FörbindelseSjukvården EMR-Anknyter lösningen igenkänd som Lösning för IT för auktoriserad revisor en Vård- Kvalitets-

Som Lösning för IT för auktoriserad revisor en Vård- Kvalitets- EMR-Anknyter har FörbindelseSjukvården lösningen känts igen av SökandenDiagnostik som möte eller att överskrida avancerade branschnormal för kvalitets- vård- IT och för att ge en strömlinjeformad interoperable lösning som möjliggör säkra kliniska laboratoriumbeställa och resultat som anmäler till och med lösningar för SökandenDiagnostikconnectivity.

SökandenDiagnostik skapade de Vård- Kvalitets- Lösningarna för IT Programmerar för att samarbeta med familjeförsörjare av det elektroniska vård- rekordet (EHR) och andra kliniska teknologier liksom Förbindelse EMR-Link™, som integrerar labbet beställer och resulterar in i familjeförsörjare EMR-workflowen för att uppnå optimerat kliniskt, och fungerande kvalitets- för gynna av läkaren övar, sjukhus, och den inbyggda leveransen knyter kontakt. Programet planläggs för att maximera kvalitets- data, och processaa interoperability för data och för affär mellan SökandenDiagnostik och för att välja kliniska teknologilösningar som möter Sökanden en hög klass.

”I vårt synar, Förbindelsen gör vår övnings HENNE effektivare; ge ettintegrerat enkelt att använda labb som beställer, och labbet som anmäler workflow,”, sade Dr. Mitch Feldman av PatriotPediatrik.

Att vara valbart för Programet, måste en klinisk teknologilösning ha ett godkänt, och kommersiellt livsdugligt att ha kontakt till SökandenDiagnostikrengöringsduken servar det Tjänste- DataUtbytet, som bearbetar både labbet beställer och resulterar. Det kan därefter kvalificera sig för en av tre som attesteringen tiers-Försilvrar, Guld-, eller Platina-Vid möte av mer och mer stränga och omfattande kriterier släkta till laboratoriumet beställa och resultera funktionsduglighet, bearbetar genomförandet, och annan ömsesidigt välgörande affärsverksamhet.  Förbindelse EMR-Anknyta intygas på Program Guld- tier.

Informatics för KÄLLFörbindelseSjukvård

Advertisement