Studien bekräftar neurobiological beskärning av uppmärksamhetunderskottoordning

En studie som ut bärs på möss, har precis bekräftat den neurobiological beskärningen av uppmärksamhetunderskottoordning (TILLFOGA), ett syndrom vars orsakar förstås dåligt. Forskare från CNRS, Universitetar av Strasbourg och INSERM1 har identifierat ett cerebralt strukturerar, den överlägsna colliculusen, var hyperstimulationen orsakar uppförandeändringar som är liknande till de av några tålmodig som lida från TILLFOGAR. Deras arbete visar också noradrenalineackumulation i det upprörda området som lätt utgjuter på denna kemiska medlare som har en roll i uppmärksamhetoordningar. Dessa resultat publiceras i föra journal överHjärnan Strukturerar och Fungerar.

affekter för uppmärksamhetunderskottoordning mellan 4-8% av barn. Det godsspecifikationer främst till och med störd uppmärksamhet och muntlig och motorisk impulsiveness som medföljs ibland av hyperactivity. Omkring 60% av dessa barn stillar showtecken i vuxenliv. Ingen bot finns på denna tid. Den enda effektiva behandlingen är att administrera psychostimulants, men dessa har verkliga biverkningar, liksom beroende. Ihärdig tvist som omger den neurobiological beskärningen av denna oordning, har hindered utvecklingen av nya behandlingar.

Studien i Strasbourg utforskade uppförandet av transgenic möss som har utvecklings-, hoppar av i den överlägsna colliculusen. Detta strukturerar, lokaliserat i midbrainen, är ett sensoriskt nav som är involverat, i att kontrollera uppmärksamhet och visuellt hjälpmedel och den rumsliga riktningen. De utstuderade mössna karakteriserades av duplicerade neuronprojektioner mellan den överlägsna colliculusen och näthinnan. Denna anomali orsakar visuellt hjälpmedelhyperstimulation och överskottsnoradrenaline i den överlägsna colliculusen. Verkställer av neurotransmitternoradrenalinen, som varierar från art till art, är stilla som förstås dåligt. Emellertid vet vi att denna noradrenalineobalans är tillhörande med viktiga beteende- ändringar i möss som bär den genetiska mutationen. Genom att studera dem, har forskare observerat en förlust av hämning: till exempel möss tvekar mindre att tränga igenom en fientlig miljö. De har svårigheter i relevant information om överenskommelse och visar en bilda av impulsiveness. Dessa tecken påminner oss av vuxna tålmodig som lider från en av, bildar av ADD.

För närvarande modellerar grundarbetet på ADD djur för bruk främst erhållande av mutationar som störer dopamineproduktion- och överföringsbanor. I möss med en malformed överlägsen colliculus är dessa banor intakt. Ändringarna uppstår i det neural knyter kontakt någon annanstans av midbrainen. Genom att bredda, modellerar klassiker somgränsen dess van vid forskning orsakar, genom att använda dessa nya, skulle låter ett mer global att närma sig för ATT TILLFOGA för att framkallas. Att Karakterisera verkställer av noradrenaline på den överlägsna colliculusen mer exakt kunde öppna långt till innovativa terapeutiska strategier.

Källa: Universitetar av Strasbourg

Advertisement