WLSAS KonvergensToppmöte som fokuserar på global adoption av denmöjliggjorde sjukvården

DenLiv VetenskapsAlliansen (WLSA) sade i dag att dess nionde årliga KonvergensToppmöte här den ska nästa månaden fokuserar på att uppnå mer bred global adoption av denmöjliggjorde sjukvården i sänder, när stega av innovation i förbindelsevård- och personliga vård- lösningar accelererar.

”Har teknologisektoren ”upptäckt” sjukvården att marknadsföra, så tech är inte problemet; vi har en adoption att utfärda,”, sade WLSA-Presidenten och VD:N Robert B. McCray.  ”Har Vi bearbetar, och kunskap som fixar en bruten sjukvård, modellerar.  Nu behöver vi betaget barriärerna till adoptionen av förbindelsevård-, så ”förlovade vård- konsument alltigenom som den ska världen realiserar att gynnar att teknologi balanseras för att leverera.  Uppkomsten av den förlovade vård- konsumentrörelsen och dess får effekt på den ska vårdsystemet är det nyckel- temat av detta års konferens.”,

McCray sade att barriärer till adoption är resultatet av en kultur av det tålmodiga beroendet på täckande kvalitets- eller vård- resultat för vårdsystem, som inte är tillräckligt ansvarig för dess kostar.  Nyckel- barriärer inkluderar ett transactional finansiellt modellerar att inte kvalitets- belöningvolym, anti-konkurrenskraftiga lagar som clinicians för den favör över tålmodig och reglerande teknologi strukturerar, som inte kan uppehället upp med stega av den teknologiska prestationen.  Innovatörer bemyndigar konsumenter, och tålmodig med bearbetar av ”vård- demokratisering” liksom:

  • Apparater som möjliggör en konsument exakt för att diagnostisera många sjukdomar hemma;
  • Information om det kvalitets- och kostar av sjukhus och manipulerar för att möjliggöra informerade val;
  • Lämpligare förlägger för omsorg, liksom återförsäljnings- apotek; och,
  • Internet-Baserat bearbetar som bemyndigar individer för att leka en meningsfull roll och ibland för att upptäcka orsaka av deras egna sjukdom, för vårdsystemet gör.

WLSAS Maj 14 för KonvergensToppmöte - 16 på det ska Omni San Diego Hotellet samlas flera hundra betvinga-materia experter, och företag, som delar en lust att se förbindelsevård- applikationer, adopterade i huvudsak och därmed att omforma leveransen och kostar av att leverera nödvändig sjukvård.  Perioden för Maj 14 är för WLSA-medlemmar, fördriver Maj som 15-16 perioder är öppna till allmänheten.

Mer än 30 Vd:er ska är inklusive bland tankeledarna som talar på detta års konferens.  Bland högtalarna var:

  • Jeff Arnold, en idérik visionär i sjukvård, teknologi och massmedia, som grundada WebMD, är Ordföranden och Verkställande direktör av Sharecare, det on-line vård-, och wellnesskopplingsplattform som han skapade med Dr. Mehmet Uns. Det Sharecare hjälpfolket bor mer sund liv, genom att förbinda dem till personifierade för lokalsjukvården för resurser inklusive familjeförsörjare, högkvalitativ information från experter, växelverkande program, och klinisk beslutsservice bearbetar, inklusive dess iOS-artikel med ensamrätt app AskMD. En lyckad seriell entreprenör, Arnold grundade också HowStuffWorks, som han sålde till UpptäcktKommunikationer, och Kvalitets- Diagnostik Servar, fånget av den Matria Sjukvården. Arnold ska gåva en berättigad grundtanke ”Låsa Människan som upp var Potentiell Till Och Med Vård- Ledning för Befolkning.”,
  • Huv för Dr. Leroy, MD, PhD, President och Co-Grundare av Institutet för SystemBiologi. De utstående bidragen av Dr. Huv har haft skalla verkställa på befordran av vetenskap efter 60-tal. Dr.en som Huven var involverad i utvecklingen av fem, instrumenterar kritiskt för samtida biologi, som öppnade dörren till biologiska data för kickgenomgång och eraen av stora data i biologi och medicin. Dr.en som Huven är nu att bana väg för som är nytt, att närma sig till medicin-predictive P4, förebyggande medel som personifieras och som är som berörda parter deltar i -- och har gått ombord för en tid sedan på att skapa en pilot- P4 projekterar på 100.000 väl individer som omformar sjukvård. Dr.en Huv har grundat eller co-har grundat 15 olika bioteknikföretag inklusive Amgen, Applicerade Biosystems, Rosetta, Darwin, Inbyggd Diagnostik och Molekylära Indi.
  • Ralph Simon, VD av Mobilium Globalt Inskränkt och enberömd innovatör i trådlösa applikationer.  I sen 2013 lanserade Mobilium Afrika den första omfattande panorera-Afrikanen som den mobila vård--leveransen knyter kontakt och wellnessplattformen som är bekant som Smart Vård- Nav. Mobilium Afrika har licenserat det Smart Vård- Navet till Samsung för att hjälpa att operationalize knyta kontakt över flera Afrikanska länder. Den Globala Fonden för AIDS, TB och Malaria är en officiell deltagare i det Smart Vård- Navet, som har servicen av den Vård- Organisationen för Världen.

Trådlös Vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetAllians för KÄLLA

Advertisement