Biogen Idecs intäktförhöjningar 51% till $2,1 miljard i första kvartal 2014

Biogen Idec Inc. (NASDAQ: Anmäld första kvartal 2014 för BIIB) resulterar i dag, inklusive intäkt av $2,1 miljard, en 51% förhöjning som jämförs till första kvartal av 2013. Intäkttillväxtår-över-året var drivande vid stark TECFIDERA-kapacitet och från inspelning 100% av TYSABRI-® intäkter efter vårt förvärv av färdiga rätter för tillgången i andra kvartal av 2013. Förtunnade förtjänster för Första kvartal var non-GAAP 2014 per (EPS) aktie $2,47, en förhöjning av 25% över första kvartal av 2013. Non-GAAP nettoinkomst som var attributable till Biogen Idec för året, var $587 miljon, en förhöjning av 25% över första kvartal av 2013.

På en anmäld bas var GAAP förtunnad EPS för första kvartal av 2014 $2,02, en förhöjning av 13% över första kvartal av 2013. GAAP-nettoinkomst som var attributable till Biogen Idec för första kvartal av 2014, var $480 miljon, en förhöjning av 12% kontra den samma perioden i det föregående året. (A-försoning av GAAP till finansiella resultat för den Non-GAAP quarterlyen och vägledning 2014 kan finnas in Bordlägger 3 på avsluta av denna frigörare).

Utspädda GAAP och non-GAAP EPS förminskades av ungefärligt 35 cents som ett resultat av en R&D $118 miljoner uppta som omkostnad förband vår nya Alzheimers överenskommelse för sjukdomsamarbete med Eisai.

”Startade Biogen Idec 2014 på ett starkt att notera med godkännandet av TECFIDERA för MS-tålmodig i Europa, och ALPROLIX för tålmodig för blödarsjuka B i Förenta staterna och Kanada,”, sade Verkställande direktör George A. Scangos, Ph.D. ”Efter ett utmärkt första år av reor i U.S.et, TECFIDERA är av till en fast start i Tyskland, med planerar till barkassen i extra länder i de kommande månaderna. Till Och Med resten av 2014 förutser vi reglerande beslut på ny produkt för blödarsjuka och MS, och flera det viktiga tidigt stadiummotståndskraftig-av-begreppet och kliniska studieläsning-outs - och till och med vårt samarbete med Eisai bygger vi en av de mest breda forskningportföljarna som uppsätta som mål Alzheimers sjukdom.”,

Första kvartalKapacitetsViktig 2014

 • AVONEX-® intäkter ökade 2% som jämfördes till första kvartal av 2013 till $761 miljoner. Slutsumman bestods av i första hand av $476 miljoner i U.S.-reor och ungefärligt $285 miljoner i reor utanför U.S.ET.
 • TYSABRI-intäkter ökade vid 41% till $441 miljoner som ett resultat av inspelning 100% av TYSABRI-intäkter efter vårt förvärv av färdiga rätter till tillgången i andra kvartal av 2013. Globalt i-marknadsföra reor för TYSABRI för första kvartal av 2014 minskade 3% som jämförs till första kvartal av 2013.
 • TECFIDERA-intäkter var $506 miljoner. Slutsumman bestods av av $460 miljoner i U.S.-reor och ungefärligt $46 miljoner i reor utanför U.S.ET.
 • Var® netto intäkter för RITUXAN och för GAZYVA TM från vår unconsolidated gemensamma affärsordning $297 miljoner.

Andra Finansiella Resultat

 • Intäkter för FAMPYRA® och FUMADERMTM räknade samman $35 miljoner i första kvartal av 2014 som jämfördes till $38 miljoner i första kvartal av 2013.
 • Royaltyintäkter räknade samman $38 miljoner i första kvartal av 2014 som jämfördes till $33 miljoner i första kvartal av 2013.
 • Företags partnerintäkter räknade samman $52 miljoner i första kvartal av 2014 som jämfördes till $22 miljoner i första kvartal av 2013.
 • Som av Mars 31, 2014, Biogen Idec hade kassa, kontant motsvarigheter och säljbara säkerheter som räknar samman ungefärligt $2,0 miljard.

Uppdaterad Finansiell Vägledning 2014

Biogen Idec ökade också dess fulla finansiella vägledning för år 2014. Denna vägledning består av efter delarna:

 • Intäkttillväxt förväntas för att vara ungefärligt 26% till 28%.
 • R&D uppta som omkostnad förväntas att vara ungefärligt 20% till 22% av sammanlagd intäkt.
  • Vår fulla årsvägledning för R&D uppta som omkostnad fortsätter för att öronmärka ungefärligt $200 miljoner för nya tidigt stadiumnäringslivsutvecklingtillfällen, som den Eisai transaktionen är inklusive av i detta belopp.
 • SG&A uppta som omkostnad förväntas att vara ungefärligt 22% till 23% av sammanlagd intäkt.
 • Non-GAAP förtunnade EPS förväntas att vara mellan $11,35 och $11,45.
 • GAAP förtunnad EPS förväntas för att vara mellan $9,85 och $9,95.

Biogen Idec kan åsamka sig laddningar, realisera affärsvinster eller erfara andra händelser i 2014 som kunde orsaka faktiska resultat för att variera från denna vägledning.

MultipelSclerosis (MS)Händelser

 • På Februari 3, 2014, TECFIDERA (dimethyl fumarate) godkänt vid Europeiska Kommissionen som första-fodra en muntlig behandling för folk med var relapsing-att skicka multipelsclerosis, den mest allmänningen bildar av multipelsclerosis.
 • I Mars 2014, fördjupa U.S.-Maten och Drog (FDA)Administrationen den initiala ReceptDrogAnvändaren som Avgiften Act daterar för dess granskar av BiologicsLicensApplikationen (BLA) för att marknadsföra godkännande av PLEGRIDY™, en subkutan kandidat för peginterferon beta-1a för relapsing bildar av multipelsclerosis. Företaget förutser nu en U.S.-barkass av PLEGRIDY i understödjahalvan av 2014.

BlödarsjukaHändelser

 • På Mars 21, 2014, Vård- Kanada godkänd ALPROLIX™ [Koagulering Dela upp i faktorer IX (Recombinant), Fc FusionProtein], för kontrollera och förhindrandet av blöds episoder och den rutinmässiga profylaxen i vuxen människa och barn som åldras 12 och äldre, med blödarsjuka B. I Kanada är indikeras ALPROLIX den första godkända lång-tillförordnade terapin för blödarsjuka B och för att förhindra eller förminska frekvensen av blöds episoder med förebyggande avkokstart strax veckovis eller en gång varje 10-14 dagar.
 • På Mars 28, 2014, FDAEN godkänd ALPROLIX. I U.S.et indikeras ALPROLIX för kontrollera och förhindrandet av blöds episoder, perioperative ledning och den rutinmässiga profylaxen i vuxen människa och barn med blödarsjuka B. Terapin visas för att förminska att blöda episoder med förebyggande avkokstart åtminstone en vecka ifrån varandra eller upp till varje 10 dagar.
 • På April 10, 2014, Biogen Idec och Svensk Göra Föräldralös Biovitrum AB den utsläppt realiteten bästa-fodrar resultat av Ungarna A-LONG Arrangerar Gradvis klinisk studie 3, som utvärderade säkerheten och effektiviteten av ELOCTATE™, ett investigational recombinant dela upp i faktorer för fusionprotein för VIII Fc kandidaten för produkten, i barn med sträng blödarsjuka A. brunn-tolererades ELOCTATE allmänt, och inga inhibitors (neutraliserande antikroppar som kan störa med aktiviteten av terapin), avkändes. Effektivitetanalyser visade att två gånger-veckoförebyggande dosera med ELOCTATE underhöll låg blödning klassar i barn.

PipelineUtvecklingsViktig

 • I Januari 2014, villkorar Biogen Idec som skrivs in in i en världsomspännande samarbets- och licensöverenskommelse för artikel med ensamrätt med Sangamo BioSciences fokuserade på utvecklingen av terapi för hemoglobinopathies som övertas det resultat från det onormalt strukturerar eller underproduction av hemoglobin.
 • I Mars 2014, Biogen Idec och Eisai Co., Ltd. som skrivs in in i ett samarbete för att framkalla och kommersialisera två av Eisais kliniska kandidater för Alzheimers sjukdom, E2609 och BAN2401. Överenskommelsen ger också Eisai med ett alternativ gemensamt för att framkalla och kommersialisera två av Biogen Idecs kandidater för ANNONS, anti-amyloid den beta antikroppen BIIB037 och en monoclonal antikropp anti-tau.

Företags och ReklamfilmAktiviteter

 • I Januari 2014, meddelade Biogen Idec och UCB, att de har undertecknat artikel med ensamrättöverenskommelser som rakt till beviljar UCB de kommersialiseraBiogen Idec produkterna i Sydkorea, Hong Kong, Thailand, Singapore, Malaysia och Taiwan, och att framkalla och kommersialisera Biogen Idec produkter i Kina.
 • I Februari 2014, meddelade Biogen Idec, att Ordföranden av det Stiga OmbordWilliam D. (Räkning) Barn ska reträttsignal från Företagets Bolagsstyrelse, effektivt på Företagets årsmöte 2014 av aktieägare. Det Herr Barn har varit en medlem av den Biogen Idecs Bolagsstyrelsen efter 1997 och har tjänat som som Ordföranden av Stiga Ombord efter 2010. Stelios Papadopoulos, Ph.D., en medlem av den Biogen Idecs Bolagsstyrelsen efter 2008, har varit bestämd att anta att rollen av Ordföranden av Stiga Ombord efter den Young avsluta av Herr benämner.
 • På April 10, 2014, meddelade Biogen Idec tidsbeställningen av Adam M. Koppel, M.D., Ph.D., som vice verkställande direktör och chefen strategi kommenderar, effektiv Maj 15, 2014. Dr. Koppel ska är ansvariga för ledande företags strategi- och portföljledning. Han ska rapporten till George Scangos, Ph.D., VD och ska är en medlem av det Biogen Idec ledninglaget.

KÄLLA Biogen Idec

Advertisement