Avkräva Vetenskaper meddelar att prissättningen av förbinda sig att överta erbjuda för allmänhet av allmänningen lagerför

Avkräva Vetenskaper Corp. (NASDAQ: EXAS) meddelade i dag att prissättningen av förbinda sig att överta erbjuda för allmänhet av 10.000.000 aktier av dess allmänning lagerför på en prissätta av $12,75 per aktie till allmänheten. Den netto intäkter som ska Avkrävas från denna som erbjuder, förväntas för att vara ungefärligt $119,7 miljoner, når du har dragit av förbinda sig att överta rabatter, och kommissioner och annan beräknat erbjuda uppta som omkostnad betalbart vid Exact. Erbjuda förväntas till uppemot eller om April 9, 2014, betvingar till tillfredsställelsen av det brukliga bokslut villkorar. Exact har beviljat försäkringstagarna ett 30 dag alternativ för att inhandla ett aggregat av 1.500.000 extra aktier av allmänning lagerför upp till. Avkräva förutser genom att använda den netto intäkter från erbjuda att betala dess försök att erhålla FDAgodkännande av dess Cologuard testar, för att betala Cologuard commercializationaktiviteter, för att betala produktutvecklingförsök, och för allmänt företags och rörelsekapital ämnar.

Jefferies LLC, Goldman, Sachs & Co. och Robert W. Baird & Co. Incorporated är tillförordnade som gemensamma boka-spring chefer för föreslaget erbjuda. William Blair & Företag, L.L.C och Canaccord Genuity Inc. är tillförordnad som co-chefer av erbjuda.

Källa: Avkräva Vetenskaper Corp. 

Advertisement