AMSBIO meddelar envivo apparat för borttagning av att dö och döda celler

AMSBIO meddelar ClioCell™ - envivo apparat för borttagning av att dö och döda celler och att förbättra viability och kvalitets- av cellbefolkningar och deras följande produktivitet.

Systemet består av toppen-paramagnetic nanoparticles som har kopplats ihop med privat beståndsdelar, som röran till döda och döceller och cellskräp. Den resulterande för produkt som påbörjandedöd-cell selektivt borttagningen tävlar med död-cell rensningsmekanism som fungerar i-vivo uppehällesilkespapper som optimalt fungerar. Denna teknologi är kliva-att ändra som ger nya tillfällen att optimera celltillväxt, kultur och lagring.

ClioCell™ har en bred samling av bruk och att spänna över ett nummer av olik akademiker och industriella applikationer. Kapaciteten selektivt att ta bort inhibitory eller giftliga döda celler genom att använda ett enkel och fortillvägagångssätt resulterar i radically förbättrade cellbefolkningar; specifikt med hänseende till viabilityantikroppen/proteinavkastning och den följande funktionella effektiviteten. ClioCell™ har varit den utvärderade byseveral ledande oberoende reklamfilmen, och akademiska forskninginstitutioner som är funktionsdugliga på cellkultur, projekterar.  Den har lyckat testats på många celltyper, både människan och däggdjurs-. Cliocell™ kan tillverkas till cGMP graderar, och vårt lag har att erfara av många celltyper, pre, och att posta blidväderapplikationer och ”Stora Pharma” projektera arbete.

Förutom att leverera standarda av--hyllan Cliocell™ reagents och labware behaga kontakten AMSBIO, om du har a bad om applikation.  För ytterligare information behaga besök www.amsbio.com/cliocell.aspx eller kontakta AMSBIO nu på +44-1235-828200/+1-949-768-8365/e-posten [email protected].

Grundat i 1987, känns igen servar AMS-Bioteknik (AMSBIO) i dag som ett ledande företag som bidrar till accelerationen av upptäckten till och med bestämmelsen av produkter för spjutspetsvetenskaperna om olika organismers beskaffenhetteknologi och, för forskning och utveckling i läkarundersökningen, näringen, skönhetsmedlen och energibranscherna. AMSBIONA spänner inkluderar specialistantikroppar, peptides och recombinant proteiner. I tillägg är företaget kompetent att dra på djupgående sakkunskap i extracellular matriser för att ge eleganta lösningar för att studera cellmotilitet, flyttning, invasion och spridning. Brett bekräftat som experter i cellkultur, blir partner med AMSBIO med beställare, i att anpassa cellsystem för att förhöja att avskärma resultat och slutligen prognos. Med en spänna av molekylära upptäcktsreagents och en viktiga Biorepository kan företaget också ge silkespapperDNA, RNA, protein och microarrayprodukter. Nyckel- forskningområden för dessa produkter inkluderar: Oncology, Regenerative Medicin, Miljö- Analys, Cytotoxicity som Avskärmer, Glycomics och Biologi för StemCell.