agerar saknar (John F. Wasik, 2/26).

RävNyheterna: Dr. Manny: Därför Dr. Vivek Murthy Skola Kvalificerade Inte Vara KirurgGeneral
Men i min ödmjuka åsikt, kvalificerar sig den senaste kandidaten för U.S.-kirurggeneralen, Dr. Vivek Murthy, inte för att vara vår nation manipulerar. Min kritik baseras i hög grad på Murthys som är jämn av kliniskt, erfar. Murthy är 36 gammala år, och, till hans kreditera, mottaget hans medicinska grad från Yale Skolar av Medicin, ett av de mest prestigefulla medicinsk fakultetprogramen i landet. Denna är bestämt en prestation som Jag inte kan fordra. Men en medicinsk fakultet en manipulera gör inte (Dr. Manny Alvarez, 2/26).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement