Nya genombrott för Neutra sökanden i växthusodling som ska framkallas och marknadsföras runt om jordklotet

I företagets sökanden som introducerar ny teknik på spjutspetsen av den inomhus trädgårdsnäringbranschen, Neutra Corp. (OTCBB: NTRR) söker ut nya genombrott i växthusodling för att framkalla och marknadsföra runt om jordklotet.

Lockat av utsikten av dramatiskt bita elektricitet kostar, mer, och mer inomhus horticulturalists experimenterar med växthuslättheter. Fördriva några bärare fordrar att deras strukturerar kan räddningen mellan 25-50 procent av elektriskt kostar jämfört inomhus för att växa funktioner som bygger etttech växthus återstår en dyr och svår proposition för många odlare, med ett raddarum och en begäran för extra effektivitet.

”Startar Teknologi en stor ändring i långt de många nutraceutical kantjusterar är den fullvuxna-bestämd cannabisen,”, sade NTRR-VD:N Sydney Jim. ”Dyker upp Nya växthusinnovationer som kunde låta odlare fälla ned kostar, ökar avkastningar och maximerar produktion. På NTRR önskar vi att ta en ledarskaproll, i att leverera de genombrott till utvidgande den snabbt marknadsplatsen.”,

Blir partner med Tillsammans med VertigoTeknologier, är företaget funktionsdugligt att leverera ennyckel- lösning för inomhus horticulturalists som kunde vara speciellt användbara för odlare i Colorado, och annat dåna som är horticultural, marknadsför för, vem kickavkastningar och den fartfyllda produktionen är speciellt avgörande till affären. Dessutom framkallar partnerna anti-mikrobiella lösningar som kunde en dag avlägsna behovet för bekämpningsmedel i ört odling.

Fångna DiamantStädet för NTRR också Planlägger det för en tid sedan (DA), skrivar vaxar en spjutspetsbärare av den customizable dunsten, som kan anpassas för att leverera en variation av nutraceutical vikter, inklusive torra örtar, oljor, och.

Genom att ge en variation av ny teknik som planläggs, tar fram för att se till säkrare som är pålitligare, till nutraceuticals liksom cannabis i godkänt marknadsför, Neutra Corp. planerar för att tycka om aldrig tidigare skådad tillväxt i 2014 tillsammans med Cannabis Vetenskap, Inc. (OTCBB: CBIS), Läkarundersökning Marijuana Inc. (OTCBB: MJNA) och Vape Holdings Inc. (OTCBB: VAPE) som levererar teknologiska befordringar i odlingen och att bearbeta av cannabisen i godkänt, marknadsför.

Källa: Neutra Corp. 

Advertisement