Flå CancerMedvetenhetMånaden och Melanom Måndag: Mount Sinai experter som delar livsviktigt, flår cancerspetsar

Flå cancer är den mest allmänningen bildar av cancer i Förenta staterna, med en i fem Amerikaner som framkallar den över jaga av deras liv. Den är också en av de mest som kan hindras typerna av cancer. I erkännande av Maj Flå CancerMedvetenhetMånaden och Melanom Måndag på Maj 5th, Mount Sinai beväpnar Vård- Systemexperter allmänheten med livsviktiga spetsar på förhindrande, och erbjuda FRITT flå cancerrastreringar.

Fritt Flå CancerRastreringar:
Det Mount Sinai Sjukhuset, Fakultet Övar Bundsförvanter, Torsdagen, Maj 8, 3-6 p.m på Gatan för 5 E. 98th, 5th Däckar
Mount Sinai Roosevelt, Onsdag, Maj 7, 3:30 - 7:30 p.m på gatan för 425 W. 59th, 5th däckar
Mount Sinai Beth Israel, Phillips AmbulatoryOmsorg Centrerar, Lördagen, Maj 31, 10 A M. - 2 p.m på 10 som Union Kvadrerar Öst, 3rd, däckar

Experter som Är Tillgängliga för Intervju
•,Dr.en Markerar den Lebwohl, Solenoid- och Clara Kest Professorn av Dermatologi
och Stol av Kimberlyen och Eric J. Waldman Avdelning av Dermatologi
på Icahnen Skola av Medicin på Mount Sinai och President-Utvalt av AmerikanAkademin av Dermatologi.
•,Dr. Hooman Khorasani, Chef av Uppdelning av Mohs som, är Återuppbyggnads-, och den Kosmetiska Kirurgi- och AssistentProfessorn av Dermatologi på Icahnen, Skolar av Medicin
•,Dr. Desiree Ratner, Direktören som Är Omfattande Flår CancerProgramet, Mount Sinai Beth Israel

”Lyckligtvis, flår kan mest cancer, även melanom, kureras och behandlas när den avkända tidig sort,” något att sägaDr. Lebwohl. ”Veta ditt eget flå är det nyckel- till att upptäcka flår på cancertidig sort. Se att en hudspecialist för en flå att kontrollera, om du märker en fläck, molen eller klumpa sig på ditt förkroppsligar som är ändra, växa eller blöda.”,

Nya Befordringar Flår in CancerBehandling
Det Mount Sinai Sjukhuset är den enda akademiska institutionen som ska erbjudas, flår cancertålmodig som ett kliniskt försök som använder Kirurgiska ZipLine, Flår deneffektiva Stängningsapparaten-en, noninvasive kirurgiskt flår stängningsapparaten för sutur-något liknande resultat på rusa av häftklamrar, med förminskande riskerar av kirurgisk platsinfektion. Enligt Dr. Khorasani, främsta utredare, de Zipline apparaterbjudandena som en 57 procent förminskning i tid för sårstängningstillvägagångssätt, i stället för att använda, syr ihop.
•,Den fäster till flå runt om ett sår genom att använda pressa-känsligt bindemedel och tränger igenom inte flånågot liknande syr ihop och häftklamrar.
•,Den avlägsnar banorna till och med flå som kan orsaka kirurgiska platsinfektioner. Efter adekvat ha läkt skalas den ZipLine apparaten försiktigt från flå, som med tejpa.

Tålmodig är tillgängliga för att diskutera deras erfar med melanom, flår annan cancer, och den Kirurgiska Ziplinen Flår Stängning.

Fakta
●Melanom är numrera en snabbast - växande cancer i manar och numrerar två i kvinnor.
●Basal cellcarcinoma är den mest allmänningsorten av flår cancer och, om den fångade tidig sort det har en bot att klassa av 95-99 procent.
●Exposuren till att garva sängar på burk förhöjning riskera av melanom, speciellt i kvinnor under åldern av 45.

Enligt Dr. Ratner, alla riskerar en av de mest som kan hindras dela upp i faktorer för flår cancer är exponering
till ultraviolet tända. Tålmodig bör skydda deras flår, genom att applicera sunscreen som söker, skuggar
och ha på sig skyddskläder.

Spetsar för Flår CancerFörhindrande
●Get en årlig checkup: Årliga dermatologibesök som övervakar ändringar i ditt, flår, och ditt barn är precis så viktigt, som årliga läkarundersökningar och stamgästen snubblar till tandläkaren. Nästan 50 procent av UV exponering uppstår mellan åldrarna av 19 - 40.
●Wear sunblock varje dag: Sunblock äger rum inte precis för sommaren. Du bör applicera en SPF av 30 eller mer till all utsatt flår grundligt - ditt förkroppsliga, synar, kanter, gå i ax och fot - varje dag, år-runda. Återtillämpa ungefärligt varje två timmar, även på molniga dagar.
●Never planerar för att solbada: Du kan inte omgående för att realisera skadan som du gör, genom avsiktligt att blöta upp sunen, därför att den tar 10-20 år för flår skada för att fånga upp med dig, men sunen upplöser collagenen, och elastin i ditt flår som uppehällen det som är sunt.
●Avoid som garvar sängar: Ultraviolet tänder från sunen, och att garva sängar kan orsaka flår cancer och att rynka.
●Wear skyddskläder: Lång-Muffa skjortor, flåsanden och enrågad hatt och solglasögon när som helst möjlighet.
●Watch dina bruntfläckar och fräknar: Själv-flå kontroller varje månad. Om du har fläckar för en raddabrunt, förkroppsligar samtalet till din hudspecialist om slutsumma fotografi, så ditt manipulera kan uppehället ett fotografiskt rekord av din moles och klocka nära för någon ändring.
●Follow ABCDEsen: Berätta din hudspecialist, om dina moles har:
•,Asymmetri var en - halvan av molen är olik från den annan halvan;
•,Gränsar som är ojämn, langetterad eller dåligt definierad;
•,Färga som varierar från ett område till another, med skuggar av solbränna och bruntet, svarten, ibland vit, rött eller blått;
•,Diametrar som är storleksanpassa av ett ritaradergummi (6mm) eller större; emellertid kan några melanomer vara mindre
•,Evolving när en mole eller flår organskadalooks som är olika från vila eller, ändrar in storleksanpassar, formar och färgar

KÄLLMount Sinai Vård- System

Advertisement