Manipulerar, ups besegrar tandläkare som justerar, och av att ändra U.S.-vårdsystemet

Flera nyheternauttag täckte trender i branschen - däribland hur tandläkare som festMedicaid tålmodig klarar av. 

Kaiser Vård- Nyheterna: Med Medicinsk SkuldResning Är Doctors mer Aggressiv Om Betalningar
Den nya ekonomiska nedgången och det ökande bruket av kick-självrisken försäkring planerar ”har drivande tålmodig som ska önskas att sätta av att betala deras räkningar,” Michael, förklarar. Huruvida är den för ett höftutbyte, eller en fraktur, ser han vanligt tålmodig på haka för en Guld- självrisk $3.000 till $5.000 (, 4/25).

Marknadsplats: Doctors Kan Lära ett Lott Från Tandläkare
Har tandläkare slågit guld-? Inte i munnarna av deras tålmodig, men in förlägger allra, i Medicaid, ett program som är ökändt för dess låga ersättning, klassar. I en MedborgareByrå av den Ekonomiska Forskningrapporten påstår Michiganuniversitetetaffärsprofessorn Tom som Buchmueller grundar det in, att utvidgade Medicaid under den Som man har råd med Omsorgen Agerar tandläkare sågar omkring en 7 procent löneförhöjning i inkomst. Och han något att säga några den också undvikna ökande tålmodiga väntan tajmar (Gorenstein, 4/25).

Marknadsplats: Genom Att Använda Data Till Fest de mest Sjuka Och Dyraste Tålmodina
Är Här vad du behöver att veta om Dr. Jeffrey Brenner: Han gillar egentligen för att figurera ut hur saker fungerar. Och han är villig att gå till ytterligheter att göra den,… det inte är Kanske som den mest smart flyttningen från en grabb, som den precis sist nedgången namngavs ett MacArthur Snille, men denna månad, Brenner började att testa hans teori för behandling några av de mest sjuka och dyraste tålmodina. ”Kan Vi faktiskt ta det mest sjuk, och mest invecklad tålmodig, att gå till deras bedside, att gå till deras hem, att gå med dem till deras tidsbeställningar och att hjälpa dem för omkring 90 dagar och dramatiskt att förbättra resultat och förminska kostar,” honom något att säga (Gorenstein, 4/24).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement