Författare av ` SportGenen' som levererar Presidents- Grundtanke på det 23rd Årsmötet av AMSSM

David Epstein, författare av den New York Times bästsäljaren, SportGenen, ska levererar den Presidents- Grundtanken på det 23rd Årsmötet av det Medicinska Samhället för Amerikanen för SportMedicinen (AMSSM) på den Hyatt Regenskapen i New Orleans den nästa veckan. I hans grundtanke ska Epstein tilltalar efter:

•, Hur ”fostran för natur” i sportar är kontra en falsk delning.
•, Därför Högre serie i basebollspelare behöver både den högra läkarundersökningen ”maskinvara” och ”programvara” att vara kompetent att slå 100 mph-snabb boll.
•, Var de 10.000 timmarna härskar, kommer från och vad datan från något att säga för den berömda studie.
•, Hur kroppstyperna av idrottsman nenar har ändrat snabbare än, har arvsmassan av mänsklighet ändrat, och hur det ger ny information för att hjälpa att bemanna fynd den högra sporten.
•, Därför pushen för ökande ungdomsportspecialisering är dåligan både för det vård- av ungdomidrottsman nenar och deras idrotts- utveckling.

Epstein är för närvarande en undersöka reporter på den icke-vinstdrivande newsroomen, ProPublica. Före det var han en hög författare på Sports Illustrated, var han fokuserade på sportar vetenskap och medicin. Epstein är kanske bäst bekant för co-att vara upphovsman till berättelsen som utsatt det steroid- bruket av den tredje basemanen Alex Rodriguez för Yankees. Han har en Filosofie magisterexamen i miljö- vetenskap och var All-Öst som 800 mäter löpare på den Columbia Universitetar.

Källa: Medicinskt Samhälle för Amerikan för SportMedicin

Advertisement