Första Upplaga: Mars 7, 2014

Dagens rubriker inkluderar berättelser om nya studier det försök att mäta vård- lagens framsteg, i att underteckna upp uninsured Amerikaner för vård- täckning.

Kaiser Vård- Nyheterna: IG-RapportRönet Kunde Förstärka VårdhemKontroller
Anmäla för Kaiser Vård- Nyheterna i samarbete med Washington Posta, Susan som Jaffe skriver: ”Når Federala försök att förstärka kontroller av nation vårdhem momentum, efter en avtäckt regerings- sond har anföra som exempel av undermålig omsorg. Rapporten för Mars 3 av HHS-Överinspektören grundar, att ett beräknat en-tredje av invånare led skada på grund av undermålig omsorg och, att riskerar av dessa vårdheminspektör upptäckt ”motsatt händelser är ”slanka till inga, ”sade Ruth Ann Dorrill, en ställföreträdande regional direktör för överinspektören och chefen av utredningen” (Jaffe, 3/7). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: Ska Vad Obamacare Kostar Egentligen? De Kan Är Första som ska Vetas
Jay Hancock för Kaiser Vård- Nyheternaredaktionsskribent rapporter: ”Nu det måste medicinska försäkringsgivarear acceptera alla sökandar ingen materia hur sjuk, vad ska dessa nya kunder kostar vård- planerar? Hur ska påverkar de täckning prissätter för 2015 och det okända? Fåtalet ifrågasätter om den Som man har råd med Omsorgen Act är viktigare. Hur det alla för affektkonsumenten för lekar ut ska anteckningsbokar, försäkringsbolag gagnar och kanske de politiska förmögenheterna av de som drar tillbaka den vård- lagen” (Hancock, 3/7). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: En Avläsare Frågar: Kan I-Köp ett Utbyte Planera När Min Politik Förfaller I Maj?
Kåsören Michelle Andrews för den Kaiser svarar den Vård- Nyheternakonsumenten att detta avläsare ifrågasätter (3/7). Läst henne svar.

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Obama Manar Latinos för att Underteckna Upp För Försäkring Nu
Nu på Kaiser Vård- Newss blog, anmäler Phil Galewitz: ”Appellerade Presidenten Barack Obama direkt till Latinos på Torsdagen som var träffande som dem, är tid rinnande ut att underteckna upp för vård- täckning detta år, och det de bör skriva in sig nu för att undvika problem” (Galewitz, 3/6). Kontroll ut vad annat är på blogen.

Washington Postar: Nya SjukförsäkringMarknadsplatsar som Undertecknar Upp Få Uninsured Amerikaner, Fynd för Två Granskningar
De nya sjukförsäkringmarknadsplatsarna verkar att vara framsteg för danande lite, i att underteckna upp Amerikaner, som saknar försäkring, det Som man har råd med den Avancerad Kundutbildningens för Omsorg målet för central, enligt en para av nya granskningar. Endast en i 10 uninsured folk, som kvalificerar sig för privat, planerar till och med de nya marknadsplatsarna som skriva in sig som av sist månad, en av granskningsshowsna. Annat grundar det om halva av uninsured vuxen människa har sökt efter information på de on-line utbytena eller som planerar för att se (Goldstein, 3/6).

Wall Street Journal: Numrera Av Uninsured KöpandeTäckning Under Vård- Lag Är Resningen
Numrera av föregående uninsured konsumentköpandetäckning under den vård- lagen har uppstiget skarpt i nya veckor, enligt ny forskning, ett begynna signalerar av framsteg i lagens mål av förminskande rangordnar av det uninsured. Den total- aktien av uninsured folk som når täckning, återstår låg, men trenden föreslår att mer folk kunde få täckning, som inskrivningperioden att närma sig dess finalveckor. Mest folk måste välja vård- planerar vid avsluta av Mars (Vävare och Mathews, 3/6).

New York Times: Företag Testar Planerar för Att Klippa Deras Vård- Kostar
Fortsätta deras stöder klättringen, arbetsgivare söker efter väg att sakta stega, Som sjukvården kostar. En granskning av stora arbetsgivare som var utsläppt på Torsdag visade att företag skiftade mer kostar på deras anställda men experimenterade också med privata utbyten för begreppsnågot liknande som låter företag gillar Walgreen för att erbjuda deras arbetare som, mer val i sjukvård planerar (Abelson, 3/6).

New York Times: Mer Än Ett Långt Köp en Planera
När den federala on-line marknadsplatsen för den Som man har råd med Omsorgen Act som snubblas ut ur utfärda utegångsförbud förjumbonedgången som lämnar skulle-är oförmögna sökandar att underteckna upp för omsorg, eller även att beskåda deras planerar, tänkte tre unga programmerare att de kan är kompetent att hjälpa frustrerade användare. I Oktober paketerade de reams av publicly-tillgängliga data in i en website, healthsherpa.com, som tillåtna användare som omgående beskådar utbyte, planerar i deras område. Men platsen ämnades för forskning endast; stilla användare måste att inhandla dem till och med de federala och statliga vård- utbytena eller, i vissa fall, direkt till och med försäkringsgivarear (Bidgood, 3/6). 

Wall Street Journal: Obama Något att sägaFördröjningar Betyder inte att Vård- Lag Var En Missförstå
Presidenten Barack Obama på Torsdag reagerade till kritik av hans senaste ändring till den Som man har råd med Omsorgen Agerar, bör uppgår ordstävknipor till programet förväntas och inte till en implicit bekräftelse av lagens skavanker. ”Inte, Inte, Inte,”, sade Herr Obama, när frågat huruvida fördröjningarna, och ändringar till lagen föreslår att det var en missförstå. ”På en programnågot liknande går detta, som har så många involverat folk och miljoner av folk, som är pröva att finna sjukförsäkring eller få bättre sjukförsäkring, där alltid att vara något som slätar ut ur det processaa” (Favole, 3/6).

Wall Street Journal Washington Binder: Obamacare Straff som Överskrider $95 För Många Amerikaner
För många individer och familjer straff för att inte ha ska körning för sjukförsäkring täckning som ett lott än $95na figurerar higher ofta citerat -; och det kunde köra in i femna figurerar i vissa fall. Det är enligt SkattPolitiken Centrerar, som har rullat precis ut en skattstraffräknemaskin -; Räknemaskinen för ACA-SkattStraff. Räknemaskinhjälpfolket figurerar ut hur stort deras skattstraff ska är, om de missar för att erhålla krävd sjukförsäkringtäckning (McKinnon, 3/6).

Wall Street Journal Washington Binder: Några Unioner Får Avbrottet Från Vård- Lags ”NavelSkatter
Massan av reglemente som är utsläppt vid Onsdagen för Obama administration som genomför den inklusive bekräftelsen för federal vård- lag som några skulle fackföreningar och affärer får ett avbrott från lagen som så-kallas navelskatten. Federal tjänsteman signalerade i November de planerade för att låta några organisationar, som erbjuder sjukförsäkring av att betala en reinsuranceavgift på varje person som, de täcker, som går in i en fond att kompensera försäkringbärare, som avslutar upp att betala stora medicinska räkningar, nu de kan ej längre ladda riskablare folk mer (Radnofsky, 3/6).

NPR: Obama Kastar SjukvårdLag Till Latinos I Anbud för Att Öka Inskrivning
Få Latinos att underteckna upp för sjukförsäkring under den Som man har råd med Omsorgen Act ses som kritiskt till lagens framgång. Latinobefolkningen är oproportionellt uninsured och förhållandevis barn, men inskrivningen har inte gått väl. Detta i del, förklarar PresidentObamas utseendemässiga Torsdag på enutforma händelse som varas värd av nation två den största Spanjor-Språk televisionen, knyter kontakt, Univision och Telemundo. Busen ifrågasätter honom fick endast skrapan ytbehandla (Keith, 3/6).

Associatedet Press/Washington Postar: Obama Till Latinos: Sist Appell För SjukvårdSignup
Belägen mitt emot ny skepticism från en av hans traditionellt mest lojala valkretsar, Obama sköt tillbaka på aningen av några kritiker, att han är blivna Amerika ”deporter i chef,” att insistera som var det Latinos vet att ”I've fick deras baksida.”, I ett faktiskt stadshusmöte med Spanjor-Språket massmediauttag grälade Obama att hans trovärdighet hade underminerats av den kaotiska sjukvårdförsta visning och hans fel för att säkra laglig status för miljoner av Latinos i U.S.et olagligt (3/6).

Washington Postar: Gansler Decries ”Misskötsel” Av Maryland som det Vård- Utbytet Märker In Till GOP-Senatoren
Justitiekanslern Douglas F. Gansler (D) erbjöd ny kritikTorsdag av långt, att den Gov. Martin O'Malleys administrationen har behandlat Maryland on-line sjukförsäkringutbyte, ordstävet i en märka till en Republikansk senator som ”skattebetalarearna… har varit dåligt betjänad av Utöva Filialens misskötsel.”, Gansler en Demokratisk kandidat för regulator, skrev att han ”besväras djupt” av de tiomiljontals dollarna som har varit ”slösade stunder som, arbetsamma Marylanders har lidit från den sabbade första visning” (Wagner, 3/6).

Washington Postar: I Va. och Att Vänta Någon för Att Blinka På Medicaid
Med två dagar som går, för de är förment att lämna townen, visade HusRepublikaner och Gov. Frotté McAuliffe ingen teckenTorsdag av att baxa i deras dödläge över utvidgning av Medicaid som kommer med Virginia närmare ett historiskt budget- dödläge. McAuliffe (D) fortsatte danande hans fall på vägnar av utvidgning som anklagar Republikanska motståndarear av att ignorera de Virginians som står för att gynna mest från programet. Räkna om rycka häftig berättelser från en turnera av en vård- klinik i lantliga Wise County, sade regulatorn: ”Är Folks, denna om liv och död. Det är inte en partisan- politisk lek” (lLaris, 3/6). 

New York Times: Den New Hampshire Senaten Röstar för Att Utvidga SjukförsäkringTäckning
Tillståndets röstade Republikan-Dominerade Senat Torsdag för att utvidga sjukvårdtäckning till beräknade 50.000 vuxen människa som använder den Medicaid finansieringen som gjordes som var tillgänglig till och med den Som man har råd med Omsorgen, Agerar. Räkningflyttningarna till Huset, som har passerat liknande lagstiftning. Gov. Maggie Hassan, en Demokrat, lovordade räkningen som kallar det ”en Ny - hampshire - specifik lösning till att se till att vi kan ha sjukvårdtäckning för funktionsduglig man- och kvinnaalltigenom det statligt vem inte har haft den för” (Bidgood, 3/6).

New York Times: Representanten På Rodern Av den Federala Vård- Marknadsplatsen Avgår
Gary M. Cohen, representanten i laddning av den federala sjukförsäkringmarknadsplatsen, som berättade upprepade gånger Kongressen för dess besvärade första visning att den skulle arbetsbrunnen, sade på Torsdag att han avgick (Pear, 3/6).

Politico: Hus som ska Röstas På ”Doc-Knipa” - Med Obamacare Fonder
HusRepublikaner planerar för att komma med upp en permanent ”den doc-knipa” räkningen den nästa veckan -; betalat för, genom att återkalla individmandat i Obamacare. Den sätter HusDemokrater i ett konstigt placerar. De måste endera att rösta mot att återkalla en Medicare betalningformel, som long har long förargat manipulerar -; eller mot ett nyckel-, men impopulärt lappa av den Som man har råd med Omsorgen Agerar. Och därför att räkningen inte är rimlig att komma upp i, Demokratisk-Ledde Senaten, problemet som fortfarande ska, är olöst (Haberkorn, 3/6).

Politico: $1 Miljoner I Annonser som Uppsätta som mål Demokrater På Medicare
Gripa på föreslagna Medicare Fördelssnitt, Knyter Kontakt rätt-benägenheten AmerikanHandlingen ska avtäcker en aktion för annons $1 miljoner på Fredag mot tre sårbara Demokratiska senators och sex HusDemokrater. Över de nästa två veckorna ska TVbuys medföljs av brevskickanden för att svänga väljare och on-line annonser som riktar väljare till DontCutOurMedicare.com (Hohmann, 3/6).

New York Times: Fallgropar som Ses I En Vänd Privat för Att Köra Långsiktig Omsorg
Som Agera, en annan sjukvårdgenomgång är kommande i många påstår: Även offentlig uppmärksamhet fokuseras på den Som man har råd med Omsorgen, ett ambitiöst försök att hindra den svälla Medicaiden kostar av långsiktig omsorg, som folket bor longer och fortlever mer inaktivera villkorar (Bernstein, 3/6).

Los Angeles Times: Bedömning Av, Hur Mycket som är Statlig, Varar skyldig För Resning för PensionärSjukvårdUppehällen
Stundlagstiftarear börjar att diskutera väg att fixa Kaliforniens detfäste systemet för lärarepensionen, ett annat långsiktigt finansiellt problem fortsätter för att vara sig. Kosta av att ge sjukvård till pensionerade statliga arbetare är $64,6 miljard mer, än statliga ledare har uppsättningen åt sidan som betalar, en förhöjning av $730 miljoner från föregående år (Megerian, 3/6).

New York Times: AbortLag Skjuter Texas Kliniker Till Nära Dörrar
Kort för en candlelightvaka på trottoaren utanför, stängde anställda av den sist abortkliniken i den Rio Grande Dalen i Södra Texas aftonen för dörrtidig sortTorsdagen, laglig abort för danande som var icke tillgänglig i den mest fattiga delen av det statligt i vaket av tuffa nya begränsningar som i fjol passerades av den Texas Lagstiftande församling (Fernandez, 3/6).

Los Angeles Times: Två Mer AbortKliniker som är Nära I Texas Under Nya Begränsningar
Två mer Texas abortkliniker som stängs på Torsdag på grund av begränsningar i en delstatslag som slåss i federal domstol. Den Amy Hagstrom Mjölnaren, som äger den Hela Kvinna Vård- Klinik, berättade reporter på Torsdag att Republikanska lagstiftarear har gjort det den omöjliga uppehället henne kliniker öppen i Beaumont och McAllen. Den McAllen kliniken är jumbon i den Rio Grande Dalen i sydliga Texas, och den Beaumont kliniken är den enda mellan Houston och Louisiana gränsa (Muskal, 3/6).

Los Angeles Times: datorer med L.A. Län Tålmodig Personliga Data Stjälas
Ett Torrance kontor av Sutherland SjukvårdLösningar, som behandlar att fakturera och samlingar för län Avdelning av Hälsovård och Avdelning av Allmän hälsa, görades inbrott Feb. 5 och datorutrustning stals, enligt det ståndsmässiga meddelandet utfärdad Torsdag (Sewell, 3/6).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement