BioTeks MultiFlo™ FX som är tillgänglig med Slumpmässigt, Tar Fram nu Fördelar teknologi

BioTeks MultiFlo™ FX är nu tillgänglig med valfri teknologi för Slumpmässig RAD™ (Ta Fram Fördelar), vidare för att fördjupa dess applikation spänner och böjlighet. RAD-teknologierbjudanden singel-kanaliserar fördelning till slumpmässiga individmicroplatebrunnar tillsammans med forreagenten som fördelar in i stora volymbrunnar av 6 - till 24 - väl microplates. MultiFlo FX kan också separat konfigureras med en valfri washenhet för 6 - till brunn 384 pläterar.

När inkorporerande RAD-teknologi eller tvagningenheten, MultiFlo FX byter ut upp till fem separata vätskeförlagehanterare, således kostar besparingtid och instrumentation. Modularkitekturen låter användare inhandla enheter som nu krävs, och att förbättra, som deras analysbehov evolve och att avlägsna behovet att inhandla multipel instrumenterar. MultiFlo FX presenterar BioTeks unik Parallell Dispense™ teknologi som låter fyra oberoende reagents fördelas i parallell without riskerar upp till av fluid carryover. Ett primat av peristaltic eller injektionssprutan pumpar fördelar teknologier ger reagentbeskydd, och den obevakade funktionen besegrar till 500 nL med lågt underhåll, och den låga förbrukningsmaterialen kostar.

MultiFlo FX passas speciellt för den känsliga cellen baserade analyser, ELISAs och pryda med pärlor-baserade analyser, med metat fördelar spetsar, och böjligt flöde klassar intakt uppehälleceller; och när det integreras med det BioStack 4™ Microplate Utmatningsfacket I Efterbehandlaren, kan det processaa vara automatiserat använda som är lidded, eller non-lidded pläterar. Fasta att programmera via intuitiv ombord programvara, och ett färgahandlag avskärmer skärm ger slutsumma kontrollerar av fördelar mönstrar, och två integrerade USB-portar ger lämpligt sparar överföring och lagring.

BioTek Instrumentera, Inc. som förläggas högkvarter i Winooski, VT, USA, är en världsomspännande ledare i designen, tillverkningen och rean av microplateinstrumentation och programvara. Dessa teknologier är van vid bistår vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetforskning, gör drogupptäckten lättare, ger foren och kosta-effektiv analys och möjliggör känslig exakt quantification av molekylar över olika applikationer. BioTek ansluta sig till ”en FunderareMöjlighet” att närma sig att uppsättningar tona för nya idéer, oöverträffad kundtjänst och original- innovationer. Som sådan, hedras de ofta för lokalprestationer, och teknologiska innovationer, inklusive Bäst Förlägger för Att Fungera i Vermont, North - Utmärkelsen för amerikanNy produktInnovation för WorkflowLösningar i Vetenskaperna om olika organismers beskaffenhet och DrogUpptäcktProdukten av Året - Forskare Primaa Utmärkelse.