Resultat för granskning för Bogserare för Robin Hood frigörarArmod

I Dag, meddelade Robin Hood frigöraren av resultaten för ArmodBogseraregranskningen, framkallat i partnerskap med Columbia Universitetar Forskningscentrum för Befolkning. Denna quarterlygranskning av 2.300 hushållalltigenom de fem städerna och över all inkomst jämnar planläggs att ta en djupare, mer realistisk look på missgynnar bland Nya Yorkers.

Målet är till tillfångatagandet som rich specificerar på hushållexpenditures, inkomst och regerings- service och till mot efterkrav information om materiella strapatser och familjen/barnet som detär att andra granskningar förbiser enkelt.  Ett Annat nytt särdrag av ArmodBogseraren är att det tillfångataganden dynamiken av armod:  hur låg-inkomst invånare reagerar till svåra omständigheter med tiden. 

ArmodBogserare data avslöjer att armod och strapats är värre för New York City invånare, än representanten mäter indikerar.  

Enligt första vinka av resultat, nästan fyra i 10 som Nya Yorkers (37%) led en eller flera stränga materiella strapatser under 2012.  Detta hjälpmedel som individer och familjer vände mot en ihärdig brist av kritiska resurser eller genomgick en episod av akut förlust (liksom att bli i ett skydd, inflyttning med andra, eller vara oförmöget att ha råd med hjälpmedel, medicinsk vård eller mat).

Stunden som den officiella folkräkningen figurerar showen, som 21% av Stadsinvånare bor i armod, vår granskning, avslöjer det armod som mätas korrekt, är högre på omkring 23%. Fördriva denna förhöjning kan inte låta dramatiskt, det likställer till ungefärliga 170.000 extra Nytt Yorkers ett uppehälle i armod. 

I slutsumma erfor 53% av Nya Yorkers en åtminstone av efter:  armod, sträng materiell strapats eller ettbegränsande vård- utfärdar.  Dessa numrerar är mer än precis deprimerande statistik:  de föreställer ungefärligt 4 miljon folk som kämpar på en stamgästbas. 

”Robins Hood är beskickning att slåss armod i New York City, och att göra kräver så effektivt ett exakt föreställer av, hur Nya Yorkers är daglig faring,” sade Michael Weinstein, det Högsta Programet Kommenderar av Robin Hood.  ”Är Vårt hopp att ArmodBogseraren ska blir ett effektivt bearbetar i slagsmål mot armod och används som en resurs av både privata och offentliga funders för att planlägga effektivare program för att hjälpa Nya Yorkers i behov.”,

”Viktigt det är att Spåra inkomster med tiden,”, sade Christopher Wimer, Projekterar Direktören för ArmodBogserarestudien på CPRC, ”bara den inte är den hela berättelsen.  Många politik och program gör en skillnad för låg-inkomst familjer, utan direkt att förbättra deras inkomster.  Med vår mer omfattande mäter av missgynnar oss ska är kompetent att se vad händer egentligen till Nya Yorkers med tiden - något att upp till nu inte har varit möjligheten i New York City.”,

ArmodBogseraren granskade 2.300 hushåll över början för fem städer i December 2012 och Mars 2013, och inklusive invånare från all inkomst sätter inom parantes; granskningar har fortsatt på en quarterlybas och ska fortsätter för två år.  Efter två år ska en ny panel av hushåll rekryteras, och quarterly startar ska granskningar igen.   Ska Följande granskningar samlar mer specificerad information på det vård- och wellbeing av svaranden och deras barn, bakslag eller förbättringar till deras hem och familjeliv, ändringar till deras tillgångar och skulder, och deras erfar med News York City regering och socialtjänstar. 

Källa: Robin Hood

Advertisement