Nästan 179 miljon fall av akut diarré uppstår varje år i U.S.ET.

I Förenta staterna uppstår ungefärligt 179 miljon fall av akut diarré varje år, och mest av de fall är helt som kan hindras, en forskare från Texasuniversitetet som Vård- Vetenskap Centrerar på Houston (UTHealth) avslutnings i ett New England Förar Journal över av Medicin granskar artikeln.

Herbert L. Du Pont, M.D., direktören av Centrera för Smittsamma Sjukdomar på UTHealthen Skolar av Allmän hälsa, den undersökta strömmen orsakar, förhindrandestrategier och behandling för akut diarré i sunda vuxen människa. Han något att säga som det huvudsakligt orsakar av diarrheal infektioner, inkluderar norovirusutbrott och foodborne pathogens, med mest kommande från kontaminerade lövrika gröna grönsaker.

Jordbruksprodukter är den mest allmänningkällan av den foodborne inälvs- sjukan för diarrén tack vare. Mest konsumenter är inte medvetna att 98 procent av spenat och grönsallat som köps från livsmedelsbutikar inte kontrolleras och mycket av den kommer från ett u-land. En studie visade att av de 2 procentna, som kontrolleras, missade kunde 40 procent kontroll och vara kontaminerade av diarré-producerande Escherichia Coli eller Salmonella.

”Behöver Konsumenter att ge deras lövrika gräsplaner ett bad, och en dusch för att att se till är de kassaskåpet som ska ätas,” något att säga Du Pont som instruerar att lövrika gräsplaner måste blötas i en bunke av bevattnar eller sjunka och därefter sköljt grundligt av spring bevattnar till och med en durkslag för förbrukning för att undvika föroreningar.

Noroviruses är rektor  orsakar av diarrheal infektioner och är ansvariga för 50 procent av utbrott tack vare kicken som är potentiell för person-till-person spridning. Utbrotten är bestämt vanligt i stängda befolkningar liksom kryssningships, vårdhem, sovsalar och sjukhus. Åttio-treprocent av dödar från akut diarré i U.S.et uppstår i vuxen människaåldrar 65 eller äldre vem har svagare immunförsvar och bor ofta i stängda befolkningar.

”Är Det viktigt för folk som erfar tecken till medicinsk uppmärksamhet för sökanden, om de är sjuka längre än 48 timmar, har feber eller passerar blodig diarré,” något att säga Du Pont.

Posta-Diarrheal vård- komplikationer är ha som huvudämne misskända bekymmer, Du Pont något att säga. Efter inälvs- infektion framkallar ett litet nummer av folk kroniskt villkorar lik artrit, retligt tarmsyndrom (IBS) eller även det lika Guillain-Barre för autoimmune sjukdomar Syndromet, en bilda av förlamningen. Dessa komplikationer vanligt affekt folk, som har varit utsatt till pathogens, som orsakar sträng inälvs- inflammation i folk, som är mer sjuk, mer ung, och för IBS, i de, som handlar redan med fördjupning eller en kronisk ångestoordning.

Du Pont något att säga hans analys av strömbehandlingar för akut diarré visar ett behov för antibiotiska infektioner för behandling med säkerhet. Lindrar för närvarande använda droger för diarréfesttecken och smärtar, men dessa behandlingar förkortar inte sjukan. Dessa droger är av detalj värderar för de som blir den sjuk stundresanden som låter folk ta bussresor, eller flyg.

Är dentillhörande diarrén för Clostridium eller ”C-diff”, en av de mest förhärska orsakar av dödlig sjuka från diarré och dyker upp vanligt under eller efter ett sjukhusstag i folk som tar antibiotikummar. Vår strömterapi för C-diff är otillräcklig, med hög frekvens av den recurrent sjukdomen, något att säga Du Pont. Han föreslår framkallning vaccin för att ge skydd mot difficile C och för att använda fecal microbiotatransplantation (som sätter sunda bakterier från inälvan av den sjuk personen) för folk med multipelrecurrences av C-diff.

Du Pont granskar artikeln presenteras i April 17 utfärdar av Newet England Förar Journal över av Medicin.

KÄLLA som Den Vård- Vetenskapen för Texasuniversitetet Centrerar på Houston 

Advertisement