TSRI-forskare till studien verkställer av smärtar läkarbehandlingen på för födseln hjärnutveckling

Forskare från den Florida universitetsområdet av Det Scripps Forskningsinstitut (TSRI) har tilldelats en GrundforskningUtmärkelse för $472.500 Spjutspets (CEBRA) av MedborgareInstitutet på Drogmissbruk (NIDA) av Medborgare som Institut av Vård- till studien modellerar av hjärnutvecklingen av newborns, som har varit utsatt-och blir missbruka-till recept smärtar läkarbehandlingstunder fortfarande i skötet.

Den Courtney Mjölnaren, en förbunden professor för TSRI, är den främsta utredaren för den nya två-året studien.

”Vet Vi inte egentligen att det långsiktigt verkställer av exponering för att smärta pills-hur väl ska dessa behandla som ett barn fungerar i tonårstid och vuxenlivet,”, sade Mjölnare. ”Givet faktumet, att det finns ett, behandla som ett barn fött varje timme fostrar som missbrukade smärtar pills under havandeskap-NICUs [neonatala intensivvårdenheter] fylls med spädbarn som igenom går tillbakadragande-vi behöver egentligen, att förstå att verkställer av denna epidemi på mentalt fungerar och att binda för hjärna.”,

Har föregående forskning för Stunder föreslågit att sådan böjelse på födelse kan leda till impulsen kontrollerar oordningar liksom ADHD, schizofreni och böjelse, är lite bekant om den bakomliggande biologin av det kedjar av händelser.

Tack till att betala som CEBRA-planlades igenom för att vårda högt innovativ forskning, förband till drogmissbruk, och böjelse och hur man förhindrar och festdem-Mjölnaren och henne kollegor, den inklusive Förbundna Professorn Gavin Rumbaugh för TSRI, den ska bruksrodenten modellerar för att förstå att vilka områden av hjärnan påverkas av detta, villkora och hur subtila ändringar i hjärnan som binder den bly- styrkan till mer sistnämnd ändringar i uppförande.

Denna forskning har special signifikans för Florida. På dess maximalt manipulerar i Florida ordinerade 10 tider mer oxycodonepills än varje annan statliga i det kombinerade landet, och folket reste från all över Southeasten för att besöka tillståndet smärtar kliniker på grund av deras anseende, som ”pillen mal,”, enligt en rapport 2011 på MedborgareAllmänhet Radiosände. Det statligt har efter knäckt besegrar på klinikerna, och missbruk har tappat av något, men receptdrogmissbruk återstår ett allvarligt allmän hälsahot.

Källa: Scripps Forskningsinstitut

Advertisement