Loyola manipulerar försiktighets- erbjudanden mäter mot brännskadaskada

Med en kylig start som fjädrar bryter många familjer, ut deras avfyrar gropar eller startbrasor för att återställa från kabinfeber och för att starta att tycka om vara utanför. Avfyra Though gropar, och campfires är en store långt som ska förbindas med vänner, och familjen som de också kan vara farliga till vuxen människa och ungar.

”Avfyrar Campfires och gropar är stora förlägger för att koppla av, men någon bör alltid betala uppmärksamhet till avfyra. Fires kan vara oförutsägbar, och brännskadaskador kan hända snabbt,”, sade Anthony Baldea, MD, assistentprofessor i Uppdelningen av Trauman, Kritisk Omsorg och Brännskador på det Vård- Systemet för den Loyola Universitetar.

Baldea något att säga, som varnar, bör starta från ögonblicket som en person börjar att bygga en avfyra och, när speciellt han antänder den. Detta inkluderar att göra klar bort all brännbart slipat materiellt liksom lämnar. Det är också viktigt att se till att avfyra är i ett brett öppet område i väg från bifogade utrymmen och trees. Också bör personstarten avfyra ha på sig skyddande utrustar inklusive non-brännbart bekläda, handskar och eventuellt en skydda för vända mot.

”Gasar Folket ofta bruk, eller mer ljus vätska som får avfyragå och det, är extremt farlig, därför att dessa är oförutsägbara. Se till att du använder en anslåmetod för att starta avfyra. Också är patiens viktig. Om flamma inte antänder rätt - den away väntan några noterar. Om beträffande-antända bruk, varna och få alla som inte är i skyddande utrustar så långväga, som möjligheten,”, sade Baldea.

Snubblar, och nedgångar är en annan vanlig anledning av brännskadaskadan, speciellt i barn. Att föreslår uppehällebarn och andra kassaskåpet Baldea att skapa en säkerhet cirkla av fot l0 eller mer runt om avfyra som inte bör korsas. Om möjligheten, satte en utfärda utegångsförbud för eller annan barriär runt om avfyra för att hjälpa att begränsa skador, om någon bör snubblar.

”Får Ungar upphetsada om att vara yttersidan och att leka. Föräldrar behöver att vara vaksamma och uppehället en syna på deras ungar. De bör se till att barn inte leker nära avfyra och att hjälpa dem, när lika s'mores för danandecampfiremellanmål,”, sade Baldea. ”Avfyrar Alkohol och gör inte blandningen. Uppehällealkohol i väg från flamma och den är säkrast att inte dricka alls, när nära ett öppet flamma, som det kan fördunkla dom.”,

Fast stekheta marshmallows är ofta en campfireviktig, kan de orsaka allvarlig skada. Baldea något att säga den van vid kocken för anmärka marshmallowen bör vara long nog att du inte gör känselförnimmelsen värma av flammastunderna som grillar den.

”Ofta, fångar marshmallows för att avfyra, och vår instinkt är att blåsa den ut. Använd inte din egna andedräkt för att sätta ut avfyra som detta kan leda till brännskador på vända mot och räcker. Tappa det till det slipat och stämpla det ut, I stället. Det är bäst att offra marshmallowsna för ditt flår,”, sade Baldea.

Om en brännskadaskada uppstår, minns stoppet, tappa och rulla och appell 911. Gör efter, tills hjälp ankommer:
1.Stop avfyra
skadan 2.Prevent från att få värre, genom att ta bort den hetsa källan och any att bekläda, som kan vara på, avfyrar
3.Put en torr dressing på såret som ska stoppas, värmer förlust. Detta som också ska, hjälper smärtar in kontrollerar.

Källa: Vård- System för Loyola Universitetar

Advertisement